Chat Log 30

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 31 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Artikel delen:
Reacties 501
 1. De felicitatiedienst feliciteert:

  Blauwtje met haar/zijn 1e gouden plak!

  Eregalerij:

  met 1: Papa Val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Kire, MarKel, Tim, JanD & Blauwtje
  met 2: Derk, Assendorper, Doeksen, Eva en Bert J.
  met 3: Dame
  met 6: Joppuh :D:D:D


  Maak melding

 2. He Blauwtje, nu ook een plekje in de eregalerij! Van harte. :D:D
  Eigenlijk is een medaille een minder geschikte prijs voor jou. Daarom krijg je van mij deze:


  Maak melding

 3. log 29 23.58

  dame,wij hebben 4jaar geleden op camping nimseck in irrel gestaan
  een camping van niks,maar we zijn wel een paar keer naar het natuurpark geweest,en ook helemaal afgelopen.een echte kuiten bijter hoor
  mooie trainen voor de mannen voor het nieuwe seizoen


  Maak melding

 4. doeksen alijd hetzelfde, alleen het abseilen van de spelers was leuk tijdens het voorstellen van de spelers en het bier was goed en de wandelaar gerard was er ook.


  Maak melding

 5. De wijkagent van Zwolle Zuid twitterde dat hij zondag onderzoek doet naar de doodsoorzaak van een vrouw die een week dood in haar woning lag. Kort daarna werd het bericht verwijderd.


  Maak melding

 6. Heel goed van je VRIEND dat je dat hersteld hebt. Mijn bloeddruk schoot omhoog toen ik jouw reactie van 20:33 las. 🙂

  Die keet van ons is niet waterdicht. Ik neem in het vervolg de paraplu mee naar het werk.8)


  Maak melding

 7. Tim, Koko kennen is Gakballen kennen;) Wat Doeksen en ik niet kennen zijn de pratende gakballen waar jij het gisteren over had.:D


  Maak melding

 8. M?gge!

  Prettig om te zien dat admins te zeer off topic reacties gewoon verwijderen uit een discussie! Ook mijn off topic reacties zijn verwijderd en dat is een goede zaak: dat voorkomt dat mensen gaan zeuren over “de vaste kliek” die de handen boven het hoofd gehouden zou worden!

  Verder nog steeds geen nieuw stekje in huize Plantje! Het mag nu wel komen en dat vindt mijn vriendin ook! Ze voelt zich net een pony 😉


  Maak melding

 9. Ik zie hier trouwens nog mensen reageren (Dick en Koko komen even als eerste bij me op) die niet meer of nauwelijks reageren op de nieuwsberichten… Hoe kan dat? Beetje klaar mee?


  Maak melding

 10. Hé Plantje, over 12 dagen uitgeteld. Geen bericht is goed bericht neem ik aan. Vind hier vaak niet veel aan (kinderachtig soms, om ff wat vrienden te maken ;)) , velen lezen dit ook niet volgens mij. Zit te diep weg. En niet altijd even intenteressant. Vorige week vroeg iemad waar het chatlog zat op WLZ. Hetzelfde geldt voor het vliegenafvangen op het politieke. Nieuwsberichten vind ik het mooiste. Maar dan moeten er wel goede voorbij komen. Te snel conclusies trekken en opnaaien om op te naaien vind ik ook nixxx. Op naaien zou een ander doel moeten dienen 😉 Vind dit wel een mooi plekkie voor nieuwsfeiten.(-feitjes)

  Mis mensen als Larry, John van Boven, die D’66 boys, Frankwin Mussche, Rana Berends en Verdieping etc wel. Ook die gezellige gozer met zijn Zwarte Cross uit ’t land van Normaal. En Gezellig natuurlijk met zijn BBB.


  Maak melding

 11. Ach ja mensen komen mensen gaan maar je komt hier altijd weer terug hé 😉 Zo ben ik ook poos weg geweest maar toch… Dacht dat het toch wel leuk was om weer ‘ns terug te komen.. En ik bedenk me net dat ik bij de 10 eerste geregistreerde leden behoor 🙂


  Maak melding

 12. @Natascha, hoor net van de oudste dat hij samen met jou moeder aan het werk is. Hebben elkaar volgens mij het eerste uur eerst aan gekeken, van hé ken jou ergens van. Of ze wilden het beiden niet zeggen, ken ik jou ergens van?. Wat is de wereld weer klein:)


  Maak melding

 13. Nou, je hebt helemaal gelijk hoor Dick!

  Het chatlog zou ik ook wat vaker moeten checken… Maar ik moet hier niet zoveel rondhangen als ik wel eens gedaan heb. Dat begon echt ten koste van mijn werk te gaan!

  Ik laat het hier ook wel weten als de kleine er is hoor!

  Verder probeer ik me in de reacties op de nieuwsberichten niet te druk te maken en me een beetje in te houden. (Hoe moeilijk dat soms ook is!)

  En ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe blij we kunnen zijn met de admins! (Die ook mij regelmatig terecht op de vingers tikken! 😉 )


  Maak melding

 14. Ow ja…inderdaad….het chat log zit wel erg goed verstopt! Een direct linkje links zou misschien handig zijn.
  Hopen, dat bepaalde mensen hun weg weer terug vinden!


  Maak melding

 15. Heb net de platenspeler maar weer eens aangeslingerd en er deel 1 van 4 van de LP van het album ‘WONDERLUSTE’ van SKUNK ANANSIE onder gelegd. Oh oh oh wat fijn is dit.


  Maak melding

 16. Plantje als het even kan draai ik wel wat LP’s maar ze kosten zoveel geld, ik houd wel van de alternatieve LP’s (en het oude klassiekerTs werk natuurlijk). Ik heb zelf in persoonlijk bezit alleen ‘resistance’ (muse, dubbele LP dus 4 zijdes) en ‘wonderluste’ (Skunk Anansie, dubbele LP dus 4 zijdes)… Maar heb wel andere stuff van anderen geluisterd. Ik zou graag alle LP’s van MUSE hebben maar als je de bedragen ziet die daarvoor worden gevraagd :s… En ik ben echt maar een arme student 😉

  Jij nog platen afspelen af en toe? Of doe je daar niet meer aan?

  (en ik moet eerlijk zeggen, ik vind ’t een verrijking dat je er weer meer bent, Plantje :-))


  Maak melding

 17. Nee, platen afspelen doe ik niet meer aan! Alle CD’s liggen ook in een doos op zolder; ik heb alles digitaal op media centers en pc’s staan. Ideaal!

  Ik probeer weer wat meer op het chat log te zitten. Maar nogmaals: als de tijd het toelaat!


  Maak melding

 18. Klopt plantje ik doe meestal ook digitaal; ik heb alleen CD’s van MUSE omdat ik van ze houd; maar het afspelen van LP’s en ander vinyl maakt het beluisteren van muziek niet ‘just a click’, maar een handeling, je bent er meer mee bezig, het voelt vintage en het geluid dat enigzins kraakt af en toe is heer-lijk 🙂


  Maak melding

 19. In het menu staat een link naar het Algemeen Log. Daar kunnen bezoekers de Chat Log en het Politiek Log vinden. Een aparte link voor een Chat Log kan, maar dan moet de link onder de button elke keer (om de zoveel dagen) aangepast worden naar het nieuwe internetadres. De vaste bezoekers weten wel wat het Algemeen Log inhoudt hoor 😉


  Maak melding

 20. Je kan toch niet zeggen, Admin, dat de situatie zoals die nu is, ideaal is… Er zijn teveel verschillende “chat”logs voor maar 1 snelkoppeling naar die verschillende logs, vind ik… Vooral met een smartphone is de huidige instelling een crime… Zelf hoop ik eerlijk gezegd, dat de chatopmerkingen weer in de linkerbanner komen, zoals voorheen…


  Maak melding

 21. Ik denk wel, dat mensen dan wat meer naar het chatlog komen.

  Als ik samen met iemand bij een nieuwsbericht te zeer off topic raak nodig ik hem/haar ook wel eens uit er verder over te discussiëren in het chat log…helaas zie je daar dan niemand 🙁


  Maak melding

 22. Gelukkig hebben we dit OH-log nog om een beetje te ontspannen De nieuwsitems zijn de laatste dagen niet om te lachen. Het lijkt wel of allerlei nare en akelige zaken tegelijk komen.
  Mijn zoon haalde net een leuke grap van de Speld: “Radioactiviteit in Drenthe afgenomen”.:)


  Maak melding

 23. Haha! Het ergste is, dat ik zometeen ook mijn bedje ga opzoeken! Binnenkort verwacht ik nog maar weinig nachtrust te hebben, dus ik neem het er nu nog maar even van.

  Schijnbaar is vandaag bij ons voor de tweede keer in twee weken tijd letterlijk een ooievaar over het huis gevlogen! Maar hij is niet geland.


  Maak melding

 24. Hmm, had jou meer kennis van de bloemetjes en bijtjes toegedicht, Plantje.;)
  Bij je eerste kind zit je vol adrenaline, dan voel je de vermoeidheid niet zo. Het probleem zal waarschijnlijk eerder zijn dat je zelf steeds naar die slaapkamer wilt om effe te kijken of ie er goed bij ligt (en spiegeltje boven mond houden enzo) dan dat je wakker gehuild wordt. Ten minste, zo zijn mijn herinneringen.


  Maak melding

 25. @Dame; inderdaad, de adrenaline (denk trouwens meer bij de vrouw dan bij de man ivm geleverde prestatie en hormoon-activiteiten, sorry pantje) zorgde er voor dat ik met minder slaap kon. Maar dan ging je ’s middags ook even plat ;). Beebje sliep naast me in het wiegje en inderdaad regelmatig even kijken of “ie ut nog doet”… Maar daarnaast ook zooo mooi om gewoon naar te kijken… Moet zeggen dat het nu nog steeds zo is hoor bij Jip en Janneke (2 & 6 jr)

  Ga nu m’n bedje opzoeken, trusten.


  Maak melding

 26. Mede door tips van onze vaste bezoekers de afgelopen dag een paar ban’s uit moeten delen helaas. Schelden, uitdagen of beledigen hoort niet op Weblog Zwolle.


  Maak melding

 27. We hebben een aardige duit moeten betalen aan een specialist in scripts om de reacties van het Chat Log juist uit de reactielijst te krijgen. Er waren teveel klachten daarover en juist geen reacties bij de nieuwsberichten, waar we nu wel tevreden over zijn. Dat gaan we dan niet terugdraaien.


  Maak melding

 28. Bericht door Plantje, op 18 juli 2011 om 22:20
  Kokoooooooooooooooooo! smilies/cheesy.gif

  Lang niet meer “gesproken”. Hoe is het met je?

  Hallo Plantje, met mij gaat ie naar wens. klik maar eens op mijn naam en je ziet waar ik momenteel mee bezig ben.

  @dame, helaas had ik vanavond een vergadering en was dus niet de boel aan het opjutten. Kon gezien de tijd niet meer reageren , vandaar op dit tijdstip


  Maak melding

 29. Bericht door ingrid, op 18 juli 2011 om 22:53
  @Plantje, spannende tijd. Wat is de “geplande”datum voor het landen van de ooievaar bij jullie?

  30 juli moet het zo ver zijn. Maar als de kleine is zoals papa zal het wel even later worden volgens een “Limburgs kwartiertje”. Of gewoon het kwaaltje zoals het bij ons in de Hendrix familie zit: altijd te laat komen! 😉
  Nee, de eerste schijnt vaak eerder wat te laat te komen dan te vroeg. (Zo heb ik me laten vertellen.)

  Verder verwacht ik inderdaad niet veel wakker gehuild te worden. Ik slaap vrij licht. We gaan waarschijnlijk niet aan rooming-in (baby’tje bij ons op de slaapkamer) doen, maar we gooien wel de katten op zolder en houden twee deuren open. Ik weet zeker dat ik bij ieder geluidje van die kleine wakker word! (Ook als het niet nodig is ;))

  @Marieke: het lijkt me logisch dat je zorgen blijft houden. Ik verwacht niet anders dan dat.


  Maak melding

 30. Bericht door admin., op 19 juli 2011 om 00:28
  Mede door tips van onze vaste bezoekers de afgelopen dag een paar ban’s uit moeten delen helaas. Schelden, uitdagen of beledigen hoort niet op Weblog Zwolle.

  Het is jammer dat het nodig is. Helaas komt niet iedereen hier voor een gezellig gesprek of een serieuze discussie over een nieuwsbericht.

  Ik moet wel zeggen, dat het soms lastig is. Soms krijg je een stevige sneer aan kritiek. Mensen kunnen zich storen aan (even mezelf als voorbeeld nemen) mijn manier van reageren of het feit dat ik veel reageer. Dat kan natuurlijk. Dan is het eigenlijk even slikken en weer doorgaan. Zolang als ze dat met goed fatsoen zeggen moet dat kunnen. Enige wat ze dan fout doen is dat ze het “off topic” bij één van de nieuwsberichten doen, maar goed.

  Maar inderdaad… de laatste tijd zien we ook mensen die enkel aan het trollen zijn. Zoals gisteren Henk Oost. Eerst Miranda aanvallen en vervolgens helemaal de andere kant uit WFvN aanvallen. En ook uitspraken tussendoor gooien die ronduit kwetsend zijn.


  Maak melding

 31. Bericht door admin., op 19 juli 2011 om 00:31
  We hebben een aardige duit moeten betalen aan een specialist in scripts om de reacties van het Chat Log juist uit de reactielijst te krijgen. Er waren teveel klachten daarover en juist geen reacties bij de nieuwsberichten, waar we nu wel tevreden over zijn. Dat gaan we dan niet terugdraaien.

  Zou verwachten, dat het een vrij simpel if-then-else statement is 😉 Maar goed. Jullie hebben wel gelijk om het niet terug te draaien. Het is inderdaad zo, dat het reactieoverzicht anders helemaal volloopt met dit gechat.

  Overigens moet ik wel zeggen, dat ik de laatste tijd regelmatig wat problemen ondervind. Ik ben nog even aan het uitzoeken wat het precies is en hoe ik het kan reproduceren…
  Op het werk zie ik vaak dat een bericht niet gepost kan worden; het “zandlopertje” blijft maar draaien. Ik moet dan even met ctrl+F5 herladen en het bericht opnieuw posten.
  Verder natuurlijk de dubbelpostings die nog wel per mail doorkomen. Maar volgens mij is dat bij jullie ook al lang bekend.

  Tenslotte kom ik de laatste tijd vaak bij het aanklikken van een link (in E-mail of op de website) juist op de hoofdpagina of op het onderwerp:”Holtenbroek vreest komst van de Herberg” uit.


  Maak melding

 32. Goedemorgen Jan!

  Bericht door Koko Hattem, op 19 juli 2011 om 00:56
  Hallo Plantje, met mij gaat ie naar wens. klik maar eens op mijn naam en je ziet waar ik momenteel mee bezig ben.

  Ah! Gezien. Ziet er goed uit Koko!
  Leuk om weer wat om handen te hebben waar je goed je tanden in kunt zetten of niet?


  Maak melding

 33. @Plantje, van de dingen die jij hierboven omschrijft heb ik alleen last bij het reageren dat dan het zandlopertje blijft draaien. in het vorige log heb ik zelfs al een keer 4 of 5 x dezelfde reactie geplaatst omdat ik het toen niet op tijd door had. Ach kleinigheidje hoe je altijd…..


  Maak melding

 34. Bericht door Plantje, op 19 juli 2011 om 06:13
  Maar inderdaad… de laatste tijd zien we ook mensen die enkel aan het trollen zijn. Zoals gisteren Henk Oost. Eerst Miranda aanvallen en vervolgens helemaal de andere kant uit WFvN aanvallen.

  Ik heb hem Miranda zien ‘aanvallen’. Maar een bericht tegen mij kan ik zo niet vinden. Of is die verwijderd?

  Bericht door Plantje, op 19 juli 2011 om 06:18
  Tenslotte kom ik de laatste tijd vaak bij het aanklikken van een link (in E-mail of op de website) juist op de hoofdpagina of op het onderwerp:”Holtenbroek vreest komst van de Herberg” uit.

  Dit klinkt mij bekend in de oren. Maar dan met name als ik een image terug zet op m’n PC. Daarin staan de internetbrowsers netjes ingesteld met m’n favoriete websites al geladen. Daarbij zit dus ook Weblog Zwolle. Maar steevast komt dat oude Herbergbericht direct in beeld. Eerst dacht ik dat ik gewoon een link had aangemaakt naar dat ene topic over die vergadering maar na wat uitpluizen bleek dat niet het geval te zijn. Ook bij mij komt zo’n Herbergtopic soms op m’n beeldscherm.


  Maak melding

 35. Ik heb hem Miranda zien ‘aanvallen’. Maar een bericht tegen mij kan ik zo niet vinden. Of is die verwijderd?

  Ja, de admins hebben dit netjes opgeruimd. Die gast was gewoon uit op reactie.


  Maak melding

 36. Ah! Het artikel over de dode vrouw is gesloten. Eigenlijk ook nog best een fatsoenlijke afsluiter.

  Ik vind dat de admins het nog lang open gehouden hebben!


  Maak melding

 37. Gooeeeeedemiddaaag mensen. Dat was een chill middag/avond/nachtje dalfsen en ochtendje ommen. Nu weer in Kampen, rustig en wel. Prima weer om vanochtend aan de Vecht te vertoeven met een blikje Vodka-O. 🙂


  Maak melding

 38. Niet verkeerd hoor! Lekker beetje aan de Vecht zitten! Het weer is (tegen verwachting en voorspelling in) ook prima!


  Maak melding

 39. @Ingrid 2.0 is een term uit de internetwereld die verwijst naar een nieuwe fase in de mogelijkheden van het net. Volgens Wiki kan bij “Web 2.0 iedereen informatie toevoegen naar eigen wens.” Wiki zelf is dan ook 2.0, want wordt ge,aakt door ons allen. Tegenwoordig wordt 2.0 overal achtergeplakt om modern te lijken, zoals bv Overheid 2.0.


  Maak melding

 40. Wat is het verschil tussen die blikken. Ik viel zelf over de term ‘blond’, volgens mij was dat het lichte blik of staat dat ook op het donkere blik?


  Maak melding

 41. Oei, Koko, dan moet ik eerst de afwas doen, want alle glazen zijn vies. Even geduld nog. Maar is het een aanrader vanavond te kijken?


  Maak melding

 42. Dame ik drink ook graag uit een mok en desnoods de fles, geen idee of het een aanrader kan zijn.
  Meestal kom ik er qua uiterlijk wel in voor. TJA wie wil er nu niet op koko lijken:D


  Maak melding

 43. Oke. 2.0 staat gewoon voor nieuwe versie. Alles is versie 1.0, want dit is de eerste keer. Bedoel je een nieuwere betekenis van hetzelfde woord, dan is het 2.0. It’s got all to do with versions.


  Maak melding

 44. Bericht door doeksen, op 19 juli 2011 om 21:20
  assie,het is geen bier om in de keet te drinken hoor,als je er 2 op heb,dan krijg je de sparta met niet meer aan

  Dan kan ik dat spul beter thuis opdrinken. Ben elke dag aan het klungelen om dat ding aan de praat te krijgen.


  Maak melding

 45. Bericht door Koko Hattem, op 19 juli 2011 om 21:28
  assie ie haalt oe kleren dan zekers bie de c-man

  Ja, maar ook bij zee en aa.


  Maak melding

 46. Bericht door Dame, op 19 juli 2011 om 21:30
  Nee Koko, hij heeft me ooit verteld dat het winkeltje vooraan de Van Karnebeekstraat zijn favoriete kledingzaak is.

  Daar koop ik mijn lingerie Dame.:)


  Maak melding

 47. Nee Plantje, zat ik vanochtend 😉 Nu zit ik in een warme zolder in Kampen, de zooi op te ruimen hier 😉 Zou willen dat ik aan de vecht zat 🙂


  Maak melding

 48. Bericht door doeksen, op 19 juli 2011 om 21:39
  volgens mij bij freek,die heeft altijd van die handel vertelde jan d. mij laats

  Hé Doeksen, niet alles hoeft op het log h??:)


  Maak melding

 49. Bericht door Assendörper, op 19 juli 2011 om 22:07
  Koko, kun jij geen klompen voor me maken? Je bent toch houtbewerker geweest?

  met of zonder antislipzolen?


  Maak melding

 50. Ik ben op het moment Kittie aan het luisteren. Ook leuk. Daarna misschien nog wat Soilwork, maar ik moet zo ook mijn bedje weer eens opzoeken!


  Maak melding

 51. Nu staat er een glas op tafel, Koko, maar als het daar aan zou liggen, dan laat maar zitten.:o Tim heeft ook een punt: scheelt weer een cadeautje. Straks vraagt ie mij geitenwollen sokken te breien voor in de klompen.;)


  Maak melding

 52. Bericht door Koko Hattem, op 19 juli 2011 om 21:50
  ik ben afgelopen week een tas met wat kleingeld verloren, iemand wat gevonden?

  Misschien iets voor jou Koko?
  Ik las van de week een twitter bericht dat iemand wat was verloren en via een tweet is het weer opgespoord en kon deze mevrouw het weer ophalen.;)


  Maak melding

 53. Tim nee met zijn eigen vriendin, niet dat dame geen vriendinnetje van hem is (tenminste als assie hier de tuin doet heeft ie het altijd wel over dame)


  Maak melding

 54. Ik doe nog een glaasje drinken, paar potjes FIFA ’10 en dan misschien nog wat intellectuele gesprekken maar dan houd Tim het ook voor gezien hoor.


  Maak melding

 55. Pffff 208 reacties (nu 209 dan) nog maar….

  Doch met The Trashmen komt het altijd goed 🙂 Surfin Bird en It’s So Easy zijn toch wel de echte klassiekerTs heur…:)


  Maak melding

 56. Wel een aardig filmpje. Was een kwestie van tijd totdat iemand dit zou doen 😉

  Was zojuist even verbolgen over het feit dat een reactie van mij weggehaald was. Maar bij nader inzien volkomen terecht: ik reageerde op iemand anders en die reactie is ook weggehaald…dan kunnen ze mijn gezeur niet laten staan natuurlijk 😀


  Maak melding

 57. nog wat intellectuele gesprekken maar dan houd Tim het ook voor gezien.

  Waar en met wie heb je dit gedaan? En belangrijskte: waarover heb je het gehad?


  Maak melding

 58. Zo dan Tim en Ingrid, van RTV Oost:

  Zwolle zucht en steunt onder de grote hoeveelheid werkzaamheden aan de wegen in de stad.

  Belangrijke doorgaande wegen worden grondig aangepakt. Burgers en ondernemers worden geconfronteerd met een wirwar aan opgebroken straten, verkeersborden en omleidingen. Het verkeer loopt vast, delen van de stad zijn onbereikbaar, en ondernemers missen omzet. Het regent klachten, De gemeente onderkent het probleem en roept Zwollenaren op actief mee te denken over oplossingen.

  http://www.rtvoost.nl/permalink.aspx?type=nieuws&id=127823


  Maak melding

 59. Zeker Natascha! Laten we hopen, dat je dit kunt door blijven zetten in je opleiding en dat je dit kunt gaan overdragen op anderen!


  Maak melding

 60. Bericht door doeksen, op 20 juli 2011 om 07:23
  jan d,wanneer heb jij vakantie

  Waarschijnlijk vanaf 15 augustus.(Ligt een beetje aan het weer) De week van 22 augustus ben ik zo wie zo vrij ivm de KNVB/Nike voetbaldagen bij SVI.


  Maak melding

 61. Nou Koko, geniet dan nog maar van je jeugdige leeftijd vanavond. En alvast proficiat voor morgen. Kijk wel uit met de oliebollen, zodat je morgen niet met buikpijn op bed ligt.;)


  Maak melding

 62. Nou Koko, geniet dan nog maar van je jeugdige leeftijd vanavond. En alvast proficiat voor morgen. Kijk wel uit met de oliebollen, zodat je morgen niet met buikpijn op bed ligt.;)


  Maak melding

 63. Oei…schijnbaar heb ik iets verkeerds getypt. Maar ik ben er van overtuigd dat het wel door de screening van de admins heen komt! 😉


  Maak melding

 64. Tim, dat is heel leuk om te doen, een biertest. Wij deden dat vroeger het liefst bij mensen die zworen bij een bepaald merk. Zet drie glazen neer en twee soorten bier. Kunst is om te weten in welke twee glazen hetzelfde merk zit. Daar komen velen al niet uit. Daarna om te zeggen wat wat is. Helemaal moeilijk. En ten slotte welk glas bier je het lekkerst vindt. Daar kwam destijds vaak Bavaria uit, toen het goedkoopste bier dat door ‘kenners’ niet werd gepruimd. Zelf haalde ik alleen Grolsch en Brand eruit. Die hebben een wat bitterder smaak. Lekker.


  Maak melding

 65. Dame, ik raad je toch echt aan die aflevering te kijken; is echt geweldig. Zie je ook gelijk welke bieren waar worden gebrouwen. Mooi einde ook. ‘Ja, ik bel omdat ik een voetbalwedstrijd ga kijken met vrienden en welk bier kan ik dan het beste voorschotelen?’ Antwoord de vrouw ‘persoonlijk zeg ik dan Jupiler’. ‘Oh’ antwoord de presentator gevat, ‘maar dat is natuurlijk bij de JupilerLeague zo. Wat bij een eredivisiewedstrijd?’


