Man steelt stoel van terras aan Grote Markt

Zwolle – Op de Kamperstraat werd in de nacht van zaterdag 3 op zindag 4 september een 21-jarige man uit Staphorst aangehouden voor diefstal.

De man had even daarvoor bij een horecagelegenheid aan de Grote Markt een terrasstoel weggenomen. Een medewerker van de horecagelegenheid was de man gevolgd en schakelde de politie in. Die trof de man niet veel later met de stoel aan. Hij is voor nader onderzoek ingesloten en krijgt proces-verbaal aangezegd.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Hier wordt alles gewoon waar je bij staat voor je neus gejat. Wat een wereld. Blijf van andermans spullen af. Goed dat ze deze man te pakken hebben. Weer veel gezeik voor de horecaondernemer want hij is er wel weer mooi druk mee.

  >:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 2. haha die horecaondernemer had hem ook kunnen aanspreken dat het niet mag! en niet gelijk de politie in schakelen toch zwak die man heeft het gezien waarom spreek hij de 21 jarige gewoon niet aan? Is toch een taak wat erbij moet! Dus vind echt onzin dit alleen voor zo stoel die geen 10 euro waard is! Enja mee nemen is niet goed nee maar moet die jongen daarvoor zo gestraft worden vind dit gezeur pure onzin;)


  ⚠️ Meld

 3. haha dat is wel een goeie…
  ik ken die gene wel nooit van die jongen verwacht.
  maar wel om te lachen als je het zo hoort haha ..
  😀


  ⚠️ Meld

 4. nou zo mooi was het anders niet :(:(:(
  maar gaat wel een beetje ver was een beetje aanschoten en er zonder bij na te denken heb ik die stoel mee genomen helemaal niets geen kwaad in de zin maar goed die vriendelijke man van de febo had
  me gewoon kunnen aanspreken en dan had die de stoel gewoon terug gekregen groetjesssss


  ⚠️ Meld

 5. Toen ik vroeger wel eens een neut op had nam ik nooit iets van iemand anders mee. Stelen doe je gewoon niet! Ik lalde alleen wel eens 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.