Gemeente Zwolle nu ook op Facebook

De gemeente Zwolle is te vinden op Facebook. Met deze pagina op de netwerksite hoopt de gemeente meer Zwollenaren te kunnen aanspreken. Facebook is een wereldwijd netwerk met meer dan een half miljard gebruikers, ook in Nederland neemt het aantal leden toe. Zwolle wil vooruitstrevend zijn en lanceert na Twitter nu dus ook een pagina op Facebook.
Gebruikers geven met de ‘Vind ik leuk’-knop aan dat zij de informatie op de pagina interessant vinden. Vanaf dat moment worden ze op de hoogte gehouden van updates. De gemeente plaatst zeer regelmatig berichten, foto’s, vragen en data van bijeenkomsten op haar Facebookpagina. Het leuke aan social media is echter dat niet alleen de gemeente informatie kan plaatsen, maar ook de gebruikers. De gemeente Zwolle nodigt je dan ook van harte uit om bijvoorbeeld berichten en foto’s te plaatsen.

Je kunt de gemeentepagina op Facebook heel eenvoudig bezoeken via de korte link: www.zwolle.nl/facebook, je wordt dan direct doorgestuurd. Met de ‘Vind ik leuk’-knop aan de rechterbovenzijde van de pagina geef je aan dat je de informatie op de pagina wilt volgen.

Vanaf dat moment kun je ook zelf de pagina vullen. Heb je bijvoorbeeld een mooie foto van een gebeurtenis in jouw wijk? Plaats hem in de fotomap en deel het met alle gebruikers van de Zwollepagina.

Heb je vragen over Zwolle op Facebook? Stel ze dan op onze pagina. Je kunt ook een e-mail sturen.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer