Familie van meisje mishandelt vriend op Diezerstraat

Zwolle – Na mishandeling in de Diezerstraat, van een 17-jarige jongen uit Hasselt, zijn dinsdagmiddag 30 augustus 3 mannen uit Zwolle (19, 22 jaar) aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Het slachtoffer liep gekneusde ribben en hoofdletsel op en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Het drietal is ingesloten. Zij zochten bewust de confrontatie met het slachtoffer omdat hij vriendschap onderhoudt met een meisje, en dat deze contacten door het drietal (familie) niet geaccepteerd wordt. Naar de aanleiding en toedracht van de mishandeling wordt een onderzoek ingesteld. Tegen het drietal wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Ben je dan mooi klaar mee! Heb je een paar van die aso’s achter je aan! >:(

  En dan ook nog in de Diezerstraat. Dat is zo’n donker hoekje waar je niet graag alleen loopt! Ow nee….toch niet! Blijft verbazingwekkend dat dat zomaar kan gebeuren. Maar misschien hebben wel mensen ingegrepen!


  ⚠️ Meld

 2. @Marcello Eerwraak? Er staat in dit bericht niets over de etnische achtergrond van de daders. Een beetje terughoudendheid is wel op zijn plaats zolang de feiten niet bekend zijn!;)


  ⚠️ Meld

 3. Eerwraak gaat wat ver, dat zou het vermoorden van die jongen hebben betekend. Ik heb het opgezocht op eerwraak of eergerelateerd geweld:

  Eerwraak of eergerelateerd geweld
  Eergerelateerd geweld is een breder begrip dan eerwraak. Het omvat alle vormen van geweld. Hieronder vallen bijvoorbeeld mishandeling, gedwongen uithuwelijking en geweld om de familie-eer te herstellen of beschermen.

  Maar wat hoe dan ook wat mij betreft vaststaat is, dat de 3 jongens niet blij waren met de relatie…


  ⚠️ Meld

 4. Of misschien wel 3 jongens uit een villawijk…. wat maakt DAT nou uit?
  Respectvol omgaan met elkaar geldt voor ALLE bevolkingsgroepen…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.