Diezer jeugd viert Summer @ thePark

Zwolle – Het jongerenwerk van Travers Welzijn organiseert ook dit jaar weer Summer @ thePark in Park de Hogenkamp aan de Ruusbroecstraat in Diezerpoort. Dit jaar vindt het evenement plaats van 30 augustus tot en met 2 september voor alle jongeren van het voortgezet onderwijs. Dinsdagmiddag was de start van het sportieve jeugdevenement.

30-09-2011_start_summerthepark-park_hogenkamp_4.jpg

Gedurende de hele week is het jeugdhonk geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Lekker chillen met je vrienden op de zitzakken of een potje WII’en tegen een jongerenwerker. Ook zullen de sportmaterialen klaar liggen om lekker in het zonnetje een balletje te trappen of die ultieme smash te maken op het volleybalveld. Daarnaast is de bar geopend waar je een lekkere dorstlesser kan kopen of een gezond tussendoortje. Dinsdag werd relaxed begonnen met de opening van het jeugdhonk. Verder kon de jeugd zich deze dag vermaken met spelcomputers, sporten en lekkere dansmuziek. Het meeste spectakel bood een zeepbaan.

30-09-2011_start_summerthepark-park_hogenkamp_2.jpg

30-09-2011_start_summerthepark-park_hogenkamp_3.jpg

30-09-2011_start_summerthepark-park_hogenkamp_5.jpg

Op woensdagmiddag zal er een sportmiddag plaats vinden met medewerking van Sportservice Zwolle. De organisatie heeft enkele sportverenigingen bereid gevonden om mee te werken aan deze middag. Dus trek je gympen aan en doe met ons mee. En op woensdagavond van 20.00 t/m 22.00 uur is er een game night. Er worden Playstations naar het park gehaald om tegen elkaar te kunnen gamen. Daarnaast zal er voor de meiden een leuke film worden gedraaid in de buitenbioscoop.

30-09-2011_start_summerthepark-park_hogenkamp_1.jpg

Op donderdag zetten we een 48 meter lange Wipe Out baan op. Durf jij het aan om te klimmen naar 5 meter hoogte? Om van daar uit je angst te overwinnen om naar beneden te springen en te landen op een speciale landingsmat. Waarna je van bal naar bal moet hoppen om als laatste de Drakenbaan met Chinese muur te overwinnen. Kortom, een pittige baan die niet iedereen foutloos kan nemen.

Op vrijdag beginnen we om 13.00 uur met Sex, Drugs en Rock’n Roll. Er zijn diverse standjes waar je informatie kan inwinnen over bijvoorbeeld het drinken van energie drink. Ook zal Sense aanwezig zijn met een informatief programma. Dit programma bevat onderdelen als een korte film, een condoom estafette race, een quiz en een spel over BN’ers. Hier zijn overigens leuke cadeau’s te winnen.Van 15.00 tot 18.00 uur sluiten we af met een Beach Party. DJ Xower zal de muziek verzorgen en er zal alles aan gedaan worden dat jij je vakantie zomers af sluit!

Voor het programma op woensdag en donderdag vragen we € 2,- toegang. De rest van de week is vrij te bezoeken.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. In het bericht staat dat het bedoeld is voor alle jongeren van het voortgezet onderwijs.

  Elders worden timmerweken of jeugdland georganiseerd waar "jeugd" van basisschool aan kan deelnemen.

  Zo te zien op de foto's is het erg gezellig!

 2. jeugland is voor basisschool kinderen tot 12 jaar
  en dit is van 13 tot 18 jaar ( volgens mij is dat ook jeugd )
  En het is toch leuk , dat er voor alle leeftijden wat te doen is in de vakantie
  En het is te zien dat ze zich goed vermaken .

 3. ik ben het met annie eens we vermaken ons super er is van alles te doen. je kond onderandere binnen WI spelen en je kunt op de playstation3(der staan der 2 van allebij) en elke dag is er weer wat anders zoals gister een buikschijf baan vandaag een wipeout baan!
  morgen is er een strand dag er komen een heleboel zwembaden
  en weer een buikschijfbaan
  en de kusten(2euro) kun je ook niks van zeggen en je bent altijd welkom

Reageer