Baby’s in de bibliotheek

Zwolle – Met lezen kun je nooit vroeg genoeg beginnen, daarom deelt de bibliotheek een gratis startpakket uit aan ouders voor hun baby. Tijdens de week van de alfabetisering begint op donderdag 8 september het landelijke project Boekstart bij de bibliotheek. Wie die dag met zijn of haar baby naar de bieb komt, kan op bepaalde tijden gratis een prachtige foto laten maken. Voor Boekstart werkt de bibliotheek intensief samen met het Centrum Jeugd en Gezin Zwolle.

Met een speciale waardebon krijgen ouders vanaf 8 september een Boekstartkoffertje cadeau wanneer zij hun baby lid maken van de bibliotheek. De waardebon wordt in eerste instantie via de bibliotheek, en vanaf half oktober via het consultatiebureau uitgereikt tijdens het 3 maanden consult. Ook aan de ouders van baby’s in de leeftijd van 3 t/m 12 maanden die nog geen bon hebben gekregen is gedacht. Voor hen ligt een bon klaar bij de dichtstbijzijnde vestiging van de bieb. In alle vier de vestigingen van de bibliotheek is bovendien een speciale babycollectie aangeschaft. Deze collectie bestaat uit leuke kartonnen, plastic en stoffen boekjes voor baby´s in de leeftijd van 0 t/m 2 jaar.

Ouders die direct op 8 september samen met hun baby een boekje uit komen zoeken, vallen extra in de prijzen. Zij kunnen gratis een prachtige foto laten maken van hun baby met de knuffel boekenbeer. In Bibliotheek Zwolle Centrum en Stadshagen is de fotograaf van 13.00-14.30 uur aanwezig. In Bibliotheek Zwolle Zuid en Aalanden van 15.30 tot 17.00 uur. Bibliotheek Zwolle en CJG Zwolle hopen dat heel veel baby’s lid worden van de bibliotheek en wensen alle ouders en hun baby’s alvast heel veel leesplezier!

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Grab 'm while they're young!

    Werkt al eeuwen voor de kerk. Op jonge leeftijd indoctrineren is cashen op latere leeftijd 😀

    Gelukkig is lezen wel een goed doel 😀

Reageer