Stadshagenfestival treft mooi weer

Zwolle – Het Stadshagenfestival trof zaterdag perfect weer voor de kinderactiviteiten, de braderie en de kunstmarkt. In het Twistvlietpark bij het Winkelcentrum was voor elk wat wils.

stadsh_5-1.jpg

Dit jaar konden de iets oudere kinderen zich vermaken met onder andere de spannende bungee trampoline, een enorme tobbedans baan een spinning 360 en boardingvoetbal. Voor de kleinere kinderen zijn er onder meer een springkussen, minibootjes een glijkussen en een clownskussen. De braderie werd dit jaar aangevuld met een kunstmarkt vanuit het cultuurhuis. Tevens was er speciaal voor de Stadhaagse senioren een optreden van Imca Marina in het Cultuurhuis. Zaterdagavond was er in de feesttent een kinderdisco. Daar wordt ook voor volwassenen nog een muzikaal programma gepresenteerd met onder andere Goeiesmorges Juffrouw Jannie.

stadsh_2-1.jpg

stadsh_6-1.jpg

stadsh_1-1.jpg

stadsh_3-1.jpg

stadsh_4-1.jpg

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Nou, ik ben er geweest en ik vond het weer een grandioos georganiseerde dag! Stadshagen Totaal bedankt voor de fantastische organisatie en voor deze leuke dag voor ons en onze kinderen!


  ⚠️ Meld

 2. Heb Jeroen (C1000) nog gecomplimenteerd met het feit dat ie er dit jaar in geslaagd was beide kanten van de muntjes te bedrukken met zijn logo 😮 Beregezellig tot laat! Heerlijk bijgeouwhoerd, gedronken en gelachen. Veel jeugd ook! Waren jullie er ’s avonds ook Marrianne?


  ⚠️ Meld

 3. Voor een wijkfeest van een wijk met deze omvang was het akelig rustig. Overdag maar ook in de avond kon je bepaald NIET over de koppen lopen. Erg jammer dit, maar ook wel typerend voor een moderne vinexwijk. Iedereen is meer op zichzelf gericht. Dit is het leven van nu en de toekomst, en dat is jammer.


  ⚠️ Meld

 4. Namens de organisatie;
  @Haagje, bezoekersaantallen fluctueren over de gehele dag. Vindt het voor een wijk van 20.000 inwoners erg knap als er ook over de gehele dag ongeveer net zoveel bezoekers geteld zijn (natuurlijk zijn er mensen meerdere malen gesignaleerd) ’s avonds was het voor ons prettig druk.
  @Dick, het team is tot op vandaag nog erg druk met het opruimen en terugbrengen van gehuurd materiaal. Als we weer op adem gekomen zijn gaan we de site weer up to date maken.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.