Nationale Sportweek

Vrijdag 13 April was op de Dam in Amsterdam de officiële opening van de Nationale Sportweek. Deze week staat Nederland, en dus ook Zwolle in het teken van sport. Tot en met zaterdag 21 april kan iedereen zelf zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is op sportief gebied in Nederland, hoe leuk het is om te sporten en dat er altijd een sport is die bij je past en die je bij jou in de buurt kunt beoefenen.  

Iedereen kan meedoen aan proeflessen, clinics, sportdagen en heel veel andere sportactiviteiten in het hele land. Elke dag staat een bepaalde tak van sport centraal en organiseren de betrokken sportbonden een groot landelijk evenement om hun sport in de schijnwerpers te zetten. Bovendien zullen tientallen ambassadeurs hun favoriete sport onder de aandacht brengen. 

Vandaag opende wethouder Janco Cnossen op het Grote Kerkplein de spectaculaire kick-off daarnaast vond een sportinfomarkt plaats. Met spetterende demonstraties, ludieke acties en aanbiedingen, een heuse sportmodeshow met veel informatie.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Mede dankzij dit unieke weer was het een prachtige middag.
  Heb ook 1 foto geleend voor onze eigen site. Heb overigens niet gemerkt wanneer die genomen is.
  ___________________________________

  Admin:

  Geen probleem van die foto.


  Maak melding

Reageer