Opbrengst Fancy Fair gaat naar weeskinderen in India

Zwolle – Enige weken geleden is er een Fancy Fair georganiseerd op de CBS De Ichtus. Elke keer is het weer een happening, met veel voorbereiding en veel plezier. De opbrengst gaat naar een goed doel, dit keer is dat Hermon Living Water Ministries.

21-07-2011_overhandiging_cheque_herman_living_water_ministroies_ichtus_2.jpg

Deze organisatie houdt zich bezig met de zorg om kindertehuizen in India. Omdat ze niet worden gesubsidieerd moet de organisatie zichzelf “bedruipen”. Daarom is de cheque van € 1500,- die vandaag, tijdens het afscheid van het schooljaar, is overhandigd aan dhr. Ron Feith van bovengenoemde organisatie meer dan welkom!

21-07-2011_overhandiging_cheque_herman_living_water_ministroies_ichtus_3.jpg

21-07-2011_overhandiging_cheque_herman_living_water_ministroies_ichtus_1.jpg 

Hermon Living Water Ministries is werkzaam in het zuidoosten van India. In de daar gelegen Fisherman area wonen de Dalits, wat letterlijk “vertrapten” betekent. Zij vallen buiten het kastensysteem en hebben nauwelijks rechten. Het Zwolse echtpaar Van Halem kwam in contact met een Indiaas echtpaar en hebben zich ontfermd over de weeskinderen in dat gebied. Door de  oprichting van deze stichting krijgen weeskinderen de mogelijkheid om een opleiding te volgen en mogelijk zelfs in hun eigen toekomst te voorzien.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)