Wie is de snelste van Zwolle op hoge hakken?

Zwolle – De inschrijving voor de tweede stilettorun in Zwolle, zaterdag 17 september, is gestart. Vrouwen én mannen vanaf 18 jaar kunnen zich via www.stilettorunzwolle.nl aanmelden voor het leukste, gezelligste en kortste hardloopevenement (250 meter) in het centrum (Diezerstraat) van Zwolle. Vriendinnen, vrienden, collega’s en families worden uitgenodigd vooral mee te rennen op hun hoge hakken. Naast mooie prijzen die te winnen zijn, steunen deelnemers met hun inschrijving het Autismehuis in Zwolle.

stiletto.jpg

Dineke en Robin Hartman hebben een droom verwezenlijkt met het eerste Autismehuis in Zwolle. Hier kunnen kinderen terecht voor dag- of weekendopvang. Daarmee wordt het gezin ontlast en krijgt het kind de zorg en opvang die het verdient. Op 15 juli jl. is het autismehuis officieel geopend en elke financiële bijdrage is dan ook van harte welkom.

Mooie prijzen
Veel ondernemers in Zwolle hebben hun medewerking al toegezegd door het aanbieden van faciliteiten en het beschikbaar stellen van mooie prijzen. Zo zijn er prijzen te winnen voor de snelste runner, het hoogste sponsorbedrag en de beste lookalike. Ook is er een prijs voor de grootste pechvogel…. Erika van IJken, de winnares van vorig jaar, neemt dit jaar zitting in de jury.

Inschrijven!
Inschrijven voor de stilettorun kan via de website www.stilettorunzwolle.nl . De inschrijfkosten bedragen €15,- per deelnemer. Deelnemers ontvangen na inschrijving alle relevante informatie om zich goed voor te kunnen bereiden op de stilettorun en op tijd aan de start te kunnen verschijnen. De minimale hakhoogte is 7 centimeter en de hak mag maximaal 1,5 cm breed zijn. Voor deelnemers die zich willen laten sponsoren is op de website een sponsorformulier te downloaden.

Vrijwilligers
De organisatie van het evenement ligt uitsluitend in handen van vrijwilligers. Uitgangspunt is dat alle kosten worden gedekt door sponsoren, waardoor de organisatie een zo groot mogelijk bedrag kan overhandigen aan het Autismehuis in Zwolle.

Start Stilettorun: 17.00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)