Oranjevrouwen in Zwolle tegen Engeland

Zwolle – Het stadion van FC Zwolle is donderdag 27 oktober het decor van de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal tegen Engeland. Het duel in Zwolle begint om 19.30 uur.
De laatste keer dat Oranje tegen Engeland uitkwam, was tijdens de halve finale van het EK 2009 in Finland. Het Nederlands vrouwenelftal verloor toen na verlenging van de Engelsen, die in de finale hun meerdere moesten erkennen in Duitsland. Voor de ploeg van bondscoach Roger Reijners is het de tweede thuisontmoeting in de plaatsingscampagne voor het EK 2013. Een maand eerder, woensdag 21 september, is Servië in het TATA Steel Stadion in Velsen-Zuid de tegenstander van de Oranjevrouwen. Op weg naar het eindtoernooi in Zweden treft het team verder nog Slovenië en Kroatië.
Van de in totaal zeven kwalificatiegroepen plaatsen de groepswinnaars en de beste runner-up zich direct voor het EK, dat in juli 2013 plaatsvindt in Zweden. De overige zes nummers twee spelen play-offwedstrijden om de laatste drie EK-tickets. In totaal nemen twaalf landen, inclusief gastland Zweden, deel aan UEFA Women’s EURO 2013.

Kaartverkoop
Kaarten voor de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal tegen Engeland zijn vanaf zaterdag 27 augustus verkrijgbaar via www.onsoranje.nl, Ticketbox, Primera en de administratie van FC Zwolle.

Hoofdtribune: € 7,50
Overige tribunes: € 5,–
Groepen (vanaf 10 personen): € 4,–

Artikel delen: