Studenten in finale Hong Kong-Businesscompetitie

Zwolle – Vier business-studenten van Windesheim zijn doorgedrongen tot de finale van de zware internationale business-case competitie in Hong Kong. Van 10 t/m 13 november 2011 strijden ze in Hong Kong, met vier andere geselecteerde studententeams, voor de eerste plaats.

Het Windesheimteam Orange Four, bestaande uit Jill Schreuder en Ramon Lamberink (International Business and Languages), Leonie Olsman (Communicatie) en Marleen van Nuil (Management Economie en Recht) heeft de finale gehaald van de Hong Kong business-case competitie. Een wedstrijd voor studenten van over de hele wereld, mede georganiseerd door de Hong Kong Baptist University, partner van Windesheim. Studententeams van 33 universiteiten uit 15 verschillende landen streden mee in de voorronde die op 1 juni 2011 van start ging. De deelnemende teams werkten aan de case ‘Value Creation Through Branding’. De opdracht was om in tien dagen deze Engelstalige case uit te werken en in te zenden.


Finale

De jury was onder de indruk van het werk van het Windesheimteam, wat uiteindelijk beloond werd met een plaats in de finale. Begin november reist Orange Four naar Hong Kong af in een poging om voor Windesheim het ’goud‘ in de wacht te slepen. De vier andere finaleteams komen uit de Filippijnen, de VS, Canada en Hongkong.

Artikel delen: