Chat Log 33

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen 'praten' over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 34 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Artikel delen:
Reacties 538
 1. Blauwtje; gefeliciteerd! Komt ie aan:

  De felicitatiedienst feliciteert:

  Blauwtje met haar 2e gouden plak!

  Eregalerij:

  met 1: Papa Val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Kire, MarKel, Tim, JanD & ja-tja
  met 2: Derk, Assendorper, Doeksen, Eva, Bert J & Blauwtje:D
  met 4: Dame
  met 6: Joppuh

 2. Lekker zwiepen in de wind Plantje,wij willen nog steeds even een midweekje ergens in nederland fietsen ,maar stellen het steeds maar weer uit zoals vandaag ook weer het is gewoon koud.Windsurfen doen we helaas niet meer

 3. @Dame, weer een beetje kunnen wennen aan het zakelijke ritme. Alle mails al doorgeworsteld.:)

 4. @Ingrid Zo'n eerste dag is altijd weer wennen. Ik ben niet toegekomen aan mijn mails vanwege allerlei afspraken. De tijd dat je de eerste dagen na de vakantie de vakantieverhalen kon uitwisselen is allang voorbij. Voordeel is wel dat je er snel 'doorheen' bent en in je gewone ritme komt.

 5. @Dame, ja klopt, alleen was het dit x wat mij betreft anders terug komen dan andere jaren. Weten dat je al beetje bij beetje aan afscheid nemen bent van je werkzaamheden. Ondanks dat iedereen door gaat met wat ie doen "moet"is de betrokkenheid toch anders.
  Jammer!!

 6. Dat geeft een rare sfeer, het lijkt allemaal normaal maar is het niet. Hoop dat je snel iets anders vindt.

 7. Ja, dat hoop ik ook voor je Ingrid! Wel raar (overigens absoluut geen verwijt!) je hoort dat de arbeidsmarkt weer wat aantrekt. En toch is het niet zo, dat je als werknemer zomaar wat uit kunt zoeken!

  Wat voor iets zoek je ook al weer Ingrid? (Sorry…ik heb niet het geweldige geheugen dat je zelf wel hebt)

 8. Plantje 14:26
  Lees je bericht nu pas. Heb de hele week dienst van 15.15 tot 23.30 uur. Dus weinig tijd voor hobby's deze week.

 9. Bericht door Tim, op 30 augustus 2011 om 16:42
  Ach, d'r moet ook brood op de plank komen hé… 😉

  maar 3 plakjes is ook wel goed hoor

 10. @Plantje, ik ben op zoek naar het liefst receptie/telefoniste/administratief werk, momenteel werk ik 20 uur in ze week. Maar iets meer is ook geen probleem.
  Dus zegt het voort. En mail me.

 11. Misschien kunnen we het met ons allen kopen. Worden we een WLZ-woongroep. Scheelt natuurlijk wel in het aantal reacties.;D

 12. Die bank van mij schijnt weer winst te maken dus dat is het probleem niet. Ik zie er toch maar van af want ik vind de omgeving nogal spookachtig.>:(>:(>:(

 13. Bericht door ingrid, op 30 augustus 2011 om 17:58
  @Plantje, ik ben op zoek naar het liefst receptie/telefoniste/administratief werk, momenteel werk ik 20 uur in ze week. Maar iets meer is ook geen probleem.
  Dus zegt het voort. En mail me.

  Ik hou mijn ogen en oren open!

 14. Twintig maand zonder de trein

  Pardon?!?

  Een stukje verderop doen ze het wel goed:

  Dat betekent dat reizigers zeker twintig maanden lang op de bus zijn aangewezen

  Hoe kunnen we met zulke krantenartikelen verwachten dat mensen ooit goed Nederlands gaan schrijven?!?

 15. Fer voor 5,5 miljoen naar Twente, Bakkal en Guidetti naar ons, het wordt een mooi seizoen, goed gedaan Martin van Geel! :D:D:D

 16. Sport
  Ajax heeft zich versterkt met de Russische spits Dmitry Bulykin van Anderlecht.
  Bulykin speelde afgelopen seizoen al in de Eredivisie, want Anderlecht had de Rus uitgeleend aan ADO Den Haag. Bij de Hagenaars wist hij maarliefst 21 doelpunten te maken en werd daarmee net geen topscorer.
  Ajax hoeft niets voor Bulykin te betalen, want de Russische spits is transfervrij.

  bron: NRC.nl

 17. M?gge!

  Gisteren pas om half één thuis van een etentje, daarna Sanne nog een beetje moeten troosten. Maar het opstaan lukt toch aardig!

 18. Oh, wauw, Plantje… Lekker samen uitgaan en Sanne bij een oppas!!! Wat goed van jullie!!!!!!!
  Wij hebben voor onze meid eigenlijk maar 1 oppas, haar oma.
  En dat betekent eigenlijk, dat wij in de afgelopen (bijna) 4 jaar nog geen 10x uitgeweest zijn met zn twee-tjes…

 19. Nou, was het maar zo'n feest Eva!
  Dit was een ding van mijn werk in Groningen. Dus mijn vriendin was gewoon thuis op Sanne aan het letten.

  Sanne zit nu op het moment in een fase waarin ze veel aandacht nodig heeft. Telkens huilen als we haar in bed leggen. Ze hoeft dan geen schone luier noch eten….gewoon aandacht. Dus mijn vriendin is nu wel regelmatig aan het eind van haar Latijn.

 20. @Plantje, ja het zijn soms echte energieslurpers die kleine mannen of dames. En inderdaad dan zo af een toe overdag maar even je bed in kruipen, of met de kippen op stok:)

 21. Sanne gaat nu de hele dag en nacht door met dat gedrag. Dus ik moet Melanie straks maar even naar bed sturen als ik thuis ben!
  En dan zelf maar even met Sanne op de bank kruipen.

  Ik denk dat ik eens zo'n draagzak zou moeten regelen. Dan kan ik Sanne dicht bij me houden en toch nog dingen doen.

 22. @Plantje; Wij losten dat toen onze 4 jarige klein was op, door in ons bed te gaan zitten (met matras omhoog) en haar lekker tegen me aan te houden, deken over ons heen. Ik keek tv en die kleine doezelde weg omdat ze lekker warm en veilig was. Als ze dan zo'n 10 minuutjes sliep, was ze zo ver weg, dat ik haar weer lekker in haar eigen bedje kon leggen…

 23. Ja, dat werkt bij Sanne in principe ook wel.
  Alleen als ik haar dan in bed leg is ze vaak weer klaarwakker!

  Zal wel tijdelijk zijn 😉

 24. @Plantje, inbakeren wil ook wel eens helpen. En inderdaad zo'n draagzak, hebben wij bij de oudste ook veel gebruikt, kindje rustig, jij je handen vrij. Wacht er niet te lang mee, kijk desnoods op marktplaats, en haal er 1 op, want je vriendin staat er overdag grotendeels alleen voor. En een constant huilende baby, slurpt energie. S6 ermee.

 25. Dank je voor de tips Ingrid. Ik zal eens kijken en overleggen met mijn vriendin.
  Vanmiddag heeft Sanne lang geslapen en mijn vriendin is ook maar in slaap gevallen en heeft zo even 3 uur weg geslapen 🙂

 26. Wichert, kun jij niet een keer op die kleine van Eva en MarKel passen? Dan kunnen zij ook eens wat vaker samen uit.:)

 27. FC Twente heeft [vandaag] de ingelaste trainingswedstrijd tegen FC Zwolle gelijkgespeeld. Het duel werd gespeeld op het Trainingscentrum in Hengelo en stond onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Beide ploegen kwamen niet tot scoren (0-0).:)

 28. PolitieIJSPolitie IJsselland

  Dit stond een uur geleden op twitter melding politie IJsseland:

  Zwolle-1sept. Sinds 20.00u.2 jongentjes, 6,8jr. vermist uit de Pierik. Op step en fiets. Bij aantreffen politie bellen 09008844.

  Dus kijk naar ze uit.

 29. Brr, wat zullen de ouders in de rats zitten. Ik ben rond negenen in die buurt geweest, maar heb de knaapjes niet gezien.

 30. Politie IJsselland

  Zwolle- 1/9 22.30u. Jongentjes zijn terecht! Bedankt voor het uitkijken.

  Gelukkig!:D

 31. @Dame, gelukkig dat ze redelijk weer terug waren. En inderdaad wat zul je als ouders in de rats zitten, om deze 2 ondernemende knapen.
  Maar eind goed al goed.

 32. Ik heb zelf 4 kleinkinderen om op te passen en daarvan doet mijn vrouw 90% het werk.Het gebeurd overigens niet vaak hoor ,dus dan is het SOMS ook nog wel leuk.Eva geintje hoor ,wij zijn al jaren op een leeftijd dat we uit kunnen gaan en dat doen we dan ook.Theater,voetbal ,en zo nu en dan gaat ze ook mee als we moeten optreden.Een terrasje pakken ,al is dat er helaas dit jaar om de bekende redenen niet veel van gekomen.Ook hebben we allebei hobbys alleen en dat is ook niet verkeerd.Ik zie die van mij nog niet zo gauw biljarten en klaverjassen,maar met die stokken lopen moet ik weer niet aan denken,ga nu lekker achter thuis in de zon koffie drinken.Een fijne dag allemaal.

 33. Jammer, dat het nodig is het artikel over de bejaarde vrouw die beroofd is te vergrendelen. Ik begrijp dat het nodig is, maar het is jammer dat het nodig is!

  Ik begin die berovingen echt een beetje zat te worden! Inbraak, diefstal, vernieling enz is ook erg. Maar beroving en bedreiging is zo'n persoonlijke aanval! Maar ja….wat kunnen we er aan doen?

  Ik zou eerlijk gezegd niet verwachten dat ik een risico loop op de Hogenkampsweg om 18.05 uur 's avonds! Ongelofelijk! Wat een lef!

 34. Gaat wel goed! Ze heeft afgelopen nacht redelijk geslapen. 3 Keer wakker geweest of zo, dus dat is wel te doen.

  En ik heb net begrepen, dat Melanie d'r om 10.15 uur op bed gelegd heeft en ze nu nog steeds slaapt. En Melanie heeft zelf ook even tot 12.30 uur geslapen. (Heeft ze ook wel verdiend)

 35. @Plantje, goed blijf de zonnige kant zien. En positief denken. En Melanie heeft dat zeker verdiend. Maar Plantje ook aan jezelf denken.Geniet van het mooie weer met zijn 3'en.

 36. Ja, nu nog even doorwerken en dan op tijd naar huis om van het mooie weer te genieten!

 37. Uitstekend Ingrid! Jij? Heb zelfs nog mooi de eredivisie, de transfers etc (Op BVN) en Barca-Porto live op straat kunnen volgen. Door middel van flatscreens. Die Engelsen (grote meerderheid op CN) zijn helemaal lijp van voetbal zo je weet.

  Lekker (zeer) weinig Nederlanders dus geen dagelijks ouwewijven geouweh*er over het weer (in NL enzo en wat doe jjij? Goh mag ik eens vragen, wat hebben jullie eigenlijk voor deze reis betaald?)

  Goed nieuws: TOPLESS lijkt weer IN te raken :D:D:D 3 jaar geleden in Spandje dachten we dat het uit was (hadden een "vriendinnete" uit Bergen die nog wel toploss zonde. In Egypte en Turkye was het een stuk minder….maar de revival is in aantocht 😉

  Wat een stranden een wat is die Atlantische Oceaan, daar tenminste, helder. Je kijkt zo en metertje of 3 naar benedezen op de zeebodem.

  Met de FC gaat het ook aardige he?
  Jullie waren al lang terug ook van een goede vakantie toch?

 38. Ik heb ze wel gelezen Dick, maar ze waren naar mijn bescheiden mening niet sterk genoeg voor plaatsing op WLZ. Leuk dat je n mooie vakantie hebt gehad, ben er ook wel weer aan toe! 😉

 39. @Dick, ja ben al weer 2 weken aan het werk. Maar prima vakantie gehad. Mooi dat jullie het zo naar je zin hebben gehad. En de FC sowas so good.

 40. Na Hugo Borst….nu Gijpie:

  Vermoeide Van der Gijp stopt tijdelijk met VI en 538
  Redactie ? 02/09/11, 14:15

  René van der Gijp stopt tijdelijk zijn mediawerkzaamheden. De geliefde voetbalanalist wil het even wat rustiger aan doen.

  © anp 'René heeft de afgelopen tijd teveel hooi op zijn vork genomen en is oververmoeid', zo meldt zaakwaarnemer Esther Goergen van Sport-Promotion.

  'Als je zo hard werkt als hij, loop je jezelf wel eens voorbij. Dan is rust de beste remedie. Wij hopen, net als hijzelf, dat hij over enige tijd zijn werkzaamheden weer op kan pakken met het enthousiasme dat we zo goed van hem kennen.'

  Behalve het praatprogramma Voetbal International werkt Van der Gijp voorlopig ook niet mee aan 'Everst staat op' op radio 538.

 41. Joppuh, vond "De halfzus van de vrouw van de……" idd minder sterk van Youp, maar nog wel te pruimen.

  Deze vond ik wel lachen, misschien door mijn nogal beeldende inbeeldingsvermogen en om het taalgebruik:

  "Torenpoeper

  Poepen is n*uken in het Vlaams en Ilse Uyttersprot, de burgemeester van het Belgische Aalst, heeft sinds een week de bijnaam de Torenpoeper omdat er op Youtube onder die titel een filmpje circuleert waarop zij al poepend op een Spaanse toren staat. Zij hangt over de reling en haar verloofde neemt haar zogezegd van achteren! Het filmpje, geschoten door wat balorige scholieren, schijnt vier jaar oud te zijn en al een jaar op internet rond te dolen. Pas sinds een paar weken weet men dat het om de burgemeester gaat en is het hotter dan hot. Na het Pukkelpopdrama zijn onze zuiderburen wel toe aan een verzetje. Voor de burgemeester is het dodelijk. Niet alleen omdat Aalst een rijke carnavalstraditie heeft en men op grote praalwagens graag lokale zaken uitbeeldt waar ze nu natuurlijk doodsbang voor is, maar vooral omdat de seks zo treurig is. Zelden mensen zo saai en futloos de liefde zien bedrijven.

  Zij hangt over de reling met een zuchtende blik van roep maar als je klaar bent en vraagt zich onderhand overduidelijk af of ze de tent op de camping wel goed heeft dichtgedaan, wat ze die avond zullen eten en of ze haar sportschoolabonnement in Aalst al heeft verlengd. Verder denkt ze aan roestige wasrekjes, lekke fietsbanden en potjes opgedroogde buitenbeits van Histor. Een kerstdiner in een droef Van der Valk-filiaal gonst door haar hoofd. Ze ziet drooggevallen sportfondsenbaden, een koopavond bij de Gamma en vraagt zich af hoe dat binnenin tandpastatubes toch werkt. Dat die gekleurde streepjes precies op hun plek vallen. Dat soort zaken. Hij denkt aan het dakje van de dug-out van de plaatselijke voetbalclub dat nodig vernieuwd moet worden, vraagt zich af of zijn zoon de boeken voor zijn nieuwe opleiding al heeft besteld en of ze die avond uit eten zullen gaan bij de McDonalds. Het is tenslotte vakantie en dan mag je jezelf best eens verwennen met een BigMac.

