Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen

Zwolle – Tijdens de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen van 18 t/m 20 augustus gaan duizenden hobbyisten aan de slag met het maken van kaarten en scrapbooken. De beurs is inmiddels een begrip in hobbyland: deelnemers uit het hele land en zelfs van over de grenzen komen naar Zwolle en presenteren hun nieuwe producten. Bezoekers uit binnen- en buitenland, willen de beurs niet missen vanwege de nieuwste trends. Ze doen inspiratie op voor het maken van kaarten, scrappen, stempelen en andere toepassingen met papier als basis.

kaartendagen_hal.jpg

Ook al vallen de mussen van het dak, de eerste kerstkaarten worden dáár al gemaakt! Alle deelnemers hebben hun nieuwste assortiment bij zich waarbij de ‘kerstlijn’ zeker niet ontbreekt. Zowel de beginnende als meer ervaren hobbyist, kan direct aan de slag en de nieuwste technieken uitproberen, inspiratie opdoen of lekker shoppen. Oók découpage, waarbij stukjes papier gebruikt worden om voorwerpen mee te decoreren, is een techniek die op de beurs aanwezig is en steeds meer in trek komt.

Vakantieboek scrappen
Het creatief inplakken van foto’s, het zogenaamde scrapbooken, is al jaren erg populair. Scrappers maken gebruik van dezelfde technieken als kaartenmakers om hun fotoverhalen iets extra’s mee te geven en herinneringen levend te houden. Wie zijn vakantiefoto’s mee naar de beurs neemt, kan direct aan de slag bij diverse stands.

kaartendagen_actie.jpg

Lekker (work)shoppen!
Er zijn vele workshops om de technieken zelf uit te proberen. Bijvoorbeeld om een notitieboekje, mini-scrapbook of koe met decopatch te maken. Nieuw dit jaar zijn de workshops ‘Schilderen met de Gary Jenkins-techniek’.

Verder zijn er volop demonstraties van nieuwe producten. U kunt kennis maken met Encaustic Art, waarbij met speciale strijkijzertjes en was de mooiste kaarten worden gemaakt. Natuurlijk blijft er volop tijd over om te shoppen. U vindt er van alles op (papier)hobbygebied. Van (scrapbook)papier tot bijzondere stempels, maar ook vrolijke lintjes en decoraties om een scrapbook of kaart mee op te sieren.

Het voordeligste vakantie-uitje: met kinderactiviteiten én gratis toegang voor mannen  Volwassenen krijgen € 1,- korting op de toegangsprijs van € 7,- met de kortingsbon.
De entree voor kinderen t/m 12 jaar bedraagt € 5,-. Dit is inclusief drie gratis workshops en een verrassingstasje.
Mannen mogen, mits in gezelschap van een dame, gratis naar binnen.
Kortom: een voordelig vakantie-uitje voor het hele gezin, bij weer of geen weer.
De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Voor meer informatie: www.knotsgekkekaartendagen.nl .  

voorbeeldbon_kgkd_zwolle_2011_augustus.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)