Man steelt stoel van terras aan Grote Markt

Zwolle – Op de Kamperstraat werd in de nacht van zaterdag 3 op zindag 4 september een 21-jarige man uit Staphorst aangehouden voor diefstal.

De man had even daarvoor bij een horecagelegenheid aan de Grote Markt een terrasstoel weggenomen. Een medewerker van de horecagelegenheid was de man gevolgd en schakelde de politie in. Die trof de man niet veel later met de stoel aan. Hij is voor nader onderzoek ingesloten en krijgt proces-verbaal aangezegd.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Hier wordt alles gewoon waar je bij staat voor je neus gejat. Wat een wereld. Blijf van andermans spullen af. Goed dat ze deze man te pakken hebben. Weer veel gezeik voor de horecaondernemer want hij is er wel weer mooi druk mee.

    >:(>:(>:(

  2. haha die horecaondernemer had hem ook kunnen aanspreken dat het niet mag! en niet gelijk de politie in schakelen toch zwak die man heeft het gezien waarom spreek hij de 21 jarige gewoon niet aan? Is toch een taak wat erbij moet! Dus vind echt onzin dit alleen voor zo stoel die geen 10 euro waard is! Enja mee nemen is niet goed nee maar moet die jongen daarvoor zo gestraft worden vind dit gezeur pure onzin;)

  3. nou zo mooi was het anders niet :(:(:(
    maar gaat wel een beetje ver was een beetje aanschoten en er zonder bij na te denken heb ik die stoel mee genomen helemaal niets geen kwaad in de zin maar goed die vriendelijke man van de febo had
    me gewoon kunnen aanspreken en dan had die de stoel gewoon terug gekregen groetjesssss

Reageer