Wezo Groep Zaalvoetbaltoernooi voor gehandicapten

Zwolle – Op zaterdag 10 september a.s. zal in de WRZV-hallen het Wezo Groep Zaalvoetbaltoernooi gespeeld worden. Dit toernooi is een initiatief van WRZV De Boog en de Wezo Groep.

WRZV De Boog is de zaalvoetbalvereniging in Zwolle voor voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Wezo Groep is de sociale werkvoorziening in Zwolle. Het Wezo Groep Zaalvoetbaltoernooi is tevens de start van het voetbalseizoen van WRZV De Boog. Het leuke is dat, naast de teams van WRZV De Boog, ook Wezo Groep met een eigen team zal deelnemen aan dit toernooi. Hetzelfde geldt voor nog een aantal teams van sociale werkvoorzieningen uit de regio. Er wordt gespeeld op verschillende niveau’s, waardoor iedere speler/speelster kan voetballen naar zijn/haar eigen mogelijkheden. Aan dit Wezo Groep Zaalvoetbaltoernooi doen ook zes jeugdteams mee, waarvan twee uit Zwolle.

Het Wezo Groep Zaalvoetbaltoernooi begint om 9.00 uur in de WRZV-hallen en de laatste wedstrijden worden voor 15.00 uur gespeeld. Iedereen is van harte uitgenodigd om zelf kennis te maken met het zaalvoetballen voor mensen met een beperking.

Artikel delen: