Diverse bekeuringen bij alcoholcontroles

Zwolle – Bij een alcoholcontrole op de Zwartewaterweg werd zondagavond 4 september een 29-jarige snorfietser uit Zwolle aangehouden voor rijden onder invloed. De ademanalyse gaf een uitslag van 515 ug/l. Dat leverde de man een rijverbod van vijf uur op. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Op de Eekwal werd zondagmiddag 4 september een 32-jarige automobilist aangehouden voor rijden onder invloed. De man viel op omdat hij zijn auto bij een coffeeshop op de stoep parkeerde. Terwijl een politiemedewerker hiervoor een bekeuring uitschreef, zag hij een bierflesje in de auto liggen. Daarop werd de man aan een blaastest onderworpen, die aangaf dat hij teveel had gedronken. De ademanalyse gaf een uitslag van 475 ug/l. Dat leverde de man een rijverbod van vier uur op. Tegen de man wordt bovendien proces-verbaal opgemaakt.


Op de Primulastraat werd zondagmiddag 4 september een 44-jarige automobilist aangehouden voor rijden onder invloed. De man werd met zijn auto aan de kant gezet, maar ging er direct lopend vandoor. Enkele straten verder kon hij worden achterhaald. De ademanalyse van de man gaf een uitslag van 270 ug/l. Dat leverde de man een rijverbod van drie uur op. Ook bleek dat de man niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Voor beide feiten zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.