Brand in woning Roggenstraat Zwolle

Zwolle – De brandweer kreeg donderdagmiddag rond 13.09 uur de melding dat er een woningbrand is aan de Roggenstraat in Zwolle. Gelukkig betrof de melding een loos alarm.

14-07-2011_brandmelding_roggestraat_1.jpg

Brandweer Zwolle spoedde zich met meerdere eenheden naar het stadscentrum van Zwolle. Boven een aantal winkels zou brandlucht geroken zijn, maar een brand werd bij inspectie om en in het pand niet aangetroffen. Volgens een ooggetuige bleek, dat een bewoner van het pand eerder deze dag een houtkachel had aangestoken, erbij weggelopen was en het restant was gaan smeulen.

14-07-2011_brandmelding_roggestraat_3.jpg

14-07-2011_brandmelding_roggestraat_2.jpg

brandroggenstraat_1.jpg
Foto via Twitter: Antoon Bloem

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Zo “loos”was het ook weer niet. Ik liep op dat tijdstip zelf in de Roggenstraat en tussen Nieuwstraat en Meerminneplein stonk het behoorlijk naar brand…


  Maak melding

 2. @zusenzo

  Zoals in het nieuwsbericht staat te lezen, werd er geen brand aangetroffen. Bovendien is het wel heel erg makkelijk om maar elke keer te gaan roepen dat zulks dan maar zo snel mogelijk verboden dient te worden…..
  Verbieden en verboden….. ik vraag me zo nu en dan af of we nog wel in een vrij land leven…

  Maar om nu weer on-topic te gaan: hulde voor al die oplettende mensen die het zeker voor het onzekere genomen hebben en de brandweer hebben gebeld! 😀


  Maak melding

Reageer