FC Zwolle grijpt naast periodetitel

FC Zwolle heeft vrijdagavond met 1-0 verloren bij FC Dordrecht. Daardoor liep het, precies als in de laatste wedstrijd voor de vijfde periodetitel, net de zesde periodetitel mis.


Na een halfuur kwamen de Dortenaren op een voorsprong

Door een doelpunt van Guy Ramos van FC Dordrecht in de 29e minuut van de wedstrijd kwam Zwolle op een 1-0 achterstand. In die stand kwam geen verandering meer.


FC Zwolle kwam niet tot scoren..

Scheidsrechter Dick Jol gaf Kalisse van FC Dordrecht een gele kaart.

Welk team het laatste Play-off ticket gaat bemachtigen is nog maar de vraag. Aangezien de concurrenten voor de zesde periodetitel Fortuna Sittard en Stromvogels / Telstar ook punten lieten liggen werd De Graafschap voor FC Den Bosch eerste deze periode. Beide teams hebben al een periodetitel op zak. Het Play-off ticket wordt nu gegeven aan het team dat zonder periodetitel het hoogst op de ranglijst staat aan het einde van de competitie.

De spelers en de aanhang van FC Zwolle waren na het duel aangeslagen. Volgende week vrijdag wacht de thuiswedstrijd tegen kampioen De Graafschap en wordt tevens het afscheid van het Oosterenkstadion gevierd.

 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Jammer, maar tegen Dordrecht hadden ze er ook geen recht op. Paar maatjes te groot. Lijkt me wel zwaaaaaaaaaaaaaaaaaaar frustrerend dit voor de spelers :'( :'(


    Maak melding

Reageer