Theaterworkshop ‘Star Wars Saga’

Zwolle – Ooit Lijn 6 genomen in Zwolle? Vast niet! Maar vanaf week 35 kunne kinderen uit Zwolle het wel! Stap in op lijn 6 en laat je verrassen wat er op je afkomt!

starwarssaga.jpg

Odeon De Spiegel theaters komt vanaf maandag 29 augustus tot en met zaterdag 3 september naar verschillende wijken in Zwolle. Kinderen tussen de vier en veertien jaar kunnen meespelen in de Star Wars Saga met Jeroen en Barbara van The Young Ones! Speel de sterren van de hemel en neem je vriend(innet)jes, broertjes en zusjes en je ouders mee om te komen kijken hoe jij met echte acteurs samen het heelal bespeelt!

Het programma begint om 13.30 uur met de voorstelling "Barbara en Jeroen spelen.. De Star Wars Saga". Vervolgens worden de kinderen ingedeeld op leeftijd, waarin zij deelnemen aan de theaterworkshops. De middag wordt afgesloten met een eigengemaakte voorstelling! De geplande eindtijd is 17.00 uur.

Wanneer is Lijn 6 bij jou in de buurt?

Maandag 29 augustus: Kamperpoort en Assendorp
(Locatie Theater Odeon)
Dinsdag 30 Augustus: Zwolle Zuid
Woensdag 31 Augsutus: Windesheim
Donderdag 1 september: Holtenbroek
Vrijdag 2 september: Diezerpoort
Zaterdag 3 september: Eindfeest in Theater Odeon

Liijn 6 wordt mede mogelijk gemaakt door Odeon De Spiegel theaeters, Travers, De Muzerie, The Young Ones, Gemeente Zwolle en Fonds Podiumkunsten. www.stadskids.nl

Artikel delen:

Reageer