Debuutalbum Kubus en Rico met DMT

Zwolle – Vrijdagavond klonk in Hedon het startschot van de clubtour rondom het langverwachte debuutalbum van de Zwolse hiphoppers Kubus en Rico, De Muzikale Trip, kortweg DMT. De show in het uitverkochte poppodium ging gepaard met een aantal unieke elementen. 

 

 dmt_1-1.jpg

 

Fakkelbrigadier Rico maakt clubtour met Kubus…
Video: KLIK

 

Aan de show waren een aantal bijzondere elementen gekoppeld. Hedon heeft geïnvesteerd in nieuwe technieken waarmee de visuele beleving van een bezoek aan het podium wordt versterkt. Tijdens de optredens van Kubus & Rico werd voor het eerst gewerkt met 3D animaties en hologrammen. Spectaculair en uniek voor een zaal met het formaat van Hedon. De eerste clip “Vrij” van het album DMT is inmiddels gelanceerd, het artwork van het album vrijgegeven en de zogenaamde tracklist werd bekend gemaakt. De eerste reacties hierop zijn ronduit positief wat de verwachtingen voor het nieuwe album nog verder doet oplaaien. Vanwege de voorspoedige kaartverkoop voor de officiële albumpresentatie van Kubus & Rico heeft het Zwols poppodium Hedon een extra datum geprogrammeerd. De extra show van het Zwolse duo zal zaterdag 3 september al plaatsvinden. Er zijn nog kaarten!

dmt_6-1.jpg 

dmt_4-1.jpg 

dmt_2-1.jpg

dmt_3-1.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Was je er bij Zwolluh? Come on…Bij de Sex Pistols sloeg jij vroeger ook wel om je heen, laat dit net ff wat minder hardcore zijn, maar toch.

    Btw, zie jij andere foto’s?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.