Zwolse editie Voetbal Manager 2011-2012

Zwolle – Na de geslaagde en succesvolle eerste editie is het ook dit seizoen weer mogelijk om op via de website van Sportief Zwolle gratis deel te nemen aan ‘Sportief Zwolle Voetbal Manager’.

Wie volgt Bas Boekema op en mag zich een jaar lang beste voetbalkenner van Zwolle noemen? Bij Sportief Zwolle Voetbal Manager staan ook in het seizoen 2011-2012 de amateurvoetballers van de vijftien Zwolse voetbalverenigingen natuurlijk weer volop in de ‘spotlights’. Bij Sportief Zwolle Voetbal Manager fungeer je een seizoen lang als coach van je eigen team. Voor jouw eigen ultieme team heb je een budget van 3,5 miljoen euro tot je beschikking. De opdracht is om elf spelers aan te kopen. Daarvoor kun je kiezen uit een lijst met ruim 300 spelers, die in het voetbalseizoen 2011-2012 actief zijn in de eerste teams van de vijftien Zwolse amateurclubs. Eén van je elf spelers maak je aanvoerder. Deze speler levert dubbele punten op. Hoe beter de spelers presteren in de competitiewedstrijden, hoe meer punten ze voor jouw team opleveren.

Kortom: Stel je eigen Zwols sterrenteam samen, begeef je tijdens transferperiodes op de transfermarkt en vergaar zo veel mogelijk punten als mogelijk. Wellicht val jij dan in de prijzen. Maar het gaat echter niet alleen om het winnen van prijzen, het is ook een fantastisch spel om te spelen tegen vrienden, teamgenoten, familieleden en collega’s; nodig hen allemaal uit! Deelname is volledig gratis! Ga naar www.sportiefzwolle.nl/voetbalmanager om gelijk te beginnen.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Gelijk beginnen? Vergeet het maar. Waardeloos weer!! Je eerst registeren voordat je mee mag doen. Prutsers >:( van een toch al amateuristisch allooi.

 2. Marcello de eeuwige optimist.
  het is gewoon leuk om mee te doen en als je dat niet wilt laat je het toch lekker.Wat een gezeur,weet je dat sportief zwolle ook de voetbaluislagen zaterdags altijd van minuut tot minuut volgt,voor mensen die ziek zijn of om andere redenen niet meer in staat zijn hun club te volgen een prima initiatief.

 3. En dan die brutale bejaarde fotografe. Die loopt iedereen blind voor de voeten bij een wedstrijd. Er werden wel goede grappen over gemaakt 8). Dit kan toch niet. Het meest ergerlijk is de arrogantie bij redactie. veel mensen vinden dat erg storend.
  En van minuut tot minuut volgen. Inderdaad mooi voor thuisblijvers, maar gelloof maar niet dat ze zelf alles nauwgezet volgen hoor, daar hebben ze een systeem voor. De euro's rollen dan wel erg gemakkelijk binnen.

 4. Oh zit het zo,ik kan de site alleen maar zoals ik hem ken en ik heb er plezier van gehad toen ik ziek was ,kon ik wvf goed volgen en ook de andere clubs ,want ik interesseer mij voor alle Zwolse clubs.Dat er euros binnen rollen??En ik heb nog nooit een brutale bejaarde fotografe gezien.Alleen die uitdrukking vind ik al niet zo mooi als ik eerlijk mag zijn

 5. @Marcello, jij bent blijkbaar een ingeweide. En ik nieuwsgierig, en ook ik vind het netzo als wichert, gewwon een leuke site waar ik vaak op kijk. Wat maakt het dat jij deze mensen van de redactie zo arrogant vind.
  En blijkbaar heeft @Hans er ook ervaring mee op een negatieve manier.

 6. Dat geldt voor mij ook, Ingrid. Ik heb de site door jou ontdekt en was aangenaam verrast over wat je er allemaal kunt vinden. Ze hebben het gewoon goed voor elkaar en zoals ik het begrijp is het een stichting zonder winstoogmerk. Hoe dat spoort met de opmerkingen van Marcello over rollende euro"s weet ik niet, maar dat kan hij wellicht wel toelichten. Zijn kwalificaties van die fotografe vind ik nogal neerbuigend overkomen en onnodig grievend.

 7. sportiefzwolle, laat me niet lachen. voetbalzwolle (met een klein hoekje voor bijna alle andere sporten (er mist nog wel wat)) zullen ze bedoelen.

 8. De mensen achter deze hobby hoef ik niet te kennen, maar wat ik wel constateer is dat ze kantoor houden bij Sportservice Zwolle, dat een orgaan is van de Gemeente Zwolle. Geheel onafhankelijk is die website dan niet. En als ik moet lezen dat een tweederangs wielrenster 4e is geworden in Verweggistan dan haak ik onmiddelijk af. Het vrijwillige aspect verdiend wel veel meer respect in ieder geval.

 9. KvDijk is het niet zo dat juist een bericht zoals jij dat noemt van een tweederangs wielrenster soms net zo belangrijk kan zijn als alleen maar de echte sportgoden ,dat lees ik overal wel.Nogmaals net als Ingrid weet ik het fijne er ook niet van,maar ik maak gewoon met heel veel plezier gebruik van dit log net als van WLZ.Toch opmerkingen als tweederangs wielrenster en een bejaarde brutale fotografe hoeft om mij niet.Hoogstwaarschijnlijk doen deze mensen erg hun best.En het zou Marcello sieren om zijn bedenkingen niet onder een waas te laten hangen,wees dan gewoon eerlijk en zeg wat er mis is.

Reageer