Zwols Popfront viert 25-jarig jubileum

Stichting Zwols Popfront bestaat dit jaar 25 jaar. Een heuglijk feit dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij mag gaan. Het jubileum wordt gevierd met diverse activiteiten, waaronder een reünie. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 2 juni in Zwols Popfront aan de Burg. Drijbersingel 5 in Zwolle. De festiviteiten strekken zich uit over meerdere dagen. De activiteiten zijn gericht op vrijwilligers en bezoekers uit het verleden, heden en toekomst.

 

Bij een jubileum hoort uiteraard een reünie. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 2 juni in Zwols Popfront. Oud-vrijwilligers zijn van harte welkom vanaf 15.30 uur. De organisatie van het jubileum heeft haar best gedaan alle oud-vrijwilligers te traceren. Degene die geen uitnodiging heeft gekregen en wel wil komen, kan zich tot uiterlijk 1 mei opgeven. Zijn er andere oud-vrijwilligers die deze dag niet mogen ontbreken? Meld ze aan! De adresgegevens staan bij ‘lees verder’

Muziek speelt zoals altijd een belangrijke rol. ’s Middags treedt een singer & songwriter op en ’s avonds trakteren The Blitzers het publiek op pure nostalgie. De leden van deze oude Popfront band komen uit alle windstreken naar Zwolle om speciaal voor deze gelegenheid  het podium weer te beklimmen.  The Blitzers staan garant voor sfeervolle jaren ’70 muziek.  

Later op de avond staat een andere verrassende act op het podium. Hint: De ware puberteit duurt een heel leven lang.'</P> <P>&nbsp;</P> <P><strong>Andere activiteiten:</strong>&nbsp;</P> <P>Om zoveel mogelijk mensen te laten delen in de feestvreugde, isPopfront bespeelt de binnenstad’ opgezet. Hierbij geven bands die oefenen in het muziekpodium op vrijdagavond 1 juni optredens in diverse horecagelegenheden in het centrum van Zwolle. Het volledige programma is te vinden op www.zwols-popfront.nl.

Aanmelden: 

Belangstellenden voor de reünie dienen zich van tevoren op te geven. Dit kan tot uiterlijk 1 mei door een mailtje te sturen naar penningmeester@zwols-popfront.nl of door een aanmelding te sturen naar St. Zwols Popfront, Burg. Drijbersingel 5, 8021 DA in Zwolle o.v.v. `aanmelding reünie’. Het is van belang om de naam, aantal personen, emailadres of telefoonnummer te vermelden.  

Artikel delen:

Reageer