  Als hij een sudokuboekje bij zich had gehad dan had hij er met plezier een opgelost. Al poepend.
  Dat is het drama van dit filmpje. Niet dat ze het doen of dat ze het in de open lucht op een Spaanse toren doen, maar hoe ze het doen. Die saaiheid. Dat futloze. Bedorven krokettenvet ruik je als je er naar kijkt. Natuurlijk worden we allemaal ouder en knetteren de vonken niet meer als voorheen, maar het mag toch wel ietsje meer zijn dan dit? Vooral de houding van haar verloofde is zo treurigmakend. Dit moet de reden zijn dat ze hem er uitgedonderd heeft. Weg met die uit zijn muil riekende ambtenaar, die ongetwijfeld tijdens deze daad witte sokken aan had.
  Geen idee of mevrouw de burgemeester op dit moment een nieuwe dampende verloofde heeft, maar mocht dat niet zo zijn dan hebben de mannen in Aalst en omgeving een schone taak.

  Ga naar haar toe met een prachtig boeket en een fles champagne. Maak haar op galante wijze het hof en laat haar daarna op haar oude dag alle hoeken van de liefde zien. Laat haar springen zonder parachute in haar eigen sponde, laat de pannen op het dak van haar ambtswoning de tango dansen als in de beste Disneyfilm zodat heel Aalst kan zien dat ze zo gelukkig is. Kom op jongens: werk aan de winkel. Laat de bomen in de herfst bloeien in haar tuin, gun haar een orkaan heftiger dan Irene en zorg dat het vuurwerk aan haar slaapkamerplafond uiteen spat. Zorg dat ze dit treurigmakende, impotente bejaardenseksfilmpje zo snel mogelijk vergeet.
  Kom op Ilse. Je bent jong. Je hebt een heel leven voor je. Scoor een toyboy in de plaatselijke disco en haal in wat je al die jaren tekort gekomen bent. Zorg dat je geen rare plekken als torens meer nodig hebt. Neem wraak op jezelf en sla toe. En maak Aalst gek. Gooi het met spoed op Youtube!"

 42. Ik vind het programma zonder van der Gijp een stuk minder. Zal hem missen in VI. Beterschap.

 43. Dick terug,vanavond nog naar de tent op de Weide Steen??? ziet er goed uit er staan vaatjes op je te wachten mooie afsluiting van je vakantie en dan morgen nog even in Stadshagen????
  vanavond ook bekendmaking van het nieuwe clublied er zijn er nog twee in de race ,maar ik vermoed al wel wie gaat winnen.

 44. Ingrid er wordt wel minder gelachen in VI maar dat komt hoofdzakelijk doordat Gijp altijd lacht,maar het is wel minder zonder hem.

 45. Hé Wichert; vanavond gaat er niet van komen (piratenmuziek is overigens ook niet mijn favoriete smaak). We hebben wat vrienden over de vloer met de voetbal op tv. Moest ff wat opzoeken. Hij glijdt het gestenat overigens ook bijzonder soepel naar binnen. Veel plezier daar en ik hoor het lied wel als er wat te vieren valt.

  @ doeksen, nou he! Morgen weer een nieuwe editie. 😉

 46. @Bernard Ik ben in Spanje geweest, maar ik moet wel bekennen dat de nadruk op 'licht'ligt in het woord lichtgewit. Je kunt beter zeggen dat ik iets minder wit ben geworden. ;D

 47. Wat mij betreft mogen ze alle berichtgevingen waarin voorkomt dat er een beroving of i.d is geweest, gelijk dichtzetten, wat een vervelende reactie's komen daarop binnen.

 48. Maakte vanavond wat raars mee. Toen ik naar huis fietste, werd er vanuit een rijdende auto een emmer water ofzo over me heen gegooid.. Is dat iets nieuws?

 49. Na het Nederlandse feestje op San Marino, Andre Rieu op het Vrijthof opgezet. Dat ziet er gezellig uit. Er staan een paar duizend man van alle leeftijden te dansen en te zingen. Zou dat hier ook kunnen? Zou wel erg leuk zijn.

 50. @Ingrid, in de Kamperpoort. Echt raar hoor. Bij de rotonde reed de auto, net als ik, de Hoogstraat in. Alsof ze het op me gemunt hadden. Maar bij mijn weten heb ik geen vijanden. En ze reden direct door, dus het resultaat hebben ze niet gezien. Wat heb je daar nou aan? Rare wereld…

 51. Ik vrees dat dit onder de categorie 'humor' valt, Merije. Ontzettend kinderlijke en flauwe actie. Was je erg nat of viel het nog wat mee?

 52. Merije, ik liep vanavond met enkele familieleden over de Assendorperstraat en we werden vanuit een rijdende auto "beschoten" met een flink waterpistool. In plaats van dat ze even stopten gaven ze plankgas.

 53. Nou, ik snap de grap niet. Waterpistolen kan ik me nog wel voorstellen, hoewel het mijn humor niet is. Maar ik kan me gewoon niets voorstellen bij iemand die dus een emmer water meeneemt in de auto om daar iemand mee nat te gooien. En ja, ik was zeiknat (maar gelukkig bijna thuis). Trouwens wel melding gemaakt bij de politie, en daar hadden ze het ook over die waterpistolen. Dus misschien wel dezelfde grappenmakers. Gelukkig is het niets ernstigers dan dat.

 54. Ik heb vorig jaar meegemaakt dat mensen (volges mij pubers) water gooiden vanaf de parkeergarage bij de Van Wevelinkhovenstraat. Vervelend, en vooral viezig. Je hoopt maar dat het gewoon kraanwater is.

 55. Volgens mij was het gewoon kraanwater want mijn T-shirt stinkt niet en kan het nog wel tot en met zondag dragen.:)

 56. Ik was het niet, Ik was het niet, Ik was het niet!!! Ik zit in kampen, ik herhaal, Ik was het niet!

  referentie naar

  Bericht door Plantje, op 2 september 2011 om 23:21
  Wellicht een "grap" van verse studenten?

 57. Dame hij zou ook het snoei en maaiwerk bijhouden maar ben bang dat ie het alleen heeft nat gehouden en zichzelf erbij:o

 58. Fuk…zag net één van de katten wat vreemd op bed zitten. Blijkt dat ie op bed zat te pissen! En dat terwijl Melanie er gewoon naast lag! >:(

 59. Persconferentie van Donner over het kraken van DigiD door Iraanse hackers. Phff, een behoorlijk ernstig probleem geeft dat. Net de belasting digitaal geregeld.>:(

 60. Morgen Doecs! Wij genieten weer van Johan Derksen's muziekprogramma op Radio Rijnmond (via internet) Er komen weer prachtige, nog door mij onontdekte parltjes voorbij zoals Lord Thunder, zojuist met "Try a little harder"
  Hier gaat het van 9 tot 12 uur puur om de muziek en weinig populair gelul tussendoor, kortom een verademing!

 61. Net lekker naar de sportschool gerend. Nu even aan wat gewichten trekken en dan weer lekker terugrennen!

 62. Joppuh, goed programma van Derksen op radio rijnmond hoor!!!! 😀 Zit veel van "mijn" muziek tussen.:)

 63. @ Merije

  water ofzo

  Toch geen afwaswater, rioolwater, slootwater of erger 😮 Heb je het nog (microscopisch) onderzocht? Zal wel bellenblaaswater zijn geweest, gezien de puberale streek.

