Reacties 25
 1. Vanuit New York houden wij in de gaten wat er in Zwolle gebeurd…. En als leden van de Vaandrig Lengton Groep schrokken wij ons helemaal kapot!!! Deze mensen beseffen duidelijk niet dat zo’n groep op vrijwilligers draait en de kinderen hier weer de dupe van zijn. Hopelijk worden de daders snel gepakt en komen ze de boel helemaal zelf herstellen!!!


  ⚠️ Meld

 2. Hopelijk kunnen we snel weer aan de slag om alles weer net zo mooi te maken als voor de brand. Voor de komende koninginnedag zal het zeker gevolgen hebben. Wat een enorme vlammen! Dat in nog geen 15minuten tijd!  ⚠️ Meld

 3. Dit is echt kl…..te. zelfs bij de scouting waar kwa gebouwen de tijd heeft stilgestaan ( in mijn gedachten). Is niets veilig. Ik zal kijken of ik nog spullen heb die de scouting voor de rommelmarkt kan gebruiken. Zodat ze met de opbrengsten weer nieuw gereedschap ed. kunnen aanschaffen.
  En jullie weten het ik hoor het wanneer ik moet komen helpen.

  Groetjes Arien


  ⚠️ Meld

 4. Als we toch gaan speculeren zal het wel een wiethok van de naastgelegen “camping” zijn geweest. Beetje kortsluiting en branden maar.


  ⚠️ Meld

 5. Ik denk dat ik namens de buren wel mag zeggen dat dit, aangestoken of niet, de ergste nachtmerrie is.
  Jullie weten ons te vinden als er een handje geholpen moet worden!


  ⚠️ Meld

 6. @John.
  Gheghe… ;D
  Nee, niet op de scouting gezeten. Wel een keertje als klein jochie iets verderop het Jaagpad met lucifers aan het spelen geweest in die rietkraag langs het kanaal. Maar door de droogte van het riet en een briesje werd dat al gauw een beste fik.
  Nog verwoed geprobeerd om het uit te trappen. Lukte niet, het vuur greep als een dolle om zich heen en als een speer naar huis gevlogen. Ik was nog maar net thuis, toen de brandweer en politie met gillende sirenes langs stoven.
  Uiteraard enorme rookwolken in de lucht te zien.
  Bedenkelijke blikken van m’n vader en moeder in mijn richting. En alhoewel ik mijn alleronschuldigste engelengezichtje tevoorschijn toverde, deed juist d? t mij de das om.
  😮 8)


  ⚠️ Meld

 7. @DeEchte: dus boontje kwam gelukkig om zijn loontje? 😛
  Als mijn ouders achter iets dergelijks kwamen (ik was braaf dus het volgende hoefde gelukkig niet zo vaak ;D ), kreeg ik na bij de politie op het matje te zijn geweest, nog eens een zelfde portie straf van mijn ouders… Dat gebeurt tegenwoordig helaas niet zo vaak meer (voor zover ik hoor dan).


  ⚠️ Meld

 8. @Marrianne
  Ik had mijn vingertjes gebrand en moest op de blaren zitten. 😛
  Maat 45 komt donders hard aan… 😮 ;D 😉


  ⚠️ Meld

 9. P.S.
  De toenmalige wijkagent kwam geregeld op koffievisite bij ons thuis. Hij is op de hoogte gesteld door mijn ouders, maar er is nooit iets mee gedaan.
  Waarschijnlijk wou hij zijn vaste koffieadresje niet kwijt. 😀 😀 😀


  ⚠️ Meld

 10. ik moest de hele maand de auto’s van het desbetreffende schoonmaken.
  en aangezien het DHL was waren er redelijk wat auto’s en vrachtwagens die ik schoon moest maken.
  en dat allemaal omdat we een klein fikie hadden gemaakt waarvan 1 krant toevallig wegwaaide na het pand van DHl  ⚠️ Meld

 11. Het nieuws ging als een lopend vuurtje (laten we maar lachen om de woordspeling). Juist vorige week bekeek ik nog eens de video opnamen van toen we het dak van het lokaal vernieuwden. Met z’n allen! Zoals altijd! Met een saamhorigheid welke ik enkel bij deze fantastische club mensen heb aangetroffen.
  En kijk nu eens! De vlammen waren nog maar net gedoofd of een compleet team van vrijwilligers stond alweer klaar om aan te pakken. Niet in zak en as (ha, ha) zitten. Ik ben blij dat ik mag helpen. Ik ben blij zo af en toe gewoon bij deze club te mogen zijn!
  Ook ik zal er zijn!


  ⚠️ Meld

 12. Gelukkig dat er naast alle randdebielen ook nog verstandige mensen op dit soort waardeloze berichten reageren.
  VLG sterkte en als jullie m’n hulp nodig hebben weten jullie me te vinden. Jan vd S.


  ⚠️ Meld

 13. Misschien kunnen wij als oud leden van de VLG gezamenlijk een steentje bijdragen aan de wederop bouw van het mooie groepslokaal.  ⚠️ Meld

Reageer