Supporterslied Harm Wolters

Harm Wolters zal vrijdag avond tijdens het afscheid van het Oosterenk Stadion om 19:30 uur zijn speciaal geschreven supporters lied ten gehore brengen, dit lied heeft hij speciaal voor deze gelegenheid geschreven met o.a een ode aan vele oud spelers en de redder van PEC /FC Zwolle Marten Eibrink.

De vraag naar toegangs kaarten voor Harm z’n Cd-presentatie as zondag 22 april (Bierton) verloopt zeer voorspoedig, Voor de liefhebbers zijn nog een beperkt aantal kaarten te koop bij Sam Sam Music in Zwolle voor 3 euro per stuk. Naast vele bekende collega’s zal er een hele speciale collega/artiest aanwezig zijn om de CD te overhandigen(o.a bekend van Radio/TV). Harm zalde gehele opbrengst v/d kaart verkoop overhandigen aan de VG Sport te Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Leuk dat er eindelijk eens nieuwe liederen over de club ontstaan, na de twee nummers van Jilles nu dus ook ?©?©n van Harm. Ik hoop dat het een meezinger is want dan zal die nog vaak vanaf de tribunes in het nieuwe Oosterenk te horen zijn.


  ⚠️ Meld

 2. ik hoop dat het een zeer mooie ode aan Marten Eibrink wordt
  want dat was een toffe vent. vergeet nooit dat we die vlag kregen voor vak -F en toen nog een biertje met hem gingen drinken .
  hij heeft er alles aangedaan in anti -voetbalstad zwolle. >:(


  ⚠️ Meld

 3. staat dat liedje van harm wolters er ook op van supporters”wij zijn supporters fc zwolle is de club waar wij voor gaan”
  weet iemand het dat lied is fet cool 😉


  ⚠️ Meld

Reageer