Albert van der Haar neemt afscheid van supporters

Zwolle – Tijdens de thuiswedstrijd FC Zwolle – FC Volendam op vrijdag 16 september neemt Albert van der Haar officieel afscheid. Na achttien seizoenen bij FC Zwolle te hebben gespeeld, heeft de clubicoon definitief een punt achter zijn betaald voetbal carrière gezet. In de rust van de wedstrijd neemt hij afscheid van het publiek.

fczwolle_rbc_5386_470.jpg

Als jeugdspeler trok Albert van der Haar voor het eerst het blauw-witte shirt aan. Na drie jaar in de FC Zwolle jeugd te hebben gespeeld, was het voor Albert tijd om het eerste elftal te versterken. In de hoofdmacht bewees hij in totaal vijftien jaar trouwe dienst als rotsvaste verdediger en de laatste seizoenen was hij tevens de aanvoerder. Deze zomer zette Albert definitief een punt achter zijn betaald voetbal carrière, maar FC Zwolle is verheugd dat hij zich blijft inzetten voor de club. Vanaf dit seizoen is de oud-speler actief als trainer van de jeugd, verzorgt hij de FC Zwolle clinics en zet hij zich in voor FC Zwolle United.


In de rust van de thuiswedstrijd FC Zwolle – FC Volendam neemt Albert van der Haar officieel afscheid van het publiek en kun jij Albert bedanken voor vijftien mooie voetbaljaren. De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 16 september en vangt om 20.00 uur aan. Heb jij nog geen kaarten voor de wedstrijd, maar wil je wel aanwezig zijn bij het afscheid? Kijk dan op onze website: www.fczwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer