Programma Zomerkermis Zwolle

Zwolle – Van 12 tot en met 21 augustus 2011 vindt de jaarlijkse Zomerkermis plaats. Vanaf het Gote Kerkplein tot aan het Rodetorenplein staan ongevbeer 50 attracties opgesteld. De Chaos zal op het Rodetorenplein voor het eerst in Zwolle te zien zijn. Van een aantal zijn videobeelden te bewonderen.

festival_4.jpg

Vrijdagmiddag 12 augustus wordt de kermis door wethouder R. de Heer geopend. Die avond vindt er om 22.15 uur een spetterend vuurwerk plaats dat vanaf de kermis goed te zien zal zijn. Zondag 14 augustus zal de zomerkermis gevuld zijn met levende standbeelden. Dat is een nieuw aspect van de kermis. Maandag 15 augustuis is de traditionele eurodag (uitgezonderd de Maxximum Booster), en de dag erna de gehandicaptendag en de start van het pony rijden. Woensdag 17 augustuis is het Familiedag. Kindercircus Pavarini zal dan bij de kermis haar kunsten vertonen. Vrijdag 19 augustus is het jaarlijkse en goed bezochte Stratenfestival, met vanaf 17.00 uur de braderie en vanaf 19.00 uur diverse optredens. Zondag 21 augustus wordt de zomerkermis afgesloten met weer een eurodag.

stratenfestival2011_b.jpg

13-08-2010_fam_eringa_viert_100_jr_bestaan_bootjesmolen_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Inderdaad zelfde pachting lijst, jammer dat niet een keer om gegooit word. Tijd voor een andere organisator? inplaats van de voer? 8)


  ⚠️ Meld

 2. De opstelling maak de kermis. De laatste jaren is dat slecht. Muziek uit verschillende tenten is juist leuk. Want wie bepaalt wat er dan gedraaid wordt?  ⚠️ Meld

 3. Dat jongetje is een product van Idols of een andere talentenjacht.

  Hebben we één keer in het jaar een grote kermis en dan komen deze artiesten.

  Ik had liever Zanger Rinus gezien.


  ⚠️ Meld

Reageer