Verbeelding en verbinding op ConferenZie Zwolle

Zwolle – Duurzaamheid en innovatie staan een middag lang centraal op het stadhuis van Zwolle op 22 september. De gemeente Zwolle organiseert dan de ConferenZie. Met boeiende workshops, een duurzame markt en met communicatiewetenschapper en schrijver Ben Tiggelaar als gastspreker.

De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers, voor partners met wie de gemeente samenwerkt en voor belangstellenden uit het (bedrijfs)leven in en om de stad. Verbeelden – Verleiden – Verbinden, dat is wat de ConferenZie wil bereiken. Tijdens deze middag willen de organisatoren de verbeelding van de deelnemers prikkelen en hen verleiden zich te verdiepen in het programma. Tot slot wil de gemeente verbindingen leggen. Tussen de overheid en de maatschappij, ambtenaren en ondernemers, Zwollenaren en mensen uit de regio. En tussen thema’s die onderling meer met elkaar verbonden zijn dan je op het eerste gezicht zou denken.

Deelname aan de middag is gratis. Belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden is mogelijk via www.zwolle.nl/conferenzie. Daar staat ook het programma. Bij aanmelding kunnen deelnemers een keuze maken uit de workshops.

Artikel delen: