18 bekeuringen uitgeschreven aan ‘sluipverkeer’

Op maandagochtend 16 april is er op de Kanaalweg een verkeerscontrole uitgevoerd. In totaal zijn er 18 automobilisten bekeurd voor het negeren van de gesloten verklaring. De Kanaalweg wordt in de ochtenden gebruikt als ‘sluiproute’. De afgelopen periode waren er dan ook meerdere meldingen binnen gekomen bij de politie waarin geklaagd werd over het feit dat er steeds meer auto’s de Kanaalweg gebruikten als sluiproute.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @Chris
    Een beetje kort door de bocht lijkt mij. Het aantal auto’s lijkt idd niet zo hoog, maar de Kanaalweg wordt volop gebruikt door fietsers, vooral schoolgaande kinderen, en daar wordt door de auto’s vaak wel achterlijk hard gereden. Dat terwijl die weg zich daar absoluut niet toe leent. Ter hoogte van de Hoevenbrug is het akelig smal, bochtig en onoverzichtelijk en toch ploffen vele auto’s daar met een noodgang overheen.
    Ik denk dat het probleem juist zit in het uitblijven van een concrete oplossing t.a.v de N35 tussen Heino, Wythem en Zwolle. 🙂


    Maak melding

  2. Hopelijk gaan ze ook controleren op de Aalvangersweg. Daar staan drie huizen maar het is drukker dan de Zuthemerweg. Voor de fietsers levensgevaarlijk. Dat tunneltje onder de Allee door moeten ze snel afsluiten voor auto’s.


    Maak melding

Reageer