Koninklijke onderscheiding voor Martin Hemmink

Zwolle – Burgemeester Henk Jan Meijer reikte woensdagmiddag de Koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau uit aan de heer M.J. Hemmink, directeur van Hemmink BV. De uitreiking vond plaats in de context van de viering van het 60-jarige jubileum van het bedrijf in schouwburg Odeon.

07-09-2011_onderscheiding_voor_m.j.hemmink_in_odeon_1.jpg

De heer Martin Hemmink is een ondernemer die het gelijknamige familiebedrijf in de afgelopen 25 jaar heeft gebracht tot waar het nu is. Hemmink BV is een duurzame en innovatieve onderneming die zich Investor in People mag noemen en behoort tot de Best Managed Companies in ons land. In 2010 is Hemmink BV bovendien geëindigd bij de beste vijf bedrijven van Nederland voor de Kroon op het Werk prijs. Een bijzondere waardering voor goed werkgeverschap met name op het gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Martin Hemmink – eerder benoemd tot ondernemer van het jaar – is een relatief jonge ondernemer die met zijn frisse blik op ondernemen zaken vlot trekt en investeert in een nieuwe generatie ondernemers. Hij hecht aan een goede samenwerking met het onderwijs om een goede doorstroming van studenten naar het bedrijfsleven te stimuleren.

07-09-2011_onderscheiding_voor_m.j.hemmink_in_odeon_2.jpg

07-09-2011_onderscheiding_voor_m.j.hemmink_in_odeon_5.jpg 

Martin Hemmink werd onderscheiden op grond van zijn grote verdiensten voor het eigen bedrijf, de branche en het bedrijfsleven in stad en regio. Daarnaast vervult hij vrijwillig bestuursfuncties bij maatschappelijke organisaties en ondersteunt hij goede doelen op het gebied van de zorg, cultuur en sport.

07-09-2011_onderscheiding_voor_m.j.hemmink_in_odeon_3.jpg

07-09-2011_onderscheiding_voor_m.j.hemmink_in_odeon_4.jpg

07-09-2011_onderscheiding_voor_m.j.hemmink_in_odeon_6.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Beste Martin. van harte, als er een het verdiend ben jij het wel
  het liefst had ik gezien dat je vader er ook een had gekregen, maar goed onze erkenning hebben jullie beiden.
  Veel geluk en gezondheid gr
  Bep en Rob


  ⚠️ Meld

 2. Beste Martin,

  Jij en de medewerkers van jouw bedrijf van harte gefeliciteerd, jij met de onderscheiding en zij met een geweldige werkgever.

  Inge van Duijn


  ⚠️ Meld

 3. Martin, je flikt het maar weer! Van harte gefeliciteerd met de Koninklijke onderscheiding. Je verdient hem.
  Groeten (en misschien zien we elkaar even op de ET Beurs), Karel


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.