Première nieuwe voorstelling Theater Gnaffel

Zwolle – Op zaterdag 24 september gaat de nieuwe voorstelling van Theater Gnaffel in première: Peter Pan en de verloren jongens. Een heroïsche voorstelling vol poppen met Peter Pan als haantje de voorste. De voorstelling is op 24 september om 19.30 uur te zien en op 25 september om 15.00 uur, beide keren in theater Odeon. Daarna gaat Gnaffel op tournee in Nederland en België.

pp.jpg
Foto: Ron Greve

Peter is geen gewone jongen. Hij vindt zichzelf een held, maar zijn omgeving denkt daar anders over. Want als de wereld te moeilijk voor hem wordt, kraait hij als een haan en vlucht hij naar zijn zelfverzonnen eiland Nooitland. Daar is hij Peter Pan, een jongen die stopt met groeien en vecht tegen Kapitein Haak. Maar is Nooitland wel zo perfect als Peter denkt? Regie: Gienke Deuten, spel: Ronald Armbrust, Elout Hol en Maarten Smit/ Jawi Bakker. Voorafgaand aan de premièrevoorstelling organiseert Gnaffel diverse activiteiten in de foyer van Odeon. Zo ontvangen bezoekers post van Peter Pan en worden zij alvast voorbereid op hun reis naar Nooitland. Gnaffel geeft tevens een voorproefje van Peter Pan en de verloren jongens op het Thorbeckegracht Festival op zaterdag 10 september waar het gezelschap van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig is.

Theater Gnaffel Peter Pan en de verloren jongenszaterdag 24 september om 19.30 uur (première)zondag 25 september om 15.00 uurkaartverkoop via Theater Odeon, www.odeondespiegel.nl Over Theater GnaffelHet Zwolse theatergezelschap Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De poppen staan naast de acteurs op het toneel als gelijkwaardige personages. Artistiek leider Elout Hol heeft een uitgesproken en eigen speelmethode en theatertaal ontwikkeld: hartstocht en intimiteit zijn kenmerkend voor de voorstellingen. Gnaffel is eigenzinnig, fantasievol, poëtisch en vol humor. www.gnaffel.nl

Artikel delen: