Badmintonclub SVI werft nieuwe leden

Zwolle – Aan het begin van het nieuwe seizoen werft badmintonclub SVI uit Zwolle-Zuid nieuwe leden. Op zaterdag 17 september wordt een inloopdag georganiseerd. In sporthal Gerenlanden kunnen geïnteresseerden kennismaken met de vereniging en zelf proberen een shuttle te slaan.
BC SVI heeft het contract met huidige trainer Ed Hagenbeek verlengd. Na een eerste jaar van samenwerking delen beide partijen de mening dat deze prettig verloopt. De trainingen worden door de leden als uiterst leerzaam en uitdagend en soms een beetje pittig ervaren. Ook de trainer, met meer dan 30 jaar ervaring, en in april nog koninklijk onderscheiden vanwege zijn verdiensten voor de badmintonsport, voelt zich thuis bij BC SVI.

Het verlengen van de samenwerking biedt ruimte voor nieuwe leden. Zowel jeugd (van 9 tot 18 jaar, speeldag maandagavond) als volwassen leden (speeldag woensdagavond) zijn van harte welkom. Rond de ledenwerving worden spectaculaire prijzen weggegeven, zoals een jaar lang gratis badmintonnen, een gratis racket en kortingsbonnen.
Kom naar de inloopdag om hier kans op te maken. De inloop vindt plaats van 10.00 uur tot 15.00 uur. BC SVI is een club met een recreatieve insteek, waar jong en oud welkom is, en waar door sommigen ook fanatiek gespeeld wordt. Er zijn twee competitieteams, en er is training geschikt voor iedereen. Meer info via onze website www.badmintonclubsvi.nl of via info@badmintonclubsvi.nl .

Artikel delen: