Even Dansen gaat Classics!

Zwolle – Goed nieuws voor de echte dansliefhebbers, want Even dansen Classics wordt de eerste echte classics dansgelegenheid van Zwolle. Met het Stratenfestival gaat het van start met de Super Classics Party met DJ Mr. J en DJ Low-Reply.

foto_even_dansen_7.jpg

In het gezellige danscafé of in de unieke discokelder kan er weer volop gedanst worden op de beste muziek uit de jaren 70, 80, 90 en 00’s met een vleugje nu. En niet alleen op de bekende klassiekers van Michael Jackson of Dr. Alban, maar ook The Cure en Underworld komen voorbij. Daarnaast staan themafeesten als Only90’s, PrachtigTachtig of 1999 (Prince Night) op het programma.

foto_even_dansen_1.jpg

Met de bekende Even Dansen sfeer, normale prijzen, goede dj’s en alle dansruimte hoopt Even Dansen Classics ook het oudere uitgaanspubliek weer een ouderwets gezellige avond te bezorgen.

Even Dansen Classics, Sassenstraat 29 (oud Irish Inn) Zwolle, vrijdag/zaterdag vanaf 22.00 uur, toegang vanaf 24 jaar. www.evendansen.com

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Even Dansen gaat Classics!”

  1. Goed nieuws?
    UIt de foto begrijp ik dat het lokaal gevestigd is in de Sassenstraat, in de bocht ter hoogte van wat vroeger “Irish Inn” was.
    Is het een echt danslokaal of een veredelde disco? Welke leeftijdscategorie? Boven de veertig heb je daar denk ik niets te zoeken…
    Moet ik toch weer thuis alleen blijven dansen? Kan ook

  2. Pfffff, daar wordt ik wel zo flauw van. 70,80,90 en 00 jaren dansmuziek. Lekker veilig gekozen als je geen last wilt hebben van jongeren. Wanneer wordt Zwolle eens een grote stad en zorgt zij voor een breed aanbod van uitgaansgelegenheden.

  3. @annie

    Hoe is een danscafe waar een stijl wordt gedraaid, dat er nog niet is in Zwolle niet breed inzetten?

    En hoezo geen last van de jongeren hierdoor? Dit lijkt me muziek voor elke generatie.

  4. Dan is hij wel heul erg afgevallen. En dan ook nog eens op plekken waar dat niet kan zonder gedeeltes van zijn schedel te verkleinen.

    Nee, dat is duidelijk niet Jan B. Veel te kleine kop en armen 😛

Reacties zijn gesloten.