  Maak melding

 66. Haha, dat noemen ze voetbalbier, omdat het goedkoop is en vaak geschonken wordt in de voetbalkantines. Ik begrijp van mannen dat er avonden over gediscusieerd wordt…
  Ik ben een keer in de brouwerij Arcen geweest, overgenomen door Stella Artois (:o) Vond het erg vies om te zien: roestige bakken met bier waarop grijzig schuim zat. Geen appetizer zullen we maar zeggen.
  Trusten allemaal.


  Maak melding

 67. Dame, ik ben in Texel in een brouwerij geweest (flinke) en in Lelystad in een kleine geweest, en in KvW die van Bav (modern) en van HJ (met die ene uit de reclame die daar ECHT werkt, machtig mooi is dat) gezien. Allemaal prachtig. Ik ken géén brouwerij met roestige ketels. Kan ook niet overigens, binnenin, want roest onttrekt zuurstof uit water, waardoor je dus al dood bier hebt voor het in de fles gaat (…)…


  Maak melding

 68. Tim, wat vond je zo grappig op Twitter?

  Nee, Ingrid, ik vind die 5 km ook niet verkeerd. Ik ben het nog langzaam aan het opbouwen. Mijn broer is al wat eerder begonnen. Normaal gezien ren ik een stuk, loop een stuk enz. Nu heb ik (op de cooling down na) het hele stuk kunnen rennen, dus het gaat al beter.

  Ik zal ook wel een beetje moeten. Met 70.000 km per jaar in de lease auto en nog eens een zittend beroep zwelt de boel alleen maar aan!

  En zo’n programma wat je resultaten publiceert is wel weer een extra ondersteuning! 😉


  Maak melding

 69. zo einde storingsdienst,wat een ellende is het toch.gelukkig geen uitrukken gehad.nu alleen vandaag nog even doorbijten,dan vakantie .ben ik echt wel aan toe


  Maak melding

 70. Ik weet niet of koko echt jarig is, maar aan het aantal felicitaties te zien moet het wel zo zijn.

  Daarom ook van harte gefeliciteerd vanaf deze kant.
  En een mooie dag toegewenst.


  Maak melding

 71. Ik geef het op; volgens mij heeft de admin trek in taart; ik zie het plaatje heel even en dan is het weg.
  Hoe dan ook; Koko; een fijne dag vandaag en laat je lekker verwennen!


  Maak melding

 72. Rampspoedbericht!

  TROS maakt einde aan Kabouter Plop, Barbapapa en Piet Piraat:o

  Op zich is dat natuurlijk al dramatisch.

  Maar het kan nog dramatischer worden als de TROS daar na gaat adverteren dat je lid moet worden om deze programma’s te behouden op het scherm, net als de KRO met BZV. Bah.


  Maak melding

 73. Dat programma heet Runtastic en is beschikbaar voor Windows Phone 7 😀

  Voor de iPhone is ook zoiets. (Maar dat is natuurlijk veel minder goed! ;)) Een collega van me heeft het, maar die is nu even niet op kantoor.


  Maak melding

 74. of nou ja plus minus 😉

  Ik loop met Evy op me mp3, opbouwend hardlopen tot 5 km in 30 min…. In 10 weken maar ik ga het nu anders doen na een tip van een collega van Mars. Heb nog niet 1 les verzaakt maar ga vanaf nu iedere les 3 x lopen zodat de conditie goed opgebouwd kan worden. Die 4EM is toch pas volgend jaar dus alle tijd:D


  Maak melding

 75. Jups 5km in 30 minuutjes.

  Wat ga je nu precies anders doen dan met hoe je het gewend was? En hoeveel ren je dan per week om dat op te bouwen?


  Maak melding

 76. Normaal gesproken volg je 3 lessen in de week, dus week 1 les 1 2 3

  Nu de tip van de collega, doe 1 les 3 x in de week.

  Ik ben nu bij les 12 en heb die les dus deze week nu 2 x gelopen en loop m nog 1 x en dan volgende week 3 x les 13, snappie?


  Maak melding

 77. Tjee, ’s ochtends neem ik aan, maar waarom dan zo vroeg vertrekken. Ik zou lekker om 10.00 uur gaan en dan om 15.00 aankomen, uitpakken en meteen (in jouw geval dan) een bav 8.6 pakken.


  Maak melding

 78. nee dame,er staan zoveel kennissen dat het opzetten van de voortent wel enig uurtje in beslag neemt
  en de boodschapjes(drank)moeten ook worden aangerukt


  Maak melding

 79. Verstandig Doeksen, beetje voorslapen zodat je uitgerust met vakantie kunt gaan. Welterusten en ik ben jaloers op je dat je nu al vrij bent.:)


  Maak melding

 80. Goedemorgen allen, bedankt voor de felicitaties.
  Appie die taart heb ik telkens snel weggepakt, smaakte goed hoor.
  En assie voor jou heb ik voldoende in voorraad.

  Nogmaals bedankt


  Maak melding

 81. Ik heb mijn “Garfield” programma weer opgestart. Is ook wel een leuke voor jou Tim!

  Is een programmaatje dat ik zelf geschreven heb. Het haalt van de Garfield website alle comics op. Ik heb ze inmiddels vanaf de allereerste comic en ben nu de comics van 17-07-2009 tot en met vandaag aan het ophalen 🙂


  Maak melding

 82. Plantje, werkt dat tot vandaag? Ze zitten nu al een jaar in FLASH gepropt, en niet meer als losse afbeeldingen op de website… ? Anders wil ik dat programma ook wel 😀


  Maak melding

 83. Yes! Dat werkt nog steeds.

  Je mag het wel hebben. Ik geef je ook gewoon het hele project als je wil. Het is gemaakt in VB6 de taal der talen 😉

  Nee, geintje. Het is echt vrij buggy in elkaar gezet. Ik heb er geen mooi staaltje programmeerwerk van gemaakt. Misschien kun jij er nog wel heel wat aan verbeteren!

  Known issues:
  -Af en toe worden er bestanden gedownload van 0kB groot; die moet je dan opnieuw doen
  -Ik heb geen browse knop ingebouwd om de doel locatie te selecteren; die moet je zelf intypen MET een back slash erna
  -Ik heb geen datum controls ingebouwd om een datum te selecteren; die moet je zelf intypen. Hell, ik ben zelfs te lam geweest om erbij te zetten wat de starttijd en wat de stoptijd is! 😉

  Het leek mij handig om per jaar een mapje te maken, maar misschien wil je dat wel aanpassen.

