Open Dag FC Zwolle succesvol verlopen

Zwolle – Zaterdagmiddag werd de jaarlijkse Open Dag bij FC Zwolle gehouden. De dag, die vol zat met activiteiten, werd erg goed bezocht. De jeugd kon springen op een luchtkussen, zich vermaken op een survivalbaan, meespelen in een levend- tafelvoetbalspel, en voetbal schieten bij een snelheidsmeter. De nieuwste FC Zwolle artikelen konden worden gescoord en nog veel meer…

opendag_fcz-45.jpg

Voor jong en oud waren er zaterdagmiddag leuke attracties en spelletjes op de Open Dag. Verder was er een optreden van Freestyler Johua Agteres en konden supporters een rondleiding door het stadion krijgen. Uiteraard was de complete selectie en de staf aanwezig, Trainer Art Langeler verzorgde een demo-training. In de perskamer van FC Zwolle verzorgde Ambassadeur Sticks van de Fakkelbrigade, en voormalig Opgezwolle, een rapworkshop met uiteraard als thema: FC Zwolle. Supporter Pepijn bleek daarbij de beste te zijn. Het hoogtepunt was de spectaculaire presentatie van het team van FC Zwolle.

opendag_fcz-206.jpg

opendag_fcz-342.jpg

 opendag_fcz-96.jpg

opendag_fcz-59.jpg

opendag_fcz-146.jpg

opendag_fcz-160.jpg

opendag_fcz-192.jpg

opendag_fcz-211.jpg

opendag_fcz-230.jpg

opendag_fcz-262.jpg

opendag_fcz-303.jpg

opendag_fcz-358.jpg

opendag_fcz-361.jpg

opendag_fcz-370.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Mooie foto’s, Han! Leuk ook die actie op de foto van de abseilers!
  Bij foto 9 zat ik juist te kijken naar het speciale effect dat deze foto heeft door de bal op dat doel: het lijkt net alsof de jongen die bal de lucht in getrapt heeft! 😉


  Maak melding

 2. Psssstttt Ingrid, je bracht me helemaal van de wijs waardoor ik toch nog een schrijffout maakte :D;D Gelukkig hadden we een hele rol van dat ”tafelkleed” hahaha….

  Als ik de gezichten van de mensen zo zie is het ons gelukt om een leuke dag neer te zetten, ben blij dat we dat met TROTS hebben kunnen doen!

  Chapeau voor iedereen 😀


  Maak melding

 3. Een minpunt was wel al die opgefokte ouders bij de kraampjes van de kleding. Het gebruikelijke duw en trekwerk en dat om een gebruikt broekje en shirt.


  Maak melding

Reageer