Open Dag Dematologie en Flebologie Isala

Zwolle – Het Dermatologisch centrum Isala en het Flebologisch centrum Isala organiseren op zaterdag 17 september a.s. een open dag van 10.00 tot 15.00 uur, Dr. Spanjaardweg 29, gebouw A te Zwolle. Elke bezoeker maakt kans op één van de twee waardebonnen ter waarde van € 150. Parkeren is gratis.

Bezoekers kunnen zich laten informeren en enkele ‘live’ behandelingen bijwonen. Beide centra vinden het belangrijk dat er op een veilige manier gewerkt wordt en met zo min mogelijk belasting voor de patiënt. Beide centra sluiten ook met hun behandelingen aan bij de nieuwste ontwikkelingen. Het Flebologisch centrum Isala is gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. In het centrum werken vaatchirurgen en dermatologen nauw samen. Alle in Nederland gangbare behandelmethoden op het gebied van flebologie, waaronder geavanceerde laserbehandelingen, worden hier toegepast. Meer informatie: www.isala.nl/dermatologie en www.isala.nl/flebologie.

Uiterlijk
Het Dermatologisch centrum Isala werkt met ervaren en gespecialiseerde dermatologen en huidtherapeuten. Het centrum realiseert (kleine) veranderingen aan het uiterlijk, zoals het behandelen van acne (littekens), het verminderen van gezichtsrimpels, het ontharen door middel van laserbehandeling of het verwijderen van couperose. Daarnaast maakt het centrum gebruik van de geavanceerde fractionele CO2 laser en IPL (Intense Pulsed Light) voor de behandeling van huidveroudering. Tijdens de open dag bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor een intake met één van de artsen of huidtherapeuten om wensen en verwachtingen te bespreken.

Lymfoedeem
Ook wordt er tijdens de open dag informatie verstrekt over de behandeling van lymfoedeem (vochtophoping). De behandeling bestaat uit verschillende therapieën die gecombineerd kunnen worden om zo het oedeem te verminderen en verergering te voorkomen.

Artikel delen: