Zwolse wegpiraten zonder rijbewijs gepakt bij Sneek

Zwolle – De politie heeft zondag vier motorrijders uit Zwolle aangehouden, die zonder motorrijbewijs met 190 kilometer per uur over de snelweg A7 bij Sneek reden.

Drie motorrijders vluchtten toen de politie ze aan de kant wilde zetten. Een reed met hoge snelheid tussen twee tegemoetkomende auto’s door. De motorrijders (20, 23, 24 en 30 jaar) zijn uiteindelijk na wilde achtervolgingen opgepakt. Een 33-jarige passagier van een van de motorrijders is ook aangehouden. De motoren, die op naam van een van de mannen staan, zijn in beslag genomen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Zwolse wegpiraten zonder rijbewijs gepakt bij Sneek”

  1. In beslag nemen en nooit meer terug geven.

    Berijders keihard aanpakken vanwege het niet bezitten van motorrijbewijs en het opzettelijk in gevaar brengen van medeweggebruikers!

  2. @Arie:

    Ik ben het volledig met je eens……. alleen hoeveel nut heeft dat? Zonder papiertje zijn ze overduidelijk ook in staat om met onbenullige snelheden op motoren door het verkeer te razen.
    Wel of geen rijbewijs laten halen maakt dus niet uit helaas.

  3. @WFvN:
    Tja, als ze willen, doen ze het natuurlijk toch wel.
    Echter ook nooit meer een rijbewijs voor de auto voor hen afgeven. Laat het ze maar voelen dat een rijbewijs iets is dat je moet verdienen en anders geen recht op hebt. Elke overtreding zou ze dan misdadiger maken.

Reacties zijn gesloten.