Zes Zwolse restaurants deelnemer Restaurant Week

Zwolle – Altijd al bij dat leuk uitziende restaurant in het centrum willen eten, maar is het er nooit van gekomen? Of is het sterrenrestaurant van uw dromen toch eigenlijk boven budget? Tijdens de tiende Restaurant Week van 26 september tot en met 2 oktober kan iedereen voor een zachte prijs dineren bij de 1000 meest luxe restaurants in Nederland. In Zwolle doen De Koperen Hoogte, ’t Pestengasthuys, Os en Peper, De Agnietenberg, De Handschoen en Over de tong mee. De sterrenrestaurants De Librije en Librije’s Zusje ontbreken op de deelnemerslijst.

In het oog springende deelnemers zijn deze editie onder andere Tante Koosje in Loenen aan de Vecht, Sonoy in Emmeloord, Latour in Noordwijk, Le Garage in Amsterdam, Bretelli in Weert en Parkheuvel in Rotterdam. De 10e editie van de Restaurant Week is een stuk exclusiever dan de vorige edities. Het aantal deelnemende restaurants is teruggebracht van 1250 naar 1000 om een hogere kwaliteit te garanderen. Daarnaast kunnen gasten deze editie behalve het driegangen verrassingsmenu voor maar €27,50, ook kiezen voor het Restaurant Week Menu de Luxe viergangenmenu van €35,00 voor een nog uitgebreidere eetbeleving.

Iedere keer weer nemen bekende namen uit de restaurantwereld deel aan de Restaurant Week. De inschrijving van ‘oude bekenden’ zoals de Leest in Vaassen, Calla’s in Den Haag, Kaatje bij de Sluis in Blokzijl en Basiliek in Harderwijk toont aan dat restaurateurs nog steeds met plezier deelnemen aan dit culinaire evenement. Hierdoor kunnen gasten voor een aantrekkelijke prijs kennismaken met topetablissementen en genieten van een heerlijke avond uit.

Oost-Nederland
In de regio Oost-Nederland nemen 92 restaurants deel aan de Restaurant Week. Zo kunt u aanschuiven bij ’t Schulten Hues in Zutphen of een vorkje prikken bij Chalet Brakkestein in Nijmegen. Een compleet overzicht van de deelnemende restaurants is beschikbaar via: www.restaurantweek.nl

“We vinden het iedere keer weer fantastisch om te zien hoeveel restaurants er – ook voor deze jubileum editie – mee willen doen met deze culinaire week”, zegt Jeroen van den Brink, oprichter van DiningCity.com. “Op deze manier blijft het voor restaurantliefhebbers mogelijk om voordelig kennis te maken met de gastronomie in hun regio.”

Meer informatie over de Restaurant Week is te vinden via: www.restaurantweek.nl Vanaf 7 september is het mogelijk om via deze website een tafel te reserveren bij de 1000 geselecteerde toprestaurants.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.