 64. Vanaf donderdag 20.30 NL1 nieuwe Ned.serie van de VARA met…..KEES PRINS :D:D:D

  Da's toevallig. ook 8/9 College Tour (Twan Huys ook van de scherpe columns) met….Youp van 't Hek 20.55 NL3 (oeps, die maar eens opnemen) 😉

 65. kga naar DE club een biertje doen

  mazzel

  2e hands fiets gekocht bij Gait Rigter… Supertje blij mee…
  Nou heb ik een fiets met kinderzitje (had ik al) EN een fiets met fietstassen achterop (die konden niet meer achterop door het kinderzitje). En MarKel heeft nog gewoon zijn eigen fiets MET fietstassen, maar kan nu ook Rosalie overal en nergens op de fiets meenemen, op mijn fiets, ook al ben ik zelf met de andere fiets weg…
  Wat een vrijheid, wat een vrijheid…
  Het klinkt misschien een beetje omslachtig… "Had nou gewoon voor MarKel's fiets ook een kinderzitje gekocht, is goedkoper…" Ja, das misschien wel waar, maar dan konden de fietstassen er niet meer op. En dat offer heb ik bijna 4 jaar geleden geleverd en nóg iedere dag mis ik mn fietstassen…!!! En nu dus niet meer!!! :D:D

 66. Vanmiddag hebben we dus een klein stukje gefietst… Rosalie EIN-DE-LIJK eens bij MarKel achterop terwijl ik er naast of achter fietste… Vielen me meteen een aantal dingen op bij haar… Zoals de voetensteuntjes die niet goed zaten… ook maar weer meteen aangepast…

 67. @Eva, je bent gewoon aan het genieten van de "kleine"leuke dingen in het leven. Blijf dat doen:)

 68. lekker rustig

  of is deze site nu ook gekraakt door de iraanse geheime dienst net als al die andere (overheids)websites (diginotar hack) waar we niet zonder kunnen 😀

 69. ingrid, ik heb het origineel digitaal ontvangen van de (Freelance) fotograaf en zelf laten afdrukken. Prachtig 🙂

 70. Donner: "Ja, misschien is het verstandig om de DigiD een paar daagjes even niet te gebruiken…" Allememaggies, daar zegt ie nog al wat!!!!
  Allochtonen die daarom niet kunnen oefenen voor hun inburgeringsexamen, werklozen die daardoor niet aan hun verplichtingen kunnen voldoen voor het UWV, de belastingdienst uiteraard, en zo zijn er STEEDS MEER diensten die gebruik maken van de DigiD…

 71. lachen …..

  op de site van de stentor staat een enquete:

  Het is in Zwolle prettig wonen, blijkt uit buurtonderzoek

  met de vraag, in welke wijk wil u het liefste wonen ?

  Aa-landen
  Assendorp
  Berkum
  Binnenstad
  Diezepoort
  Hanzeland
  Holtenbroek
  Kamperpoort
  Stadshagen
  Veerallee
  Wipstrik
  Zwolle-Zuid
  Buitengebied

  nu de vraag: welke wijk onbreekt er in de enquete van de stentor 😀

  een inwoner van de wijk die ontbreekt

 72. Volgens internet telt Zwolle de volgende wijken:
  aa-landen
  assendorp
  berkum
  binnenstad
  diezerpoort
  hanzeland
  holtenbroek
  kamperpoort
  spoolde
  stadshagen
  veerallee
  westenholte
  windesheim
  wipstrik
  wijthmen
  zwolle-zuid

  En dan nog mis ik Dieze Oost/West… Of hoort dat dan bij Diezerpoort? Lijkt me niet, toch?

  Maar goed, het hele onderzoek van de Stentor is gebaseerd op cijfers waar de meeste reacties vandaan komen. Dus als er uit Westenholte geen cijfers zijn gekomen, doet Westenholte ook niet mee met de "verkiezing". Maar iemand die nu in Aa-landen woont kan best liever in Westenholte willen wonen… dus in deze stelling van de Stentor zou het vollediger zijn, als alle wijken zouden worden benoemd.

 73. Eva, je kunt daarover vallen, maar i'd rather wait a few days than using an unsecured connection. En dat dat bedrijf gehackte certificaten heeft uitgegeven, kon de overheid ofc. ook niet ruiken…

 74. @Eva, weet ook niet waar welke wijk precies onder valt, maar ook de vlasakkers staan er niet op (msch vallen die onder Wipstrik) en Ittersum zal dan we onder Zwolle zuid vallen. En Westenholte onder Stadshagen of Spoolde? Niet duidelijk dus.

 75. De Diezerpoort in het kort

  De wijk Diezerpoort bestaat uit een aantal buurten: Dieze-West (met Het Noorden, de Schildersbuurt en Bollebieste), Dieze Centrum (met de Bagijneweide), de Indische buurt en Dieze Oost (met Meppelerstraatweg Zuid, bedrijventerrein Floresstraat & Hogenkamp). Hierdoor zullen de bewoners eerder de naam van hun buurt noemen dan dat ze zeggen dat ze in Diezerpoort wonen.

  Bron: http://www.zwolle.nl/wonen-leven/de-wijken-1/diezerpoort.htm

 76. @Tim; Je hebt helemaal gelijk. Het enige wat ik wilde aantonen is, dat er nogal wat mensen afhankelijk geworden zijn van die DigiD en dat dat nogal wat gevolgen kan hebben.

 77. Ha Natas, lekker bijgekleurd en kunnen ontspannen? 't Is wel een overgang naar dit kille regenachtige landje, denk ik. Iig welcome back!

 78. @Tim,
  ik denk dat je dat soort vlaggetjes alleen in grote partijen kunt kopen. De gemeente(raad) zal ze wel op de tafel hebben staan, gok ik zo. Misschien kun je iemand daar eens lief aankijken? Wichert?
  @Wim Ik vraag me af of die vlag uiteindelijk wel in productie is genomen. Sleurink aan de Buitenkant is een tip, VVV misschien?

 79. Bericht door doeksen, op 3 september 2011 om 20:51
  assie ,jan d, heb de foto's gezien
  wat een balletje

  Doeksen, ik heb de foto's ook gezien. Het is echt een watje hoor. ;D

 80. Bijgekleurd ja, ontspannen nee maar heb me wel vermaakt ;D alleen was het appartement waar we destijds waren een beetje veranderd heb weinig geslapen:(

 81. heb weinig geslapen

  @Natascha, vervelend.
  Zat je midden in het uitgaans leven dan. Of had het een andere oorzaak?

 82. @Eva, goed om te lezen dat je zo blij bent met je fiets! Het is ook belangrijk om blij te zijn met de kleinere dingen!

  @Natascha: welkom terug!

  @Iedereen: goedemorgen! Weer lekker aan het werk!

 83. Tim,Hans Langekamp heeft een restaurant aan de Nieuwe Markt,vroeger had hij een cafe in de Kamperstraat.

 84. Bericht door ingrid, op 4 september 2011 om 20:27

  heb weinig geslapen

  @Natascha, vervelend.
  Zat je midden in het uitgaans leven dan. Of had het een andere oorzaak?

  Juist 1.5 km er van af, heel bewust natuurlijk. Maar Franse en Italiaanse jong volwassenen hebben maling aan alles, ze stonden zelfs te piesen in de speeltuin!

 85. Bericht door wichert, op 5 september 2011 om 09:13
  Tim,Hans Langekamp heeft een restaurant aan de Nieuwe Markt,vroeger had hij een cafe in de Kamperstraat.

  En hij heeft ze?

 86. Tim gewoon ff langs Hans gaan, is een geschikte kerel. Zijn zoon heeft met mijn broertje gevoetbald;)

  Goedemorgen trouwens

  Doeksen sterkte met de foto en de uitslag!

 87. Voorspelling Finland-Nederland

  Gamble 1-4
  JanD 1-3
  Dick 0-4
  ingrid 0-3
  doeksen 2-1
  Tim 1-1
  Joppuh 2-0
  BertJ 0-5

 88. Wel aardig weer…

  De Wereld Draait Door (N3, 19:30)
  Tafeldame: Claudia de Breij
  – Acteurs Theo Maassen, Wim Helsen en Stefaan van Brabandt over hun komische dramaserie Geen probleem
  – Presentatoren Mart Smeets en Tom Egbers over de serie Achter het scherm, die een inkijkje biedt op de redactie van Studio sport
  – Joost Zwagerman bespreekt een kunstwerk
  – Muziek van Tika

  Daarna dat potje ff kijken en buiten tikt de regen gestaag door 😀

 89. Wat een herfstdag vandaag, maar zaterdag schijnt nog weer een lekker warm dagje te worden. Dus look at the bright site of………

 90. Wij gaan waarschijnlijk zaterdag de zomer uitzwaaien met een lekkere barbeque in de achtertuin!

 91. avond,de klachten zijn zo in 1 keer gekomen ingrid.heb geen rare dingen gedaan voor zover ik weet

 92. @Doeksen, vervelend, hoop dat je er achter komt waar het aan ligt.
  Doe het rustig aan ondertussen.

 93. o.k. toe tot de orde van de dag, doeksen,janD,De taalpurist,donkie,assendörpper,De dame(lieve/mooie) enz. de poule bij de pierik is blijven staan.
  de pot is aanzienlijk, na de aankomend poule helmond sport-fc zwolle.
  finland-nederland, nederland was Heer en Meester in het duel, een terechte winnaar!
  Degene die wil spelen voor de pot, moet zich melden in de pierik, wie iedere keer gespeelt heeft betaald 2, wie 1x gemist heeft betaald 4 euro. wie nieuw is betaald 6 euro.

 94. Bericht door gamble, op 7 september 2011 om 05:24
  sorry, ik ben alleen aan wezig tussen 17.00uur en 19.00uur in de pierik.

  Elke dag Gamble?:o

 95. Inderdaad! Dit schiet niet echt op 🙂

  Gisteren zouden we een oom en tante op kraamvisite krijgen. Maar die hadden zich een dagje vergist…dus die komen vandaag.

  Dan maar besloten om een rondje te gaan rennen. Ben ik zowaar nog bijna bij Hans van Eijsden voor het huis langs gerend. Erg geinig om te zien, dat Hans en (met name) Tim live aan het volgen waren waar ik aan het rennen was.
  Maar ook mijn broer in Limburg. Hij heeft zelfs nog virtueel applaus gegeven.

  Ik hou zo van de moderne technieken! 😀 Nu nog zorgen, dat ik mijn manier van rennen een beetje aanpas, zodat ik geen spierpijn meer aan mijn schenen krijg

 96. Vijftigduizend amateurvoetballers mogen niet spelen vanwege verlopen pas
  Voetballers met een verlopen spelerspas zijn in ieder geval te laat om voor dit weekeinde in het bezit van een nieuwe pas te zijn. In theorie kunnen wedstrijden als gevolg hiervan worden afgelast. Teams met ten minste zeven geldige passen zijn overigens wel speelgerechtigd.

  bron:nrc

  —————————
  50.000 op de 1.179.000 knvb-leden; valt wel mee?

 97. Ik heb nog wel wat..
  Pas op, als je via marktplaats.nl artikelen besteld van een particulier en vooraf geld overmaakt!
  Er zijn oplichters actief en wij zijn er ook ingetrapt, samen met tientallen anderen.
  Mijn vrouw was studieboeken aan het verzamelen via marktplaats.nl voor het nieuwe studiejaar
  van onze jongste dochter. Allen het laatste boek kon ze niet vinden, dus plaatste ze een oproep "gezocht".
  Gelukkig ging het bij ons om een klein bedrag, maar leuk is anders.

  Dit ettertje van 21 jaar reageert voornamelijk op "gezocht" advertenties. Gebruikt verschillende namen en valse adressen.
  (op de site hieronder staan al de namen en IP-adressen vermeld die hij gebruikt)
  Maar hij gebruikt altijd dezelfde ING bankrekening 757133193. Hij reageert op boeken, auto-onderdelen, dvd's, computerspellen etc.
  Het gaat voornamelijk om kleine bedragen, met uitschieters tot ?? 160. Als hij het geld binnen heeft, reageerd hij niet meer.
  Dus als jullie geld overmaken aan een vreemde, even naam en/of bankrekeningnummer googelen.
  Hadden wij ook moeten doen. Op onderstaande site staan de bankrekeningnummers die gebruikt worden.

  http://www.opgelichtopinternet.nl/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1309884700

 98. En, wie voelde nog meer de beving van net na negenen?
  Dieze: check.;D
  Krakend kozijn voor en achter, wiebelstoel en voelt alsof je flauwvalt.

 99. Ah ok…mijn broer voelde het in Limburg ook. Ik heb hier niets gemerkt, maar ik zat toen net op de fiets.

 100. De trilling was goed te voelen in Stadshagen. Was er even beduusd van. Gelukkig niet de enige die het heeft gevoeld.

 101. Tot nu toe hier geen trillingen gevoeld maar misschien hebben we hier over een paar uur een naschok.;D

 102. Een lichte trilling gevoeld hier in hanze land, dacht dat r n zware trein voorbij reed of zo..!

 103. In Kampen ook niks gemerkt.
  Assendorper: Bij kleinere bedragen worden mensen vaak té goed van vertrouwen.

 104. Bizar zeg… Blijkbaar wel in Stadshagen gevoelt lees ik hier? Maar wij hebben niets gevoeld in Westenholte…

 105. Ik denk dat ik morgen door die aardschok niet veel te schoffelen heb. De grond is al mooi los.:)

 106. Pas maar op Assie 😉 Straks schoffel je en wordt je meegetrokken in de diepte van een nieuw ontstane aardkloof…
  (hoezo, ik houd van rampenfilms….)

 107. Ja hoor, we gaan naar Edon! Is al lang met deze en gene afgesproken. Leuk dat jullie dr ook zijn. 😀

 108. Bericht door doeksen, op 9 september 2011 om 14:03
  kunnen we wel doen,en assie ook?

  Ik bevind me morgen ook in het elitaire gezelschap Doeksen. 😀

 109. dick,je maakt meer vrienden om het er niet op te zetten dan wel hoor
  je heb joppeh zijn mail adres toch wel

 110. Bericht door Eva, op 9 september 2011 om 06:33
  Pas maar op Assie Straks schoffel je en wordt je meegetrokken in de diepte van een nieuw ontstane aardkloof…

  Vandaag in het Azaleapark aan de slag geweest en heb daar geen nieuwe aardkloven ontdekt. Ben de hele week al bezig geweest in Assendorp.

 111. Helmond Sport – Fc Zwolle

  donquichote 1-1
  dick 1-2
  ingrid 0-1
  doeksen 3-0
  JanD 2-2
  Assendörper 4-1

 112. in stadshagen gaan ze morgen de deuren langs wie er nog een kub of wat zand wil hebben voor de gaten in de tuin

 113. jan d,het onkruid staat in stadshagen wel hoog

  mooi stekkie voor jullie,zet ik wel een bakkie

 114. Helmond Sport – Fc Zwolle

  donquichote 1-1
  dick 1-2
  ingrid 0-1
  doeksen 3-0
  JanD 2-2
  Assendörper 4-1
  BertJ 1-3

 115. Hopen dat het morgen nog steeds een beetje mooi weer wordt!
  We gaan met een paar man achter het huis vissen, bier drinken en bbq'en! Even de "zomer" uitgeleide doen! 😀

 116. Youp moet blijven.:D:D:D, niet dat Dick zich daar wat van aan trekt, en terecht want, hij is tenslotte niet de enige die hier in de ogen van een ander onzin post………

 117. Misschien schuif ik nog even aan bij de BBQ Plantje.:D Ik heb meestal behoorlijke trek als ik even met de boys op stap ben geweest.;)

 118. Als het goed is zie je vanzelf waar we wonen Assendörper. We hebben vandaag het water een beetje leeggeharkt en een beetje gevoerd. Eens zien of er morgen wat op af is gekomen!

 119. Ach Plantje, ik zie die rookpluimen vanzelf wel. Je gooit die vissen toch niet op de BBQ? 😮

 120. Hoop tegen half 3 Doeksen.(Wedstrijd begint om 3 uur) Eerst nog een paar biertjes bij de Boys drinken.:)

 121. Doeksen en consorten, ik zie jullie morgen. Moet morgenochtend nog even vroeg aan de bak. Trusten.

 122. Nee, we gooien die vissen niet op de BBQ. Wel een paar forelletjes die eerder gevangen zijn. (Niet door mij overigens.)

 123. @Plantje, ik kom niet brrrrrrrr forel, ze vangen ze hier regelmatig wanneer ze in Emmen naar de forelvijver gaan vissen. Maar ik pas graag, wanneer ze opgegeten gaan worden. Meestal geven we ze weg.

 124. Is zalmforel die één van de gasten van morgen gevangen heeft op een vijver.
  Gewone beekforel heb ik ook wel gehad, maar dat is al weer wat jaartjes geleden. En wat ik laatst in Luxemburg gevangen heb was niet aan de maat.

  Dat vangen we dan met vliegvissen (wat eigenlijk de mooiste visserij blijft!), maar soms laat het weer het niet toe om te vliegvissen, dus dan maar op andere manieren!

 125. @Doeksen, ja op allerlei manieren heb ik ze klaar gemaakt. In de oven, gebakken op de bbq, maar toch nee het is niet aan mij besteed.

 126. Heb ze alleen nog niet gerookt geproefd, mischie moet ik nog eens iemand zien te vinden die ze kan roken. Misschien is dat wel lekker.

 127. Zo duik me bed in, morgen middag naar Den Haag, verjaardag neefje.
  Hoop dat het weer een beetje aangenaam blijft. Ze verwachten morgen toch weer onweer, dus hoop dat het niet zo broeiïerig wordt.

 128. Ja Doeksen, in folie met kruidenboter. In folie met groente en witte wijn. Vond het beiden niet geweldig.

  Waar is Dame trouwens druk aan de studie.

 129. Morgen gaan ze in de folie.
  Gevuld met soepgroenten wil ook wel lekker zijn.

  Gerookt vind ik wel verreweg het lekkerst!

  Morgen wordt het nog wel mooi Ingrid, daar moeten we vertrouwen in hebben! 😉

 130. Ik zit nu met Sanne op de arm wat werk mail door te nemen. Nee, dat ritme zit er nog niet echt in! Maar dat komt wel!

 131. @Plantje, oh dat het goed komt, ben ik van overtuigd. Maar ja …….. even doorzetten. En blijven kijken naar de leuke momenten. Dan komt het best goed. S6. En veel plezier bij het vissen en BBQ met je vrienden.

 132. Ik ga zo mijn bedje ook opzoeken. Sanne slaapt nu lekker. En ik wil morgenvroeg toch weer naar de sportschool rennen!

 133. Bericht door Eva, op 9 september 2011 om 06:33
  Pas maar op Assie Straks schoffel je en wordt je meegetrokken in de diepte van een nieuw ontstane aardkloof…

  Bericht door Assendörper, op 9 september 2011 om 22:20
  Vandaag in het Azaleapark aan de slag geweest en heb daar geen nieuwe aardkloven ontdekt. Ben de hele week al bezig geweest in Assendorp.

  Gelukkig maar…

  Ik meen toch te hebben gehoord dat het eerste slachtoffer een tuinkabouter was, die is gesneuveld??? Was dat een bekende van je?????

 134. Ingrid ben net terug uit Den Haag een midweekje weggewaaid en verregend ik hoop dat je vandaag meer geluk hebt in die prachtige stad

 135. Goedemorgen allen…
  Komende 3 weken zullen jullie me vaker online treffen, want….
  WIJ HEBBEN VAKANTIE!!!!!

  We zullen heel veel thuis zijn, want ons meissie heeft 5 wenochtenden, haar 4e verjaardag en 3 allereerste echte schooldagen die in de vakantie van haar pappa en mamma vallen…

  Juist om haar in deze tijd vol veranderingen en een ander ritme een beetje te kunnen bijstaan, hebben wij er voor gekozen om als pappa en mamma vrij voor haar te zijn…

 136. @Eva, lekker vakantie, en spannend je meissie naar school. En dan ook nog naar Disneyland, een te gekke ervaring. Zitten jullie in een hotel op het park zelf?

 137. Dick, dat was de Youp van vorige week. Ik mag toch aannemen dat je inmiddels een beetje bij bent gekomen van het lachen om die Youp? Nou, dan laat ik je nog een keer lachen. Hij heeft het ook nog over die burgemeester van Utrecht die afgelopen week zo in het nieuws was.
  http://www.nrc.nl/youp/2011/09/10/stapelgek/

 138. die hebben we hier bijna niet assie

  maar eh,wat lees ik nou dan;jij ook al aan het youpen

  ga je schamen

 139. De vogeltjes komen vanzelf als je de tuin niet winterklaar maakt.

  Ik schaam me niet. Ik vond het een beetje sneu voor Dick dat hij zich "vergist" heeft in de Youp

 140. Bericht door wichert, op 10 september 2011 om 10:11

  Joppuh mut EDON tuus spöllen??

  Ik ben nie joppuh nie maar ja ze moesten thuis spelen, tegen storica. 4-2 geworden.

 141. Natascha Ik las net de uitslagen op sportief zwolle van de zwolse clubs,goede vakantie gehad of ben je ook weggewaaid.
  trouwens om van Storica te winnen is een goede prestatie ,die club wil immers op zeer korte termijn hoofdklasse voetballen.Leuk voor Edon na al die slechte jaren.Storica gaat er ook nog wel wat winnen toch.Nu maandag nog Helmond

 142. Stapelgek
  Vier Tilburgse gedragswetenschappers lieten een groep mensen naar een plaatje van een biefstuk kijken en een andere groep naar een prentje van een boom. Daarna speelden ze met beide groepen een verdeelspel en de conclusie was dat de vleeskijkers egoïstischer waren dan de boomgluurders. Een andere conclusie van de wetenschappers was dat onzekere mensen eerder geneigd zijn om vlees te bestellen, omdat dat een gevoel van superioriteit geeft. Volgens de vier onderzoekers heeft het eten van vlees namelijk ook een symbolische waarde. Je verzint het niet.

  Soms rijd je door een dorp als Tilburg en zie je een groot universiteitsgebouw staan. Je vraagt je op zo??n onbezonnen moment wel eens zachtjes af wat ze daar zoal doen overdag. Ik bedoel: buiten automatenkoffie drinken, de neus leeg grutten en wat ondefinieerbaars lunchen. Dit soort dingen dus. Een controlegroep kijkt naar een biefstuk en een ander clubje dat daar tijd voor heeft loert naar die boom. Daarna spelen ze een spelletje, waaruit psychologen, internationaal vermaarde wetenschappers, conclusies trekken. Ik heb nog wat vragen die belangrijk kunnen zijn voor het uiteindelijke onderzoeksresultaat: 1. Hoeveel vegetariërs keken naar de biefstuk en hoeveel carnivoren naar de boom? 2. Hadden de mensen van de controlegroepjes een dagje vrij gekregen om naar de biefstuk te koekeloeren of moesten ze weer werken? 3. Werden ze ervoor betaald of kregen ze alleen reiskostenvergoeding? 4. Hadden de leden van de controlegroepjes een relatie of waren ze single? Ik vraag dit omdat mensen met een relatie hun vleesafkeer kunnen delen in een gesprek, terwijl de single zijn aversie moet opkroppen en extra fel reageert. 5. Hoe zat het met het alcoholgebruik van de deelnemers? Een kater wil namelijk ook nog wel eens invloed hebben op de reactie. 6. Zaten er extreme visliefhebbers tussen? 7. Hadden de mensen goed ontbeten? 8. Hoe was hun seksleven? Het is algemeen bekend dat mensen met een goed seksleven redelijk rustig reageren op een boom. 9. Wat was het voor boom? Een majestueuze populier? Een wat schamele berk? Een robuuste kastanje? Een droeve eik? 10. En wat was het voor een biefstukje? Mals ossenhaasje? Wat ruw gehakt tartaartje? Een mooie kogel? 11. En waren er onder de deelnemers straffe rokers? Dat zijn toch mensen die tempo maken om buiten te kunnen paffen en zo??n verdeelspelletje daardoor nog wel eens onzorgvuldig willen spelen! 12. Hoe lang mochten ze naar zowel het biefstukje als de boom kijken? 13. Was de fotograaf van de biefstuk vegetariër? 14. Hoe laat werden de vragen gesteld? ??s Ochtends? ??s Middags? ??s Avonds laat? Bovenstaande vragen stel ik vooral aan de deze week door zijn eigen mandje geflikkerde hoogleraar Diederik Stapel. Deze professor heeft, tot verbazing van zijn medewerkers, zelf nogal wat feiten aan zijn belangwekkende onderzoek toegevoegd. Volgens mij terecht. Ik had bij deze zouteloze kul ook mijn duim gepakt en daar de gegevens lekker uit gezogen. En als hij slim is heeft hij dat met al zijn eerdere onderzoekjes ook gedaan. Als we ons als academici met dit soort rare dingen moeten bezighouden, dan kan je niet anders dan de boel tillen. Ik begrijp je.

  Beste Diederik, bel de burgemeester van Utrecht, vraag hem om zijn papierversnipperaar, die hij voorlopig niet meer gebruikt. Het ding kan wel heel erg versleten zijn! Heeft de laatste jaren namelijk dag en nacht staan draaien. Pak al je zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken en rag ze er doorheen. Klaar. Opzouten met die zielige zooi. Daarna begin je in een klein Frans dorp een vrolijke draaimolen. Dan zie je meteen resultaat van je werk. Blije kinderen! Je kunt ook altijd nog een vrolijk zangduo met vakgenoot René Diekstra beginnen. Zie maar. Maar je hoeft nooit meer mensen naar een boom en een biefstuk te laten kijken om daar wetenschappelijke conclusies aan te verbinden! Dat durfde Geert Dales op InHolland nog niet. Kortom: van harte!

  ⤹ Partij van de wat?

 143. Bericht door ingrid, op 10 september 2011 om 11:37
  @Eva, lekker vakantie, en spannend je meissie naar school. En dan ook nog naar Disneyland, een te gekke ervaring. Zitten jullie in een hotel op het park zelf?

  Het hotel is 10 minuten rijden met pendelbus van het park af. Bus gaat om de 5 minuten. We kunnen er zelf met de auto ook heen rijden, maar ik denk dat ik zo'n bus wel net zo prettig vind…

 144. Bedankt liefhebber voor de volledige tekst. Het doet mij deugd dat steeds meer mensen Youp leuk beginnen te vinden.:D:D:D

 145. Gaaf Eva, wij zijn al 2x geweest, echt geweldig 1ex zaten we in een hotel op het park. 2ex zaten we op een camping er een uurtje vandaan. Zijn toen ook 2 dagen naar Parijs zelf geweest.
  Wil ook nog wel een keer wanneer het in kerstsfeer is.

 146. @Ingrid; Voor MarKel en mij wordt het de 2e keer, voor Rosalie de eerste keer. MarKel en ik zijn in 2005 met de Kerstshows geweest…
  Ben benieuwd hoe Rosalie het zal gaan vinden… Want natuurlijk gaat het ons vooral om dat glunderende snoetje :-*

 147. @Eva, denk dat Rosalie het geweldig gaat vinden. Vooral als ze figuren gaat herkennen zoals mickey en Minny. Donald Duck en Goofy.

 148. @Markell, wat denk je krijgen we nog wat mee van het onweer.Tis in Zeeland m.n rond Terneuzen behoorlijk tekeer gegaan zo te lezen. Al weer heel wat mooie foto's gezien.

 149. @ingrid: lastig in te schatten. denk dat zwolle de dans wel gaat ontspringen maar het is nu wel een mooi schouwspel in de lucht. net even bij de uiterwaarden wezen kijken samen met eva.

 150. Gambel en TP hebben vandaag karakter getoond. De rest liet het mooi afweten

  Het was ook zoooooo gezellig bij EDON Assie. Ben net thuis.:)

 151. Hier op de Pierik de stroom er af. Inderdaad, wat een klap! De kaarsen kunnen weer uit. Gelukkig doet alles het nog.

 152. @Ingrid

  Waar is Dame trouwens druk aan de studie.

  Ben momenteel idd erg druk en weinig op internet.

 153. Zo! Dat was een hele geslaagde BBQ!

  Eerst een paar piepkleine voorntjes gevangen met zijn allen. De visjes waren niet echt actief, maar we hebben in ieder geval alle drie iets gevangen.
  Toen zagen we nog een snoekje in het water. Een pier hoefde hij niet (vind ik niet heel gek 🙂 ) Dus toen heb ik de vliegvishengel maar even gepakt en er een streamertje aan gehangen. En ja hoor! Mooi snoekje van 49 cm. Die hád rechtstreeks op de BBQ gekund, maar we hadden al regenboogforelletjes voor de BBQ klaar liggen, dus het snoekje mocht weer zwemmen.

  Rond een uur of zes gaan BBQ'en. En heeeeerlijk tot een uur of elf(?) (ben de tijd een beetje kwijt) buiten kunnen zitten! En toen het bezoek weg was barstte het onweer pas echt los! Een dikke knal en de familie Plant zat in het donker. Maar…niets is er stuk gegaan, dus geen probleem.

  Toch ziet het er nu buiten ook helemaal niet zo slecht uit. Hopen op nog een mooie dag!

 154. Goedenmorgen, wat was het gisteren weer gezellig toeven bij de houtenpalen club! En een goed select gezelschapje "fijnproevers" 😉

 155. JanD,Gamble Wout S,Doeksen helaas weer een maandje doorploeteren de loterij hielp ons niet aan de 6 nullen :'(,winstpunt is wel dat we 1 punt losstaan van het 6e haha

 156. Helmond Sport – Fc Zwolle

  donquichote 1-1
  dick 1-2
  ingrid 0-1
  doeksen 3-0
  JanD 2-2
  Assendörper 4-1
  BertJ 1-3
  Tim 1-1

 157. Helmond Sport – Fc Zwolle

  donquichote 1-1
  dick 1-2
  ingrid 0-1
  doeksen 3-0
  JanD 2-2
  Assendörper 4-1
  BertJ 1-3
  Tim 1-1

  TP 2-3

 158. Bericht door JanD, op 10 september 2011 om 23:42
  Het was ook zoooooo gezellig bij EDON Assie. Ben net thuis.

  Ik heb het allemaal al gehoord JanD. Jij wou de BBQ natuurlijk niet missen.8)

 159. [/Stapelgek
  Vier Tilburgse gedragswetenschappers lieten een groep mensen naar een plaatje van een biefstuk kijken en een andere groep naar een prentje van een boom. Daarna speelden ze met beide groepen een verdeelspel en de conclusie was dat de vleeskijkers egoïstischer waren dan de boomgluurders. Een andere conclusie van de wetenschappers was dat onzekere mensen eerder geneigd zijn om vlees te bestellen, omdat dat een gevoel van superioriteit geeft. Volgens de vier onderzoekers heeft het eten van vlees namelijk ook een symbolische waarde. Je verzint het niet.

  Soms rijd je door een dorp als Tilburg en zie je een groot universiteitsgebouw staan. Je vraagt je op zo??n onbezonnen moment wel eens zachtjes af wat ze daar zoal doen overdag. Ik bedoel: buiten automatenkoffie drinken, de neus leeg grutten en wat ondefinieerbaars lunchen. Dit soort dingen dus. Een controlegroep kijkt naar een biefstuk en een ander clubje dat daar tijd voor heeft loert naar die boom. Daarna spelen ze een spelletje, waaruit psychologen, internationaal vermaarde wetenschappers, conclusies trekken. Ik heb nog wat vragen die belangrijk kunnen zijn voor het uiteindelijke onderzoeksresultaat: 1. Hoeveel vegetariërs keken naar de biefstuk en hoeveel carnivoren naar de boom? 2. Hadden de mensen van de controlegroepjes een dagje vrij gekregen om naar de biefstuk te koekeloeren of moesten ze weer werken? 3. Werden ze ervoor betaald of kregen ze alleen reiskostenvergoeding? 4. Hadden de leden van de controlegroepjes een relatie of waren ze single? Ik vraag dit omdat mensen met een relatie hun vleesafkeer kunnen delen in een gesprek, terwijl de single zijn aversie moet opkroppen en extra fel reageert. 5. Hoe zat het met het alcoholgebruik van de deelnemers? Een kater wil namelijk ook nog wel eens invloed hebben op de reactie. 6. Zaten er extreme visliefhebbers tussen? 7. Hadden de mensen goed ontbeten? 8. Hoe was hun seksleven? Het is algemeen bekend dat mensen met een goed seksleven redelijk rustig reageren op een boom. 9. Wat was het voor boom? Een majestueuze populier? Een wat schamele berk? Een robuuste kastanje? Een droeve eik? 10. En wat was het voor een biefstukje? Mals ossenhaasje? Wat ruw gehakt tartaartje? Een mooie kogel? 11. En waren er onder de deelnemers straffe rokers? Dat zijn toch mensen die tempo maken om buiten te kunnen paffen en zo??n verdeelspelletje daardoor nog wel eens onzorgvuldig willen spelen! 12. Hoe lang mochten ze naar zowel het biefstukje als de boom kijken? 13. Was de fotograaf van de biefstuk vegetariër? 14. Hoe laat werden de vragen gesteld? ??s Ochtends? ??s Middags? ??s Avonds laat? Bovenstaande vragen stel ik vooral aan de deze week door zijn eigen mandje geflikkerde hoogleraar Diederik Stapel. Deze professor heeft, tot verbazing van zijn medewerkers, zelf nogal wat feiten aan zijn belangwekkende onderzoek toegevoegd. Volgens mij terecht. Ik had bij deze zouteloze kul ook mijn duim gepakt en daar de gegevens lekker uit gezogen. En als hij slim is heeft hij dat met al zijn eerdere onderzoekjes ook gedaan. Als we ons als academici met dit soort rare dingen moeten bezighouden, dan kan je niet anders dan de boel tillen. Ik begrijp je.

  Beste Diederik, bel de burgemeester van Utrecht, vraag hem om zijn papierversnipperaar, die hij voorlopig niet meer gebruikt. Het ding kan wel heel erg versleten zijn! Heeft de laatste jaren namelijk dag en nacht staan draaien. Pak al je zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken en rag ze er doorheen. Klaar. Opzouten met die zielige zooi. Daarna begin je in een klein Frans dorp een vrolijke draaimolen. Dan zie je meteen resultaat van je werk. Blije kinderen! Je kunt ook altijd nog een vrolijk zangduo met vakgenoot René Diekstra beginnen. Zie maar. Maar je hoeft nooit meer mensen naar een boom en een biefstuk te laten kijken om daar wetenschappelijke conclusies aan te verbinden! Dat durfde Geert Dales op InHolland nog niet. Kortom: van harte!

  ⤹ Partij van de wat?

  Toch geen familie van Dick pfffff wat een lap tekst 🙁

 160. Ingrid, dat is voor degene die deze leuke lap nog niet gelezen heeft. De vorige Youp stond er ook twee keer op.;)

 161. @Eva; wat leuk, disneyland parijs. Wij zijn er met pinksteren geweest. Ons hotel zou zich ook 5 min van het park bevinden. Maar lopend was dit prima te doen, iets minder dan 10 minuutjes lopen. Het was erg leuk. Ook onze jongste (net 3) vond het geweldig.

 162. @Ingrid; Of precies de andere kant op… Hij heeft mij niet uitgenodigd, dus nodig ik hem de volgende keer ook niet meer uit… / Hij heeft mij geen kaartje gestuurd, dus stuur ik hem ook geen kaartje meer…

  @Marieke II; Ik meen dat ons hotel, het Explorer hotel op 10 minuten rijden is van het park. Maar om de 5 minuten gaat er weer een nieuwe bus heen, dus dat komt vast goed 😉

 163. @Assendörper, dat klopt. Maar opvoeden blijft een kunst.
  Duik mijn bed in weltrusten allemaal.
  Morgen gezond weer op.

 164. Helmond Sport – Fc Zwolle

  donquichote 1-1
  dick 1-2
  ingrid 0-1
  doeksen 3-0
  JanD 2-2
  Assendörper 4-1
  BertJ 1-3
  Tim 1-1
  TP 2-3
  ja-tja 0-2

 165. Ingrid, sommige kinderen zijn echt niet op te voeden en dat ligt niet altijd aan de ouders. Ben morgen vrij en ga nog even de Stad in. Trusten alvast. 🙂

 166. Helmond Sport – Fc Zwolle

  donquichote 1-1
  dick 1-2
  ingrid 0-1
  doeksen 3-0
  JanD 2-2
  Assendörper 4-1
  BertJ 1-3
  Tim 1-1
  TP 2-3
  ja-tja 0-2
  kire 1-4

 167. Morgen weer studeren, maar niet voordat ik waarschijnlijk definitief van de medicijnen af ben morgen 🙂

 168. na twee seizoenen voetbal eindelijk een punt en dan zijn we nog genaait door de scheidsrechter van de boy's, bij een 3-1 voorsprong.
  de 3-2 was dik buitenspel!
  eindstand 3-3.
  helmond sp-fc zwolle 0-3

 169. hé t.p we hadden met staatslot 7,50 euro en met de lotto 5 euro(2 eindcijfers).
  wie het kleine niet eert is het grote niet weert!
  oja, winst voor chelsea,tottenham,sporting l. en aa gent 10 euro inzet.
  het heeft me 141,30 opgeleverd.

 170. Helmond Sport – Fc Zwolle

  donquichote 1-1
  dick 1-2
  ingrid 0-1
  doeksen 3-0
  JanD 2-2
  Assendörper 4-1
  BertJ 1-3
  Tim 1-1
  TP 2-3
  ja-tja 0-2
  kire 1-4
  gamble 0-3

 171. er wordt weinig gereageerd tegenwoordig op weblogzwolle. is het nieuwtje eraf, of wordt iedereen doodziek van het blokkeergedrag van de redactie. de vaste forumeerderskliek mag hier alles zeggen en neerpennen, terwijl de mensen met eveneens binnen het "stramien blijvend" kritiek geblokkeerd of worden verwijderd. ben ik benieuwd hoelang dit berichtje blijft staan!

 172. Daar ben ik ook benieuwd naar rein! Ik heb niet het idee dat er zoveel verwijderd wordt door de redactie.

  Als je je abonneert op een artikel krijg je alle reacties in je mailbox….ook al worden ze weer van de site af gehaald. Het valt me mee, dat er eigenlijk helemaal niet zoveel reacties verwijderd worden. Reacties die wel verwijderd worden zijn vaak ook ronduit kwetsend.
  Dat er redelijk wat discussies vergrendeld worden is jammer, maar helaas wel nodig af en toe!

 173. Mooie overwinning van ut cluppie van Zuid in Breda

  Dat was zeker mooi TP, en het resultaat van de lampies tegen het altied lastige vauvauvau mocht er ook zijn, de miljoenenaankopen beginnen hun vruchten af te werpen aldaar! 😉

 174. Ik vind dat het "blokkeergedrag" van de admin wel meevalt hoor. Moet je dan eens een reactie op een artikel proberen te plaatsen bij de Telegraaf!!
  Die kunnen er niet tegen, als je de inhoud van een artikel in twijfel trekt! Zo was er laatst een artikel in de telegraaf, dat Henk Westbroek niet goed zou worden van het positieve gedrag van Arie Boomsma. Dus ik plaats een reactie over dat ik vind, dat beide heren zo hun imago hebben. Van Henk Westbroek houdt dat een bepaalde mate van negativiteit in. Dat is zijn image. Bovendien stelde ik, dat het waarschijnlijk gewoon een losse opmerking zou betreffen. Arie Boomsma zou er geen nacht minder goed van slapen, en er zelfs ook wel om lachen. Daarbij zijn ze allebei weer even in de bladen geweest, en zijn daarmee weer even een beetje populairder dan de dag er voor. Iedereen blij.
  Het betrof niet de letterlijke tekst, maar de strekking was het zelfde. Geen gevloek, iedereen in de waarde latend. Toch werd de reactie niet geplaatst. Waarom? Omdat ik blijkbaar de eer had aangetast van de schrijver/bedenker van het artikel… De Telegraaf kan dus zeer slecht tegen een beetje tegengas van de lezers. Jammer.

  Dit in tegenstelling tot de Admins. Die wel de nodige feedback accepteren. Prima toch???