20 oktober nieuwe datum Ronald McDonald Rally

Zwolle – Vanwege het tragische ongeval tijdens de Brouwers Boulevard Sprint in Deventer is de eerste editie van de Ronald McDonald Rally op 1 juli uitgesteld. De organisatie van de rally meldt dat er inmiddels een nieuwe datum voor de Ronald McDonald Rally is. Op donderdag 20 oktober 2011 starten zo’n 70 klassiekers een toer door de regio. De condities zijn ongewijzigd, het belooft een bijzondere dag te worden die wordt afgesloten met het overhandigen van een cheque aan het Ronald McDonald Huis Zwolle.

Zowel vanuit de organisatie, sponsoren als deelnemers was er volop begrip voor het annuleren van de rally. De organisatie wil iedereen hier dan ook voor bedanken. De deelnemers en sponsoren van de Ronald McDonald Rally ontvangen bericht over de nieuwe datum. En zoals gezegd: de condities veranderen niet. De start vindt plaats bij Scania, waarna de bolides een dag toeren door Overijssel. Vanaf 17 uur worden de eerste auto’s verwacht bij de finish: het stadion van FC Zwolle. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.

Naast een dag die in het teken staan van het Ronald McDonald Huis Zwolle, zijn er ook grootse prijzen te winnen. Zo pakt Oris by Juwelier Veenemans uit de Luttekestraat uit met twee werkelijk prachtige horloges t.w.v. ruim € 2.500,- voor de winnende equipe. En ook voor de equipe die het meest in de tijdsgeest van de rally gekleed is, wacht er een verrassing. Meer over de rally staat op www.ronaldmcdonaldrally.nl.

Het is nog mogelijk om deel te nemen aan deze eerste editie van de Ronald McDonald Rally. Deelname staat open voor gekentekende auto’s van voor 1976 en kost € 499,- per equipe. Wel rally-liefhebber, maar niet in het bezit van een auto die aan de deelname-eisen voldoet? Geen nood. Het is ook mogelijk om bij Classic Jaap (www.classicjaap.nl), voor die dag, een prachtig exemplaar te huren voor € 350,-. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar info@ronaldmcdonaldrally.nl.

Een Ronald McDonald Huis biedt een tijdelijk thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen, vlak bij de Isala klinieken. In het Ronald McDonald Huis Zwolle kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren en worden zij bijgestaan door 70 vrijwilligers. Voor het zieke kind is het een veilig gevoel de ouders in de buurt te hebben. In het Ronald McDonald Huis Zwolle kan het leven ondanks alles toch een beetje doorgaan.

Artikel delen:

Reageer