Ruim 3 miljoen bezoekers Weblog Zwolle

Vandaag hebben we met Weblog Zwolle de 3 miljoenste bezoeker mogen verwelkomen. We willen bij dit feit toch even stil staan om u als vaste bezoeker te bedanken voor het vertrouwen dat u als bezoekers in ons stelt.

Mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers die veel tijd voor de Weblog vrij maken, de ingezonden stukken en nieuwstips door u,  kunnen we over het algemeen vrij actueel zijn. Weblog Zwolle is nog steeds groeiende, dit lezen we aan de statistieken die wij bij kunnen houden, het groeiende aantal bezoekers geeft ons de stimulans om met plezier hiermee verder te gaan.  

Wouter Steenbergen, Evert Veldhuis, Wendy Ringnalda, Hans van Eijsden, Han Dijkslag, Hans Smit, Hanneke Hamer, Ank Pot en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd aan deze website, onze dank is groot!

Nogmaals: Weblog Zwolle wordt gemaakt door ons maar ook door U!

H & P

 

 

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Gefeliciteerd! Ik heb het Weblog nog maar een paar maanden geleden ontdekt, maar ik vind het een waardevolle nieuwssite voor Zwollenaren. Mede door de discussies die onstaan door nieuwsberichten, kom je erachter wat er ongeveer speelt in Zwolle. Enne, de HotSpot… errug leuk!


  ⚠️ Meld

 2. Gefeliciteerd. Dat het aantal bezoekers nog steeds groeit verbaast me niets. Wie deze site eenmaal ontdekt komt altijd weer terug. Stijgende bezoekers aantallen geven inderdaad een kick om door te gaan.  ⚠️ Meld

 3. Gefeliciteerd!
  Van mij mag Weblog Zwolle nog lang blijven bestaan. Ik lees geen papieren krant maar ben met behulp van Weblog Zwolle toch redelijk op de hoogte van de nieuwtjes in Zwolle.
  Naast de ‘gefeliciteerd’ ook een ‘BEDANKT!


  ⚠️ Meld

 4. Van harte, ook vanuit mijn woonplaats in het midden van het land, bekijk ik als oud zwollenaar dagelijks een tot tweemaal het weblog, dit is een onmisbare schakel geworden ten aanzien van de informatievoorziening over Zwolle, ga zo door!


  ⚠️ Meld

 5. Van Harte jongens! Respect voor jullie inzet en hoge kwaliteit foto’s en teksten. Dat voor nop!!! Waren er maar meer mensen wat minder materialistisch. Op tijd in een grote behoefte gesprongen. Ga zo door…


  ⚠️ Meld

 6. From: Martin Jongkoen
  To: info@weblogzwolle.nl
  Sent: Sunday, April 15, 2007 6:26 PM
  Subject: Gefeliciteerd met meer dan 3 miljoen bezoekers sinds 2003

  Gefeliciteerd met het vandaag overschrijden van 3 miljoen bezoekers sinds 2003. Weinigen doen jullie dit na.

  Met vriendelijke groeten,

  Martin Jongkoen

  (D66-fractiesecretaris)  ⚠️ Meld

 7. Als het jullie doel is om zoveel bezoekers te trekken 8) feliciteer ik jullie van harte!
  En ik ben dan ook blij dat ik meedoe aan het behalen van jullie resultaat.

  Het is hier in Zweden niet mijn enige informatiebron uit Nederland, maar ik kijk toch bijna dagelijks even op jullie log voor de Zwolse berichten.

  Juist voor die kleine artikeltjes die een lokaaltje over Zwolle zo bijzonder maakt. Ik kijk veel vaker bij jullie dan bij de stentor.

  Ga zo door!

  Is jullie teller nog ergens in te zien voor ons bezoekers? Of is er alleen het totaal aantal dat openbaar is?


  ⚠️ Meld

 8. Hmmmzz… ik zal nog eens stevig nadenken over mogelijke donaties aan de Stichting Internetmedia Zwolle. 😉
  🙂 😉 😀 ;D >:( 🙁 😮 8) 😛 :- :-* :'(

  Enjoy the sun!


  ⚠️ Meld

 9. nu 3116718 19 dagen later; lijkt relatief fors toegenomen………..
  U2 op 3fm…”Sunday, bloody sunday” waar is het muziek-emoticoontje?
  ==============
  Correct !
  Weblog Zwolle groeit nog als een tierelier.
  Vergeleken bij Januari 2007 (toen we al meer dan tevreden waren) bijna verdubbeld…
  Weblog Zwolle


  ⚠️ Meld

 10. Tijd voor een landelijk persberichtje? Of voor 1 of andere verkiezing; snelst groeiende log van Nederland of plaatselijk log van Nederland?
  Hoe het eauk zij….de groeten! Tot morgen op het mooiste festival van Zwolle, in de mooiste stad van Nederland op de mooiste dag van het jaar. Lees het wel op het mooiste log van Nederland met de mooiste feauteau’s 😉


  ⚠️ Meld

Reageer