Onderhoudswerkzaamheden aan Marsweg Zwolle

Zwolle – Aan de Marsweg, tussen de Ittersumallee en de Oldeneelallee, worden de komende periode onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Vanwege de noodzakelijke werkzaamheden moet verkeer rekening houden met enige overlast en omleidingen.

De onderhoudswerkzaamheden aan de Marsweg worden 16 september worden uitgevoerd. Inmiddels vinden, tot en met vrijdag 2 september, voorbereidende werkzaamheden plaats. Verkeer ondervindt daar weinig hinder van. In de week van maandag 5 september tot en met vrijdag 9 september zal de Marsweg op het gedeelte van de Ittersumallee tot de Oldeneelallee voor alle verkeer worden afgesloten. Alle bedrijven en instellingen in het gebied blijven bereikbaar. Het verkeer wordt dan omgeleid via de Benjamin Franklinstraat en/of Morsestraat/Edisonstraat. De omleiding wordt aangegeven door middel van borden.

In de week van maandag 12 september tot en met vrijdag 16 september vinden er afrondende werkzaamheden plaats, waarvan het verkeer weinig hinder zal ondervinden.

Het werk bestaat uit het frezen van de bestaande asfaltlaag, het opnieuw asfalteren van de rijbaan en fietspaden, het aanleggen van nieuwe bushaltes, heet aanbrengen van detectielussen voor de verkeerslichten, het aanbrengen van beton in de opstelvakken voor de verkeerslichten en het aanbrengen van de nieuwe markering.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Inmiddels is het donderdag 6 oktober.
  In een flits zag ik vanochtend een informatiebord op de marsweg.
  Blijkbaar gaan ze aan de slag.

  Bovenstaande informatie is blijkbaar niet meer up-to-date.
  Graag een update.

  Mvrgr,
  een Zwollenaar


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.