  Je weet me mail technisch gezien wel te bereiken lijkt me zo. Op de één of andere vreemde manier sta je niet meer in mijn MSN. Zie maar! Als je me even mailt komt er een zipje jouw kant op! 😀


  Maak melding

 84. Bericht door doeksen, op 22 juli 2011 om 14:25
  11.00 beetje laf om geen namen te noemen sloapert

  Niet alles kan op het log Doeksen.:D


  Maak melding

 85. ook boeiend om na te gaan wie zich allemaal aangesproken voelt door Tim 11.00 uur. Dame heeft er wel een beetje last van…:(;)


  Maak melding

 86. Koko, zullen wij samen op de spoorbrug gaan staan om Doeksen uit te zwaaien? Ik moet toch vroeg op om mijn zoons uit te zwaaien, dus dat uurtje vroeger kan ook nog wel. Nemen we een paar bavjes mee die we door het open raam van de ‘rukbunker’ van de familie Doeksen gooien. Kunnen we meteen een wedstrijdje doen wie het best van een afstandje kan mikken.:D


  Maak melding

 87. Dame, jij niet. Waarschijnlijk ken je die persoon niet, van voor jouw WLZ-tijd (en voor mijn WLZ-sabbatical)… Persoon heeft zich ook nog niet op chatlog gemeld, so don’t worry (at least i didnt notice his presence)


  Maak melding

 88. Maar zonder al te persoonlijk te worden kan ik het wel een beetje begrijpen. Er waren wel wat mensen die altijd aan het trollen waren.
  Soms was er gewoon geen fatsoenlijke discussie te hebben of dezelfde dingen kwamen weer voorbij


  Maak melding

 89. Treinstation

  Het belangrijkste treinstation van Oslo is ontruimd in verband met de vondst van een verdacht object. Het gaat om een tas, zo meldde de staatsomroep NRK.

  Het gebouw van de tv-zender TV2 is eveneens ontruimd op last van de politie. Agenten doorzoeken het centrum van de hoofdstad van Noorwegen, omdat nog niet valt uit te sluiten dat er meer explosieven zijn geplaatst.

  De politie heeft de bevolking van Oslo opgeroepen om grote groepen mensen voorlopig te mijden. Bewoners van het centrum kunnen zich beter naar elders begeven.  Maak melding

 90. Bericht door Tim, op 22 juli 2011 om 19:22
  Assie.. Autobom…

  Als er verder niks bekend is dan wordt het heel lastig om de autobomdader op te sporen.


  Maak melding

 91. Bericht door bernard, op 22 juli 2011 om 19:29
  De Schutter bij jeugdkamp op Utoya is opgepakt. Blond haar, Noors uiterlijk.

  Als iemand al is opgepakt voor een misdaad dan interesseert mij zijn huidskleur of uiterlijk niet. Ik vind het signalement veel belangrijker om te weten als men op zoek is naar iemand die van een misdaad wordt verdacht.


  Maak melding

 92. Bernard, ik vroeg me alleen maar af of er iets bekend was over het signalement van de dader van de aanslag in Oslo. Ik heb niet gevraagd naar het signalement van de schutter bij het jeugdkamp.;)


  Maak melding

 93. Doeksen, fijne vakantie VRIEND. Het kan zijn dat de zaterdagmiddagploeg van de Pierik volgend weekend bij jou komt logeren. ;D


  Maak melding

 94. Assie, het signalement van de mogelijke dader van de aanslag op dat jeugdkamp is wel interessant, omdat de politie onderzoekt of beide aanslagen verband met elkaar houden.


  Maak melding

 95. Laat Doeksen maar liever een goede zaklamp meenemen om ’s nachts als ie er uit moet vanwege al die bav-jes, de rukbunker terug te kunnen vinden zonder dat ie zijn nek breekt over haringen en scheerlijnen.;)


  Maak melding

 96. Een korte samenvatting van de gebeurtenissen tot nu toe:

  – Bij een bomaanslag in de regeringswijk in de Noorse hoofdstad Oslo zijn vanmiddag zeven doden en tientallen gewonden gevallen.

  – Ongeveer een uur later schoot een als politieagent vermomde man met een automatisch wapen om zich heen op het eiland Ut?ya, waar de jongerenorganisatie van de regerende Arbeiderspartij een zomerkamp houdt. Daarbij zouden volgens ooggetuigen 20 tot 30 doden zijn gevallen, maar dat is niet bevestigd. Officieel is over slachtoffers op het eiland nog niets bekend.

  – De schutter is gearresteerd. Het zou volgens ooggetuigen gaan om een grote, blonde man die accentloos Noors sprak.

  – De politie gaat er van uit dat beide aanslagen verband houden, maar wie achter de terreurdaden zit, is nog niet duidelijk.


  Maak melding

 97. Dame, ik vroeg alleen maar of het signalement bekend was van de dader van de aanslag in Oslo. Laat de politie maar uitzoeken of beide aanslagen met elkaar te maken hebben.


  Maak melding

 98. Bericht door bernard, op 22 juli 2011 om 21:13
  Ik heb een stapel rabarber-stengels in huis. Hoe maak je die eigenlijk klaar?

  Dat is een goeie! Hoewel ik rabarber ontzettend lekker vind heb ik geen flauw idee hoe het klaar te maken is! Ik krijg het altijd in bakjes mee van mijn ouders 😀


  Maak melding

 99. Bericht door Dame, op 22 juli 2011 om 21:19
  rabarber-stengels in huis. Hoe maak je die eigenlijk klaar?

  In stukjes snijden en in de compostbak gooien.

  Hmm, dat is inderdaad minder werk dan ik in gedachten had…
  Doe het toch maar niet.


  Maak melding

 100. Bericht door bernard, op 22 juli 2011 om 21:23
  Ik vraag me wel af waarom dat nou net zo’n Viking moet zijn.

  Dat vraag ik me ook af want dat doen ze anders nooit.


  Maak melding

 101. Bericht door Assendörper, op 22 juli 2011 om 21:30
  Iedere goede huisman heeft een kookboek in huis en weet hoe rabarber klaargemaakt moet worden.

  Zo doe ik het altijd: Schil de rabarber en snij de stelen in stukjes.
  Kook de rabarber met 125 ml. water en 150 gr. suiker in 10 min. zachtjes gaar.;D


  Maak melding

 102. uit Margriet Kookboek, ca 1950
  Rabarbermoes
  Laat (1 kg) jonge rabarberstelen ongeschild, doch schil oude stelen, snijd ze in stukjes van een halve vinger lengte, was ze, breng ze met aanhangend water aan de kook. Laat de rabarber tot moes koken, voeg het (1 afgestreken theelepel) krijt toe (dit is nodig daar het rabarber een zuur bevat, dat kalk aan bloed en weefsels onttrekt – bovendien heeft men door toevoeging van krijt minder suiker nodig) Maak de (1 afgestreken eetlepel) sago of het aardappelmeel met weinig koud water aan tot een dun papje. Bind het moes hiermee. Laat het moes wat bekoelen en los er dan pas de (150 gram) suiker in op.

  Snap je mijn eerste advies?


  Maak melding

 103. JanD 21:42

  Zo maak ik de rabarber ook altijd klaar. Desnoods kun je dat spul nog ietjes binden. Je had niet verwacht van mij dat ik daar verstand van hebt h? VRIEND?


  Maak melding

 104. Rond 1920 deed men het als volgt:
  Rabarbermoes
  De stelen van 500 gram rabarberstelen schillen, in stukjes snijden, wasschen, opzetten zonder water, de stukjes tot moes koken (ong 15 minuten) en daarna 100gram suiker, 1 eigeel en het stijfgeklopt eiwit er doorroeren en even laten opkoken.
  Onder het koken moet de rabarber telkens omgeroerd worden.
  rabarbermoes is zeer geschikt, om bij wijze van gelei op den boterham gegeten te worden.
  In rabarbermoes moet veel suiker gebruikt worden, omdat het zeer zuur is. Om suiker te sparen, voegt men een beetje dubbelkoolzure soda toe.

  Mjammjammjam…


  Maak melding

 105. Jawel hoor Assie. Ik heb je tijdens het schoffelen wel eens de zuring tussen het onkruid zien weg plukken. Je zei dan tegen Freek dat je dat net zo ging klaar maken als rabarber.:P


  Maak melding

 106. Ik vind dat wel een mooie manier om het afval te verminderen. Jat hij ook brandnetels voor de soep en kettingpollen voor de salade?:)


  Maak melding

 107. Bericht door Dame, op 22 juli 2011 om 21:50
  uit Margriet Kookboek, ca 1950
  Rabarbermoes
  Laat (1 kg) jonge rabarberstelen …
  …krijt…
  …sago…
  …aardappelmeel…

  Snap je mijn eerste advies?

  Eh Ja.

  Denk dat ik maar voor het recept van Doeksen ga.


  Maak melding

 108. VRIENDEN en VRIENDIN(netjes),als jullie er ook aan toe zijn allemaal een fijne vakantie toe gewenst
  en tot over een paar weken

  tjuuuuuussssssssss


  Maak melding

 109. He, Doeksen een fijne vakantie. Ga maar eens lekker genieten van een paar storingsvrije weken vol met bavjes en heerlijk gezelschap. Hou je maar een beetje in met de Bock- of Bratwurst, die halen het toch niet bij een Kokogakbal. Tot over een paar weken.:):-*


  Maak melding

 110. @Bernard Ik word al onpasselijk als ik lees dat het kalk aan bloed en weefsel zou onttrekken. Lijkt me eigenlijk wel een jaren vijftig-l*lverhaal, zoals ze in die tijd wel meer hadden.


  Maak melding

 111. Hmm, ze waren toch zo gek nog niet in de jaren vijftig. Uit een artikel over osteoporose:

  Normaal wordt slechts ongeveer 10 % van de calcium uit onze voeding opgenomen uit de darm. Door de aanwezigheid van fytaten (in graanproducten), oxaalzuur (rabarber, zuring, raap, spinazie, postelein, rode biet, cacao) gaat de calcium opname achteruit omdat deze stoffen met calcium onoplosbare complexen vormen die niet via de darmen opgenomen kunnen worden.  Maak melding

 112. Dit, Koko:
  Koko 22:34

  eet smakelijk in de bradwurst en schnitzels

  Dame 22:34

  Hou je maar een beetje in met de Bock- of Bratwurst, die halen het toch niet bij een Kokogakbal.  Maak melding

 113. Ja Dame, ik snap het. Moest beide berichten wel 5x overlezen om het tot mijn trage hersenen door te laten dringen, maar het is gelukt.
  Krijt dus! Tegen dat zuur.

  Ik heb het inmiddels klaar. Zonder krijt. Staat nu af te koelen. Als bindmiddel heb ik een plakje witbrood gebruikt. Moet volgens mij ook kunnen.  Maak melding

 114. Koko, Bernard en Tim, wie de langste adem heeft kan misschien vannacht een plaatsje in de eregalerij veroveren of er een op te schuiven. Succes. Ik ga naar bed, moet er morgen vroeg uit om familie-Doeksen uit te zwaaien.:)


  Maak melding

 115. Zo….net lekker 2,5 uur in het bubbelbad gelegen. Heeeeerlijk!

  Nu eens kijken hoe het met het plantenvrouwtje gaat. In de komende 2 weken moet het toch wel ergens gaan gebeuren! 😀


  Maak melding

 116. Familie Doeksen een hele fijne vakantie gewenst.

  Spannende dagen, Plantje! Mijn oudste dochter kwam precies 20 jaar geleden om de hoek kijken. Visite is net weg.


  Maak melding

 117. Rabarber is heerlijk. Maar dan wel met veel suiker, geprakt met aardappels en jus én verse worst er bij. Mmmmm..
  Ik wist alleen niet van dat zuur en krijt.


  Maak melding

 118. Fijna vakantie Doeksen.

  Zo zeg…. hier net wakker. Ik moet nog wat voor het werk doen, maar ik wilde eerst naar de kapper en sporten. Om naar de kapper te kunnen dacht ik dat ik nog wel een tijdje zou moeten wachten. Blijkt Brainwash in de Assendorperstraat gewoon al om 8 uur open te gaan! Dus hup in de benen!


  Maak melding

 119. Niet alles is zo vroeg open in Assendorp Plantje. Er zijn hier ook zaken die pas om 10.00 uur de deuren open doen. Ik ga zelf vaak naar kapsalon Assendorp. Dat is één van de zaken in Assendorp waar ik nog met meneer wordt aangesproken. 🙂


  Maak melding

 120. Weet ik nog niet Assie. In ieder geval nog ff naar DE club. Wat ik daarna doe…. FC Zwolle of…. Cafe de Pierik… blijft een verrassing. Voorspellingen van het weer zijn niet best, dus zit ik liever wat dichterbij huis. Zal dus wel de Pierik worden.;D


  Maak melding

 121. Hier is ie weer Yoppuh en andere liefhebbers. Hij is aansprekend in zijn triestheid:

  Arme Ben!

  Ben Knapen, onze huidige Staatssecretaris van Ontwikkelingssamenwerking, was ooit hoofdredacteur van deze krant. Zodoende heb ik als columnist een keer met hem gesproken over mijn salaris. Hij kwam zonder geld naar Amsterdam. Ik trok daaruit mijn conclusie en diende mijn ontslag in. Opeens bleek Ben een zak vol poen in de auto te hebben. Vond ik grappig. Ik moest daar aan denken toen ik begreep dat Ben deze week zonder centen naar de crepeernegers in Afrika ging. Dat is een ander tochtje dan naar een weldoorvoede columnist in de Amsterdamse grachtengordel. Wat zeg je tegen die huilende mensen? Dat Nederland geen geld heeft omdat het crisis is? Dat we onze snelwegen net aan het verbreden zijn omdat we zo??n last hebben van files?

  Of zeg je gewoon dat we natuurlijk wel geld hebben, heel veel zelfs, maar dat dat niet voor hun is. Principieel niet. En zeg je dat je zelf een partij vertegenwoordigt die de door Jezus gepredikte naastenliefde hoog in het partijvaandel heeft staan en dat je dus eigenlijk niet anders kan dan helpen, maar dat je afhankelijk bent van je baas? En Geert is de baas. En Geert en zijn achterban houden niet van bedelende negers. In hun kringen worden dat profiteurs genoemd. Die negers moeten werken voor hun geld. Net als Henk en Ingrid. Het lijkt me zwaar voor Ben. Dat je oog in oog staat met mensen die weken gelopen hebben door stoffige woestijnen. En die liepen niet alleen, maar samen met hun ondervoede grut. Dat is weer eens wat anders dan de Nijmeegse Vierdaagse. Voor hun geen gladiolen.

  Amper een lepel koude rijst en een doek boven hun hoofd. Een doek tegen de zinderende zon. Niks meer. Het lijkt me zwaar voor Ben om tegen die mensen te moeten zeggen dat hij een beroep op zijn volk zal doen. Of ze iets op giro 555 willen storten. Maar dat dat tegen kan vallen omdat zijn volk net met vakantie gaat. De rijen op de luchthaven zijn op dit ogenblik langer dan ooit. Ja, ze komen ook jullie kant op, maar dan meer aan het strand???? Die mensen zullen zwijgen. Van de honger, van de verbazing, van de radeloosheid. Van alles. Ze weten wat hier is. Ze weten wat we hebben. De i-Phones en de i-Pads zijn in ons land niet aan te slepen. Iedereen heeft een vloed aan app??s tot zijn beschikking. Iedereen weet elke seconde waar zijn Facebookvrienden uithangen. Dat kan je zien op je schermpje.

  Jan zit in café De Schele Tijger met negen vrienden starnakel bezopen te worden. Dat weten we van elkaar. Maar de duizenden creperende hongernegers staan niet op de schermpjes. Waarschijnlijk omdat er geen bereik is in de woestijn. Te weinig masten. Het lijkt me zwaar voor Ben om dat uit te moeten leggen. Niet alleen aan die mensen, maar ook thuis. Aan vrienden bij een etentje. Aan je kinderen voor het slapen gaan. Dat je tegen hongerlijers hebt moet liegen dat het geld er niet is. Het geld is er wel, maar we zijn te gierig om het weg te geven. We hebben democratisch besloten het zelf te houden. Ben heeft nu oog in oog met ze gestaan en de mededeling moeten doen. Geen geld. Sorry! Namens ons. Een volk dat zich natuurlijk gewoon moet schamen.

  Heel even hoop ik dat Ben daar in Afrika teruggelopen is naar de auto, de achterbak heeft open gedaan en alsnog is teruggekeerd met dat wat die mensen toekomt. Die zak met geld. Die zak met eten en drinken! Die allereerste levensbehoeften. En dat hij heeft gezegd: ⤽Sorry, het was een vergissing. Ik vertegenwoordig een beschaving!⤝ Laatst liep een zootje kunstenaars een mars voor hun eigen hachie. Dit werd de Mars der Beschaving genoemd. Nu zou een vierdaagse op zijn plek zijn. De Mars van de Schaamte. Zo rijk en dan met lege handen die kant op??.. Arme Ben.  Maak melding

 122. MarKel en Eva. Als jullie niemand vinden voor de kaarten, kun je volgens
  mij bij de kassa wel wat regelen. in de vorm van vrijkaarten o.i.d.


  Maak melding

 123. Bericht door Assendörper, op 23 juli 2011 om 10:48
  Niet alles is zo vroeg open in Assendorp Plantje. Er zijn hier ook zaken die pas om 10.00 uur de deuren open doen. Ik ga zelf vaak naar kapsalon Assendorp. Dat is één van de zaken in Assendorp waar ik nog met meneer wordt aangesproken.

  Doen ze altijd als er niets te knippen valt.:)


  Maak melding

 124. Ha die Koko. Assie is net thuis en gaat zich vannacht in het uitgaansleven van ons mooie Zwolle storten. Ik moet om 23.00 uur bij de Pierik zijn en daarna gaan we vissen in het Swolsch café. Ben benieuwd of ik op mijn leeftijd nog wat aan de haak kan slaan.;D


  Maak melding

 125. Vanmiddag ben ik geknipt en geskeerd door een medewerker van kapsalon Assendorp Dame. Hij sprak me weer met meneer aan en vroeg hoe het met me ging. Ik zei uitstekend en vroeg hoe het met hem was. Toen zei hij dank u wel meneer. Hij blies met een föhn de stoel schoon en daarna mocht deze meneer in de stoel gaan zitten.


  Maak melding

 126. Is dat alles wat jullie elkaar te zeggen hadden, Assie? Je hoort altijd van die verhalen dat mensen hun hart uitstorten bij de kapper, maar als dit alles is dan is dat toch een beetje teleurstellend voor de kapper-psycholoog.;)


  Maak melding

 127. Het was zeker de moeite waard Dame en heb hem wat beter leren kennen. Ben nog steeds op zoek naar iemand waar ik mijn hart kan bij uitstorten. Denk dat ik zo maar even de stiltetruimte van de Kerk opzoek. 🙂


  Maak melding

 128. Het was letterlijk een zware bevalling! Melanie is vannacht om 2.49 uur van een gezonde dochter met het gewicht van 3110 gram bevallen. Het gaat goed met moeder en dochter.
  Welkom op de wereld lieve Sanne! 😀


  Maak melding

Reageer