Spelers voor Wijktheater Diezerpoort gezocht

Zwolle – Op 6 mei 2011 trad wijktheater Diezerpoort voor het eerst op met de voorstelling Hier gebeurt nooit wat (Anthonie van der Heimstraat). Het was een groot succes en daarom gaat het wijktheater Diezerpoort verder. Vanaf half september wordt weer met een groep belangstellenden gestart.

Een deel van de vorige groep spelers gaat door, maar er worden nieuwe spelers gezocht! Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel. Er wordt één avond per week gerepeteerd en er wordt gestart met theatertraining. Vele toneelvormen komen voorbij, u krijgt alle ruimte om uw spel te ontwikkelen en te ontdekken waar u plezier in hebt en goed in bent. Dus improviseren, maar ook met tekst, of vanuit vormgeving gaan spelen, etc. Dit ‘speltrainingstraject’ duurt tot en met december, het wordt afgesloten met een presentatie. In januari starten we dan met een grotere productie, maar u kunt ook alleen voor de komende maanden instappen. De repetitieavond is waarschijnlijk dinsdag of woensdag, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers.

De repetities vinden plaats in Dieze Oost. Deelname is gratis en de doelgroep is 17+. Het project wordt ondersteund door Travers Welzijn en gemeente Zwolle. Aanmelden? Meer informatie? Mail naar: sjoeke_marije@hotmail.com Kom gerust een keer vrijblijvend langs.

Artikel delen: