Open Dag Hippisch centrum de Haerst

Zwolle – Op 18 september vindt bij Hippisch Centrum de Haerst de jaarlijkse Open Dag met Tweedehands Ruitersportmarkt plaats. Vanaf 12.30 tot 16.30 uur kun je een kijkje nemen in de stallen en op het terrein van de manege. Standhouders bieden verschillende gebruikte en nieuwe paardensportartikelen aan. De toegang op deze dag is gratis!

Tijdens de open dag vinden er in de buitenrijbaan verschillende clinics plaats. In de binnenrijbaan gaan zowel manegeruiters als leden van Rijvereniging de Haerst de strijd met elkaar aan voor de ereprijzen en het clubkampioenschap. De Tweedehands Ruitersportmarkt vindt plaats op het buitenterrein rond de manege waar ook ruitersportzaak Epplejeck aanwezig zal zijn met interessante aanbiedingen.

Kleurplaatwedstrijd

Voor de kinderen is er een kleurplaatwedstrijd, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De kleurplaat is binnenkort te downloaden op de website en op te halen bij de Haerst. De kleurplaat kun je inleveren tijdens de Open Dag tot 15.00 uur. De winnende kleurplaten worden bekend gemaakt om 16.00 uur. Deze krijgen naast een leuke prijs een eervolle vermelding op de website van de Haerst.
Tweedehands Ruitersportmarkt
De jaarlijkse Tweedehands Ruitersportmarkt is dit jaar weer bij de Haerst. Op het buitenterrein kun je nieuwe en gebruikte ruitersportartikelen kopen en verkopen.Heeft u interesse om uw artikelen aan te bieden op de Tweedehands Ruitersportmarkt? De kosten van een grondplaats van 3×3 meter zijn € 7,50, waarbij u een eigen partytent mag meenemen. Hierbij kunt u ook een tafel huren voor €7,50. Verder zijn er in partytenten grondplekken van 3×3 meter te huur, de prijzen zijn hiervoor €12,50 zonder tafel en €20,00 met tafel.
Meer informatie en opgave
Meer informatie over de open dag, tweedehands ruitersportmarkt en de kleurwedstrijd is te vinden op www.dehaerst.nl. Voor de ruitersportmarkt kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar evenementen@dehaerst.nl

Artikel delen: