FC Zwolle oefent tegen jubilerend SC Rouveen

Zwolle – Als opening van de feestweek in het kader van het 40-jarige bestaan van SC Rouveen, speelt FC Zwolle op dinsdag 30 augustus a.s. een oefenwedstrijd tegen SC Rouveen.

Het is niet de eerste keer dat de Zwollenaren spelen tegen de dorpsclub uit Rouveen. Als openingswedstrijd van het seizoen 1985/1986 heeft het toenmalige PEC Zwolle '82 al eens een wedstrijd tegen SC Rouveen gespeeld. De toen aanwezige 700 toeschouwers kregen elf doelpunten te zien, waarvan er negen door PEC Zwolle '82 werden gescoord en twee door SC Rouveen.

In verband met het grote aantal toeschouwers wat aanstaande dinsdag wordt verwacht, zal er een speciale “parkeer”-brigade actief zijn om alle gasten te begeleiden naar een parkeerplaatsje in de kern van Rouveen.

De wedstrijd begint om 19.30 uur, waarbij de aftrap zal worden verricht door Bert Konterman (ex-Rouveen, ex FC-Zwolle speler en huidig technisch manager FC Zwolle) en de jongste pupil van de SC Rouveen. De entreeprijzen bedragen € 3,00 voor bezoekers t/m 15 jaar en € 5,00 voor personen vanaf 16 jaar (voor leden en niet-leden).

Artikel delen:

Reageer