Gemeente Zwolle vervangt veiligheidscertificaten

Zwolle – Vanwege het vervangen van enkele veiligheidscertificaten bij leveranciers van de gemeente Zwolle is het Digitaal Loket van de gemeente Zwolle op woensdag 7 september tijdelijk onbereikbaar.

De werkzaamheden starten om 9.00 uur. Zodra deze zijn afgerond kan het Digitaal loket weer worden gebruikt. Het algemene telefoonnummer van de gemeente Zwolle (14038) is wel gewoon bereikbaar. De gemeente Zwolle excuseert zich voor de overlast.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Da’s lekker. Dan heeft het digitaal loket tussen het moment van de persconferentie van minister Donner van zaterdagnacht en woensdagochtend dus opengestaan ondanks dat er met niet langer betrouwbare ssl certificaten gewerkt werd.


    ⚠️ Meld

  2. Birgit, de kwestie wordt zeker niet gehyped. Sterker nog, de kwestie wordt zoveel mogelijk genuanceerd, niet benoemd en weggewuifd.
    De kwestie is veel groter dan gedacht wordt: kijk over 16 tot 20 uur maar eens naar het voorpaginanieuws op de internationale nieuwssites. Ik mag er als insider nog weinig over prijsgeven maar geloof mij: dit was nog maar het begin. 🙁


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.