Cover Your Ears bereikt hoogtepunt

Zes bands kruipen donderdag 26 april in de huid van hun muzikale helden tijdens een zinderende finale van Cover Your Ears. Hedon is de plek waar de overgebleven deelnemers van de vijf voorrondes in het Vliegend Paard tegen elkaar zullen strijden voor grote prijzen. Studentertainment en Hedon organiseren samen Cover Your Ears, een wedstrijd waarbij bands in de huid kruipen van hun muzikale helden. Tijdens de voorrondes in het Vliegende Paard besliste het publiek welke acts naar de finale doorgingen en dat zijn niet de minste geworden.

Zo doet Nou En (bekend van Gothic Meisje) Green Day, doen bandleden van o.a. 16 Down en The Junes The Beatles herleven en imiteert Blend (oud-finalist Grote Prijs) Muse tot in de perfectie. En dan hebben we het nog niet gehad over Ratcom, die met zeer veel energie het repertoire van Rage Against The Machine de zaal inslingeren en de jonge, talentvolle Anouk-tribute: Amouk. Als laatste aan de line-up toegevoegd is Snow Patrol die in de laatste voorronde nipt Saybia versloegen. Ook in de finale is het publiek weer de jury! De bands kunnen in de finale 750,- cash en een plek op Bevrijdingsfestival Overijssel verdienen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl en indien niet uitverkocht ’s avonds aan de deur. Deuren gaan open om 19:30 uur, aanvang: 20:00 uur. Een kaartje kost € 5,00 (excl. €1,00 servicekosten).

Artikel delen:

Reageer