Werkzaamheden Westenholterbrug

In de week van 16 tot 20 april 2007 vinden werkzaamheden plaats aan de Westenholterbrug (fietsbrug) in Westenholte. De Westenholterbrug wordt tijdens de werkzaamheden eenmalig voor korte tijd voor fietsverkeer afgesloten. Omdat deze afsluiting van korte duur is, wordt er geen omleiding ingesteld. Fietsers worden wel verzocht af te stappen.

 

Tijdens de werkzaamheden worden de koppelingen van de tuien van de brug vervangen. Voorafgaand aan de werkzaamheden worden enkele pilaren onder de brug geplaatst ter ondersteuning van de brug. Het autoverkeer ondervindt hiervan nauwelijks hinder.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Tjonge jonge hoe kun je dat nou vergeten? Mooi aan ’t stunten die gemeentelijke wegen boys in Stadshagen. Moest maar eens bellen of de koffie daar net zeau lekker smaakt als bij ons. Dan wil ik daar wel eens een bakkie doen. Valt zo’n wegendienst niet te privatiseren? Of wordt er weer met de schuldvraag geschoven: opdrachtgever gemeente heen en terug met de aannemer. Nou ze zoeken het maar uit maar volgende week zijn wij dus mooi de dupe: Vaak in de week met ’t fietsie van S.hagen naar W.holte/WVF. Begrijp ik het goed dat we er toch gewoon langs kunnen met de fiets aan t’handje:
  -geen omleiding:Fietsers worden wel verzocht af te stappen.
  duurt het de hele week?

  Er gebeurden vreemde dingen ten gemeentehuize bij de verkeersploeg afd. S.hagen
  >:(

  Ach, waar maar ik me druk om: ‘k heb de banden vol met wind en het zonnetjes schijnt er lekker op……  Maak melding

 2. Koppelingen van tuien worden vervangen? Is dat misschien zo omdat 2 tuien nog altijd geen afscherming hebben?
  En pilaren onder het ding? Issie niet veilig genoeg?

  Lekker dan, kom je 2x per dag over dat ding….. ;D


  Maak melding

 3. Die tijdelijk extra pilaren zullen wel zijn, omdat er dan bouwverkeer over de brug gaat denderen. Het is tenslotte een FIETSbrug en dus niet gebouwd voor auto’s (die wegen ietsje zwaarder)


  Maak melding

 4. @WFvN
  Vanavond op Ned.2 om 23.00 uur:
  Nieuwe Lola’s: Groen is toch de mooiste kleur voor gras
  Nederlandse (NL) korte film. van Guido van Driel. Met: Rob Spierenburg, Wimie Wilhelm e.a. Zinnelijk portret in twee seizoenen van een fietsliefhebber met een slijptol.

  Misschien kun je inspiratie opdoen t.a.v. de hindernissen op de Westenholterbrug. 😉 ;D 😀


  Maak melding

Reageer