Zesde editie Blauwvingerrally Zwolle

Zwolle – Zaterdag 3 september 2011 was een mooie dag voor zowel autoliefhebbers als ernstig zieke kinderen. Deze dag stond namelijk in het teken van de Blauwvingerrally. Voor de zesde maal was Zwolle gastheer van dit mooie evenement. Een evenement dat qua bekendheid misschien ondergeschikt is aan de Droomrit, maar qua sfeer en stralende kinderen zeker niet!

img_2756_copy.jpg

Traditie getrouw begon ook de zesde editie van de Blauwvingerrally zaterdagmorgen bij het Zwolse theater De Spiegel. Sinds de eerste editie in 2006 is dit de vaste start- en finishplaats van de rally. Ook dit jaar zat het weer mee, een goed begin dus! Tegen de klok van tien zijn zo'n beetje alle auto's binnen en maken de deelnemers zich klaar om te vertrekken. Een mooie tocht voor zowel de rijders als de kinderen! Nadat alle deelnemers met 'hun' auto op de foto zijn geweest werd het startschot voor de rally gegeven. Gas erop, vrrooommm!

img_2679_copy.jpg

img_2667-1_copy.jpg

img_2670_copy.jpg
 

img_2643_copy.jpg

img_2738_copy.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Prachtig initiatief. Prachtige Morgans (op illegale blauwe platen ;)) ook! Heb van de week nog met precies zo één mogen sturen.

    Zou volgend jaar best willen deelnemen om mee te helpen aan zo'n onvergetelijke dag voor de kinderen!

Reageer