Jeugdsurvival WVF Westenholte

Zwolle – In het Stinspark te Westenholte werd zaterdag voor de 22e maal de jeugdsurvival van wijkvereniging WVF gehouden. De jeugdsurvival bestond uit 11 onderdelen waaronder touwklimmen, tokkelbaan, kanovaren en vlottenbouwen en een reuzenzwaai over het water.

jeugdsurvival_wvf_3-1.jpg

Net als andere jaren vond de survival plaats in en rond het Stinspark. De weersomstandigheden waren gelukkig goed deze dag. Er was ruimte voor 22 teams, (180 jongeren) maar door het succes van voorgaande jaren moest er een oplossing gezocht worden voor 30 teams. Door middel van een  minisurvival streden 8 teams (65 jongeren) vrijdagavond al voor een startbewijs op zaterdag. De jeugd vermaakte zich prima in het park.

jeugdsurvival_wvf_2-1.jpg

jeugdsurvival_wvf_4-1.jpg

jeugdsurvival_wvf_5-1.jpg

jeugdsurvival_wvf_6-1.jpg

jeugdsurvival_wvf_1-1.jpg

jeugdsurvival_wvf_7-1.jpg

jeugdsurvival_wvf_8-1.jpg

jeugdsurvival_wvf_9-1.jpg

jeugdsurvival_wvf_10-1.jpg

jeugdsurvival_wvf_11-1.jpg

jeugdsurvival_wvf_12-1.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Geweldig dat we zo in beeld worden gebracht. De werkgroepsurvival van WVF die met hulp van 50 vrijwilliger een uniek evenement voor Zwolle/Westenholte organiseren verdienen dit.


    ⚠️ Meld

  2. Uitslag survival Westenholte:

    1e prijs: De Big Bears, 2e prijs: Penalty, 3e prijs: Popie Jopie.

    De groep Naamloos won afgelopen vrijdag de minisurvival. Girl Power eindigde op een verdienstelijke tweede plek en de Brokopondo Babes moesten genoegen nemen met een derde plaats.


    ⚠️ Meld

Reageer