Studenten eigen podium op Thorbeckegracht Festival

Zwolle – Het schooljaar begint goed voor studenten van ArtEZ Conservatorium en de opleiding Artiest/Muziek en Podiumtechniek & Audiovisuele Producties van het Zwolse Deltion College. Zaterdag 10 september presenteren ze zich met een eigen podium op het Thorbeckegracht Festival in Zwolle.

Het Thorbeckegracht Festival vindt jaarlijks in het centrum van Zwolle plaats. Met dit tweedaagse festival wordt het culturele seizoen 2011-2012 geopend. Vrijdagavond 9 september kunnen geïnteresseerden een bezoek brengen aan een gratis openluchtfilm op het Meerminneplein. Zaterdag 10 september staat de binnenstad in het teken van cabaret, dans, toneel, theater, literatuur, amateurkunst, klassieke muziek en popmuziek. Veldhuis & Kemper en Karin Bloemen sluiten het festival zaterdagavond af met een concert op de Thorbeckegracht.

Deltionpodium

Net als vorig jaar presenteren studenten van de opleiding Artiest/Muziek zich zaterdag 10 september van 13.00 tot 17.30 uur op een eigen podium.

Dit jaar staat het podium op het Broerenkerkplein in Zwolle. Gedurende de middag treden er drie bands op: The Lockerroom Heroes, Footprints en Fierce. The Lockerroom Heroes en Footprints zijn beide coverbands van het Deltion College. Fierce is een Pop en R&B band bestaande uit een oud-student van het Deltion College, een leraar van het Deltion College en diverse studenten van ArtEZ Conservatorium. De bands krijgen technische ondersteuning van studenten van de opleiding Podiumtechniek & Audiovisuele Productie.

Naast deze studenten leveren studenten van de opleiding Transport & Logistiek en Beveiliging een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van het Thorbeckegracht Festival 2011.

Het volledige programma van het festival staat op www.thorbeckegrachtfestival.nl.

Artikel delen: