4000 Creative Seconds in het Stedelijk Museum Zwolle

Zwolle – Na het succes van de eerste drie edities, organiseert KIZ in samenwerking met het Stedelijk Museum Zwolle op donderdagavond 15 september de vierde ‘4000 Creative Seconds’. Inspirerende personen uit de wereld van de kunst, wetenschap, politiek en het bedrijfsleven presenteren in het Stedelijk Museum een vernieuwend, verfrissend idee of concept, of spreken over hun passie. Voorafgaand aan de presentaties verzorgt Aranka Wijnbeek, projectleider tentoonstellingen SMZ, een rondleiding door de expositie ‘SHE ME’, die nog tot 18 september te zien is in het SMZ.

Tijdens 4000 Creative Seconds krijgt iedere gastspreker 400 seconden presentatietijd volgens een vast format: 20 afbeeldingen en 20 seconden toelichting per vertoond beeld. De zandloper is genadeloos, de tijd tikt door. Deze eisen dwingen de presentatoren creatief en to the point te zijn. Door de variatie in onderwerpen, sprekers en presentaties is iedere editie weer inspirerend, verrassend en dynamisch. De presentatie is op 15 september in handen van Gerrit van der Kooy, VVD-politicus en Swollenaer-columnist ‘Papje’.

Op het podium staan:

Roni Katz, beeldend kunstenaar
Alie Weerman, lector ICT, innovatie in de zorg, Windesheim
Renier Winkelaar en Anke Boelens, VORMSTUDIO
Minke Kraijer, schrijver en dichter
Martijn van Hese, VH Theaterzaken
Edward Vernhout, Dev Republic
Ingeborg Lukkien, fotografie
Sijmen Hoekstra, Showdesign

4000 Creative Seconds en de rondleiding ‘SHE ME’ zijn gratis toegankelijk na aanmelding via de website www.kiz-zwolle.nl. Het programma start om 19.30 uur.

Artikel delen: