Zwolle pakt UIT podium op Meerminneplein

Zwolle – Het jaarlijks terugkerende Thorbeckegracht Festival fungeert ook ditmaal weer als grootse Kick-off van het nieuwe culturele seizoen. Culturele partners Odeon De Spiegel theaters en poppodium Hedon hebben de handen ineengeslagen en verzorgen de programmering op het Zwolle pakt UIT podium op het Meerminneplein. Naast een gevarieerde line-up bieden beide organisaties tevens de kans om met fikse korting kaarten te kopen voor meer dan vijftig voorstellingen en concerten uit het komende seizoen.
De middagprogrammering van het Zwolle pakt UIT podium staat volledig in het teken van kindervoorstellingen. De ervaren verteller en fascinerende Vlaam Marc Reynaerts geeft het startschot en verhaalt over zeven sprookjes die hij om heeft getoverd tot het kortste sprookje van de wereld. De vrolijke en swingende liedjes van Ageeth de Haan brengen vervolgens de muzikale noot naar de kinderen om daarna over te gaan tot de volwassen programmering met de kwaliteitsjazz van Ronald Douglas. Zwolse hiphopicoon Typhoon wordt vergezeld door breakdance crew Come Correct. Niet zomaar een act, het betreft namelijk één van de crowdfavourites uit Holland’s Got Talent.
Het Britse Mama's Gun staat voor haarfijne soul en funk met een licht rockende twist waarna de soulvolle zangeres Giovanca met een swingend repertoire voor een heerlijke, zomerse afsluiting zorgt op het Zwolle pakt UIT podium.

Hoge kortingen

Omdat het gaat om de opening van het culturele seizoen heeft zowel Odeon De Spiegel theaters als Hedon besloten net als vorig jaar hoge kortingen te geven op een groot aantal programma’s. Deze zeer gunstige aanbiedingen gelden alleen voor kaarten die worden gekocht tijdens het Thorbeckegracht Festival tussen 12:00 en 19:00 uur bij de culturele bus op het Meerminneplein.

Kijk voor een overzicht van de kortingsactie op www.hedon-zwolle.nl of www.odeondespiegel.nl.

Artikel delen: